Wielenvlechter Anmeldelser 6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

oplichters

bestelling gedaan van shimano cassettebody in april, wel een bevestiging gekregen maar product nooit ontvangen, ook geen reactie op mail en reactieformulier en telefoon is niet bekend, dit zijn gewoon oplichters.

op de reactie hieronder van de leverancier heb ik na 4 weken geen enkele reactie mogen ontvangen na het opsturen van de bestel bevestiging. kortom ik zou iedereen die dit leest willen aanraden geen zaken te doen met donny de wielenvlechter.

21. april 2026
Wielenvlechter-logo

Besvarelse fra Wielenvlechter

Beste Ronald!
Dank voor uw review. Gelukkig associëren wij ons niet met de term oplichting. Wij doen altijd ons uiterste best klanten te helpen en tevreden te houden.
Helaas is het onvermijdelijk: waar mensen werken, worden fouten gemaakt en soms werken de dingen behoorlijk tegen.

Om het op te lossen en u graag weer tevreden te hebben zoals alle andere klanten, wil ik u vragen opnieuw contact met ons op te nemen.
Dit kan via mail: info@wielenvlechter.nl of per Whatsapp naar: 085-3035973

Ik hoop u snel verder te kunnen helpen en samen tot een oplossing te komen. 😊

Met vriendelijke groet,
Donny van Wielenvlechter.nl!

Zeer tevreden over mijn bestelling bij wielenvlechter.nl

Ik kwam op de website terecht omdat ik op zoek was naar een nieuw achterwiel met een Nexus 3-naaf. Wielenvlechter.nl bood een groot assortiment aan wielen tegen zeer scherpe prijzen. Na het lezen van enkele negatieve reviews op Trustpilot was ik wat huiverig, dus heb ik even gemaild met een vraag over de levering.

Ik kreeg diezelfde dag nog een nette en duidelijke reactie: de wielen worden op bestelling gevlochten en mijn order was in verwerking. Drie dagen later ontving ik een Track & Trace en de dag daarna werd het achterwiel netjes bezorgd.

Het product zelf is prima en precies wat ik nodig had. Voor deze prijs is het echt een goede deal. Ook de communicatie verliep vlot en correct. Mijn e-mails werden snel en netjes beantwoord.

Al met al ben ik zeer tevreden over zowel het product als de service. De volgende keer bestel ik hier zeker weer!

1. september 2025

Oplichter?

Geen bericht over bestelling, telefoon wordt niet opgenomen en er wordt niet gereageerd op de mail, terwijl dat wordt aanbevolen. Ruikt naar oplichting

16. juni 2025