1. Teleudbyder
  2. Internetudbyder
  3. Mobilnetoperatør
  4. Telefon- og internettjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Telia Company AB is a Swedish dominant telephone company and mobile network operator present in Sweden, Finland, Norway, Denmark, Lithuania, Latvia and Estonia.

2,0

Under middel

Hvis jeg kunne give -1000 stjerner…

Hvis jeg kunne give -1000 stjerner havde jeg gjort det! Er så utilfreds med opførelse nede i nordlys i Helsingør. Vi har sagt internet op i god tro på at “ekspedient” har sagt det op. Når vi kommer ned i butikken og spørg hvordan det kan være at det ikke er sagt op og vi stadig betaler. Bliver vi mødt af en ikke rar attitude af ekspedienten som siger jeg kan og vil IKKE hjælpe jer! Så vi har betalt 1 år for noget vi har sagt op men det har de så ikke gjort. Vi for også en mail vi skal huske at aflevere vores internet ellers skal vi betale 1800kr. Den afleveret vi i butikken for 1 år siden! Virkelig dårlig service. Hvis i ikke ved hvad I skal bruge jeres penge på så blev kunde i nordlys de tager penge for noget som er opsagt.

2. marts 2026

Absolut værste internet udbyder

Det værste internet jeg nogensinde har prøvet går konstant ned vi snakker op til en 10-20 gange om ugen, lover guld og grønne skove betaler for 1000-1000 men mit mobildata 3G har bedre forbindelse, aldrig Telia igen så vil jeg hellere brugt internet deling af mit data. Oplever forbindelses problemer flere gange dagligt

11. oktober 2025

Aldrig igen TELIA!!!

Aldrig igen TELIA!!!!
Sender deres kunder til Sergel (inkasso) når man afviser at betale et opsigelsesgebyr der ikke fremgår af kontrakten. Så er man da sikker på at Kunden aldrig kommer igen.
Så er det godt der findes så mange andre udbydere, så opfordringen er vælg et andet selskab!

14. februar 2025

Det er ihverfald ikke som Telia var…

Det er ihverfald ikke som Telia var førhen. Hvad er der lige sket!
Købte en ps5 godt tilbud, skiftet mit nr fra Oister til telia. Blev kontaktet måneder efter af en super fyr, der kun sad ved telia og vedligeholdte kundeforhold. Endte med at skifte begge mine børns abb. også til telia med forskellige tillæg som podimo, Max og viaplay. SAMT internet skiftet til telia også. Og lige siden har jeg rundt regnet brugt 15 timer på opkald, mail og ventetid grundet div fejl foretaget af dem. Ingen er fejlfrie og jeg er tålmodigt anlagt. De mange forskellige fejl blir rettet, dog grundet jeg kontakter dem først. Men ok kundeservice fra TELIA, stopper så desværre her.
Jeg flytter adresse, de insisterer på at sende en ny router trods den jeg har er få måneder gammel. Fair nok, de vil sende en retur label til den “gamle” router. Hører intet fra dem. Får en regning specifikation for december hvorpå 500 kr skal betales for denne ej returneret router. Kontakter dem og de har ik rettet til ny adresse så de har ved fejl, sendt brev med retur label til min gamle adresse. De kan intet gøre ved de 500kr på regningen. Når de modtager router retur, får jeg de 500 modregnet ved næste regning. Ytre min utilfredshed over det, da de 500 i december måned er mange penge for mig. medarbejderen vil så være behjælpelig og rykke regningen til januar. Det er december, økonomisk hård måned for en enlig mor til 2, så takker mange gange ja til den løsning. D.d har de så alligevel reserveret ialt 1464 kr.
1 times ventetid, en medarbejder der intet rigtig forstår, mail korrespondance med uprofessionelt skrifttekst og dårlige undskylninger. De kan ikke rykke en regning så jeg var fejlinformeret. Beder dem så fjerne reservationen af pengene. Det kan de ikke, det kan banken. Ringer til min bank med endnu en times ventetid, som oplyser at telia bare skal sende en mail med div oplysninger og godkendelse af reservationen skal fjernes. Sender denne info til telia medarbejderens mail (som hun giver mig) Svar tilbage, at det kan de ikke og at den tidligere medarbejder som ville rykke regningen havde lavet en fejl, da det ikke var muligt ved kortbetaling. Svarer tilbage at det ik skal ligge mig til last. Men hun holder fast i ikke at ku hjælpe mig. Beder om kundeservice leder kontakter mig, da er svært utilfreds. Svarer mig, at hendes leder ikke snakker med kunder!! Der er nu gået ydereligere 2 timer med disse mails. Jeg ringer ind igen og vælger valget “opsigelse som kunde”. Denne gang en fyr som lytter kort på en hurtig beskrivelse af forløbet, fortæller ham at mange fejl siden blev kunde der og ønsker de yder en kundeservice ved at sende mail til min bank, så beløbet ej blir hævet og mine børn kan få en julegave. Efter en del ventetid hvor han snakker med sin leder (eller noget), er svaret det samme. Det er ikke noget de gør, de mailer ikke kundernes banker og trods beløbet stadig kun er reserveret, stå den som betalt iflg ham. Jeg nærmest tigger og ber men de vil ikke sende den mail til min bank, som kan løse min situation, som telia egentlig er skylden til, jeg sidder i.
Overvejer kraftigt at opsige alle mine aftaler, inden næste fejl kommer mig til last, endnu engang. Øv Telia, hvad sker der lige……

2. december 2024

Bedste service i lang tid.

Super dejlig samtale, jeg blev guidet gennem alle tingene uden problemer, jeg skulle næsten ikke selv gøre noget før jeg havde svar på alle spørgsmål og var videre i processen. Tip top kundeservice af Chloe.

4. april 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto