Telefoonreparatiehhw Anmeldelser 6

1. Reparation af mobiltelefoner

Reparaties van telefoons, tablets en laptops Verkoop van telefoons en tablets ( waterschade experts ) www.telefoonreparatiehh.nl

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vermijd dit bedrijf!!

Eerste keer dat ik mijn toestel had gebracht voor reparatie bij dit bedrijf. ik had mijn toestel net voor de middag gebracht. Er was beloofd dat hij dezelfde dag klaar zou zijn. Dit was niet het geval. Eind van de dag nog gebeld om te vragen of hij al klaar was. Bleek het dat ze er nog niet eens aan begonnen waren… Mijn toestel was pas de dag daarop einde van de middag klaar. Ik heb niet alleen heel lang moeten wachten tot mijn toestel klaar was, er was ook een valse belofte gemaakt door aan te geven dat hij dezelfde dag klaar zou zijn.

Ik raad iedereen af hier naartoe te gaan. Wat een slechte zaak.

16. maj 2024

niet tevreden met deze winkel

Tijdje geleden voor het eerst mijn telefoon hier naartoe gebracht voor reparatie. Nou, dit ging niet helemaal goed... Als eerste bij binnenkomst zat er een medewerker achter de balie die na mijn mening hoog in de wolken zat. Hij keek en deed alsof hij er helemaal geen zin in had. Toen ik bij de balie stond en mijn probleem uitlegde, wist hij totaal niet waar ik het over had, hij nam een diepe zucht en ging een collega halen. Zijn collega luisterde wel beter naar mijn probleem, maar die moest vervolgens een andere collega bellen voor raad. Ik kreeg te horen dat ze met mij contact zouden opnemen als ze wisten wat het probleem was... na 2 dagen niets gehoord te hebben ben ik naar een andere winkel gegaan.

22. februar 2024

Gebrek aan verantwoordelijkheid en oplossingsgerichtheid bij Telefoonreparatie Heerhugowaarderantwoordelijkheid en…

Mijn recente ervaring met Telefoonreparatie Heerhugowaard heeft me diep teleurgesteld. Niet alleen werd ik misleid over de kosten van de reparatie van mijn MacBook Air, maar toen ik probeerde een oplossing te vinden voor het ontstane probleem, ontbrak het volledig aan verantwoordelijkheid en bereidheid tot het vinden van een oplossing vanuit het bedrijf.

Het begon met de belofte van geen kosten voor de reparatie, die later werd verbroken met een beroep op de algemene voorwaarden. Maar wat nog erger was, was de manier waarop de medewerker met deze situatie omgingen. Ze schoven de verantwoordelijkheid volledig af op mij als klant, alsof ik had moeten weten dat er verborgen kosten waren, ondanks eerdere toezeggingen.

Wat nog schokkender was, was het gebrek aan betrokkenheid van de leiding of eigenaren van het bedrijf. Er werd geen enkele moeite gedaan om verantwoordelijkheid te nemen voor de miscommunicatie en het gebrek aan transparantie. In plaats daarvan leek het alsof ze de medewerkers als zondebok gebruikten, zonder zelf de verantwoordelijkheid te nemen om het probleem op te lossen.

Het is onaanvaardbaar dat een bedrijf zo weinig respect toont voor zijn klanten en zo weinig moeite doet om hun fouten recht te zetten. Ik voel me niet alleen bedrogen, maar ook genegeerd en onbelangrijk gemaakt als klant. Ik zal zeker nooit meer zaken doen met Telefoonreparatie Heerhugowaard. Er zijn genoeg andere bedrijven die wel eerlijk, transparant en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun fouten.

Update: het bedrijf mailt je om de review weg te halen ondanks de slechte service en dus terechte review. Nogmaals ga hier niet heen.

25. april 2024

Snelle reparatie iPhone 11.

Snelle reparatie iPhone 11.
Hij was in het water gevallen en ging niet meer aan.
Gebeld en kon gelijk terecht om check te doen. Ze gaven aan dat telefoon gemaakt kon worden. Het glas en de face ID moest vervangen worden. Blij met snelle service.

23. september 2023

Heb een glas water laten vallen over…

Heb een glas water laten vallen over mijn macbook pro apple heeft mij verteld dat deze onherstelbaar is ben toch even langs Telefoonreparatie Heerhugowaard gegaaan en hun hebben mij verteld dat deze nog hersteld kan worden voor schappelijke prijs en binnen enkele werkdagen hersteld

9. november 2022