eSIM Provider

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hadden 2 eSIMs gekocht voor Zwitserland die we beiden niet geïnstalleerd kregen. Na een Whatsapp kwam er meteen een Hollands antwoord terug en de ochtend erna werkten ze alle beiden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

U heeft mij in Namibië niets te bieden, er kon via uw provider na een week nog geen enkele keer internet opgepikt worden. Voel me zwaar belazerd en overweeg hier na terugkomst in NL wek van te maken.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Om constant en goed bereik te hebben in Suriname was ik op zoek naar een goed werkende en betrouwbare Esim. Ondanks dat ik verschillende (E) simkaarten heb vergeleken, was mijn keuze snel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Telefon- og internettjeneste
  2. Internetserviceudbyder
  3. Teleudbyder
  4. Telefonselskab

Skrevet af virksomheden

Always connected, wherever you are. With eSIM Provider, you can travel the world without worries. Choose from eSIM data plans in over 195 countries, install with one click, and enjoy 24/7 chat support. That means instant connectivity everywhere and no physical SIM cards, no expensive roaming. Explore the world. We’ll handle the connection.

Kontaktoplysninger

29. august 2025

Beste heer Stoof,

Bedankt voor uw positieve review! 🙏
Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen via WhatsApp en dat beide eSIMs nu goed werken. We wensen u veel plezier tijdens uw reis in Zwitserland en staan altijd voor u klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel betaald voor de eSim en nergens…

Veel betaald voor de eSim en nergens conntectie

13. marts 2025

Beste Phillipe,
Wat vervelend om te horen dat de eSIM niet naar behoren heeft gewerkt en je geen verbinding hebt kunnen maken. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via +31 85 505 5700 , zodat we je situatie direct kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden?

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. We nemen je feedback serieus en doen er alles aan om dit recht te zetten.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

I got a esim unlimited for Japan

I got a esim unlimited for Japan. First one did not work and took 24 hours to sort out. Things go wrong.

But support team worked hard to sort out technicalities. When it failed they cancelled snd provided new sim. This one worked within minutes.

Great customer support.

In fact I was so happy I bought a second Japan esim for the wife….

2. august 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Thank you so much for your kind words. And we are always happy to help you.

Heel slecht berijk ..

Heel slecht berijk ..

26. juli 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste, jammer dat u slecht bereik heeft gehad. Feedback is voor ons altijd welkom. Zou u via de chat kunnen aangeven waar u bent geweest en welke bundel u gekocht heeft? Zo kunnen wij de kwaliteit verbeteren met de lokale provider.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonde van het geld en slechte service

Tegoed was pas beschikbaar toen ik Peru alweer bijna verliet. Op app contact dat ik graag mijn geld terug wilde, omdat ik inmiddels elders tegoed had gekocht werd nooit gereageerd. Jammer en geen aanrader dus...

Reactie op terugkoppeling Esim:
Raar, dat ik zelf niet goed geïnstalleerd zou hebben en dat nu pas via de reactie op mijn review hoor en niet via het contact dat ik rechtstreeks zocht.

Maar... inderdaad NA het plaatsen van bovenstaande review een app ontvangen dat ik mijn geld terug ga krijgen.

15. juli 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Bedankt voor uw feedback. We vinden het uiteraard jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. We willen graag benadrukken dat wij wel op uw bericht hebben gereageerd. Helaas heeft u de data niet kunnen gebruiken omdat de installatie-stappen niet correct zijn opgevolgd. We begrijpen dat dit vervelend is geweest en nemen uw feedback mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Uiteraard staan wij ervoor open om de kosten te compenseren, zoals ook reeds aangegeven via de chat.

It didn’t work at all

It didn’t work at all. If it is possible i want a refund.

26. juni 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Hi, we are very sad to read this. How can we help you? Did you contact our 24/7 support team?

Het lukt ons niet om het te gebruiken

Het lukt ons niet om het te gebruiken

13. juni 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Vervelend dat het u niet gelukt is om onze eSIM te gebruiken. We hebben inmiddels contact met je gehad via de chat en hopen dat we daarmee een stap dichter bij een oplossing zijn gekomen. Gelukkig doet de eSIM van uw partner het wel in Peru :-).

Mocht u nog steeds tegen problemen aanlopen, staan we uiteraard klaar om verder te helpen. U kunt ons altijd bereiken via de chat of e-mail.

Echt een superfijne app

Echt een superfijne app! Ook geen gedoe met losse simkaarten.

Ik heb de app voor het eerst gebruikt in Miami. Eenmaal aangekomen had ik gelijk verbinding en overal goed bereik.

Ik raad eSIM Provider zeker aan!

20. april 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Hartelijk dank de review en fijn dat het zo goed bevallen is :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

eSim Provider werkte perfect tijdens…

eSim Provider werkte perfect tijdens mijn reis. Installatie was makkelijk en ik had direct internet, overal goed bereik en snelle verbinding. Geen gedoe met lokale simkaarten of hoge kosten. Super tevreden en ik gebruik het zeker weer!

10. april 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen :)

Excellent job

Excellent job, always available to help out.

16. april 2025

Thanks for your review!

Topervaring in Egypte

Ik heb e-simprovider.com gebruikt tijdens mijn vakantie in Egypte en ben ontzettend tevreden. De e-sim was super makkelijk te installeren – binnen een paar minuten was ik online. De prijzen zijn ook heel betaalbaar. Wat me het meest verbaasde: ik had echt overal bereik, zelfs midden in de woestijn! Geen gedoe met lokale simkaarten of zoeken naar WiFi. Echt een aanrader voor iedereen die zorgeloos online wil blijven op reis!

5. april 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste Meenakshi, bedankt voor je review. Fijn dat je via ons overal in Egypte online kon zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige dienstverlening en een…

Geweldige dienstverlening en een uitstekende servicedesk. Gewoon je eigen telefoonnummer gebruiken in het buitenland. Aanrader!

22. marts 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste heer Pietersz, dank voor uw review en fijn dat wij u gebruikt heeft gemaakt van onze dienstverlening. Wij hopen uw vertrouwde reisgenoot te zijn voor uw volgende reis :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

U heeft mij in Namibië niets te bieden

U heeft mij in Namibië niets te bieden, er kon via uw provider na een week nog geen enkele keer internet opgepikt worden. Voel me zwaar belazerd en overweeg hier na terugkomst in NL wek van te maken. F.Roorda

14. marts 2025

Beste heer of mevrouw Roorda,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u in Namibië geen gebruik heeft kunnen maken van onze dienst, dat is uiteraard niet wat u van ons mag verwachten. We begrijpen goed dat dit tot veel frustratie heeft geleid, zeker tijdens een reis.

We nemen uw klacht zeer serieus en willen dit graag tot op de bodem uitzoeken. Zou u ons alstublieft via service@esimprovider.com of een appje naar +31 85 505 5700 kunnen voorzien van uw klantgegevens en de exacte data waarop u geprobeerd heeft verbinding te maken? Dan kunnen we dit verder onderzoeken met onze provider.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we gaan ervan uit dat wij dit voor u kunnen oplossen.

Nora

Fantastisch klantenservice team

Nadat het eerste pakket heeft niet goed gewerkt, ben ik uitstekend geholpen door de klantenservice team. Ik heb een tweede pakket aangeschaft en de klantenservice team heeft gezorgd dat ik een restitutie krijg op mijn eerst installatie. Ik heb E-SIM Provider goed gebruikt in de Nederlandse Antillen en ik ga het weer aanschaffen volgende maand wanneer ik in Japan op reis ben!

1. marts 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste mevrouw Spiteri, dank voor uw review en fijn dat wij uw vertrouwende reispartner zijn geworden :)

eSim Provider

Het moment van Landen in Dubai meteen internet zonder al teveel gedoe.
De aankoop en het installeren van de eSim was zo gebeurd, mede door het gebruiksgemak van de app.

17. december 2024

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste Vijaya, bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Oprecht zo fijn

Oprecht zo fijn, ik reis namelijk best veel dus is simkaarten kopen niet altijd heel fijn, maar heel gemakkelijk, fijn dat het ook zo goedkoop was!! 🤩

2. januar 2025

Besvarelse fra eSIM Provider

Hi Nora, fijn dat het zo goed bevallen is. het gaat alleen maar beter worden :-)

Super app!

Mijn ervaring was top! Eenmaal aangekomen op bestemming kies je gewoon wat je wilt hebben in de app. Er is genoeg keuze om te kiezen welke bundel er bij jou past voor je vakantie of trip. Super easy betalen met IDeal was ook top!!
Het internet bereik was voor mij echt goed. Ik gebruikte liever me bundel dan WiFi.
Ik ben helemaal happy met deze app, geen gedoe meer met simkaarten of opwaarderen op locaties. Gewoon alles in 1, perfect!

1. november 2024

Besvarelse fra eSIM Provider

Beste Kailash, super fijn te lezen dat ons product zo goed bevallen is :-).

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.