Virksomhedsoplysninger

1. Softwarevirksomhed
  2. Alternativ finansieringstjeneste

Skrevet af virksomheden

BI Fundamentals is een tool die beleggers helpt bij het selecteren van aandelen op basis van value investing principes. Met behulp van unieke formules en complexe algoritmes worden meer dan 30.000 aandelen gescand en beoordeeld op waardering en classificatie. Het doel van deze tool is om beleggers te ondersteunen bij het begrijpen en analyseren van aandelen op een snellere en gemakkelijkere manier. Krijg antwoord op de vraag: "Wat moet ik kopen?"

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inzicht in waardering en ontwikkeling van bedrijven

Bifundamentals geeft een goed inzicht in de waardering en ontwikkeling van bedrijven

30. januar 2024

Beste heer Van De Kar,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de waarde ervan inziet. Mocht je in de toekomst vragen hebben dan helpen we je graag verder.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nog maar kort ervaring

Nog maar kort ervaring. Deze vraag komt voor het mooie wat (te) vroeg. Maar, heb wel een abonnement genomen en ik gebruik de informatie bij/voor mijn fundamentele analyses.

8. februar 2024

Beste Ernst,

Bedankt voor het delen van je ervaring, ondanks dat het nog pril is. We begrijpen dat deze vraag wellicht wat vroeg komt, maar we zijn verheugd dat je al een abonnement hebt genomen en onze informatie gebruikt voor je fundamentele analyses. Mocht je in de toekomst nog meer ondersteuning nodig hebben of als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen en waarderen je feedback enorm.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ben tot op heden bepaald niet onder de…

Ben tot op heden bepaald niet onder de indruk van de resultaten van Bifundamentals; noch van de uitkomsten van hun rating methodiek.
Hopelijk komt daar spoedig verbetering in.

27. februar 2024

Beste Jos,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met Bifundamentals. We begrijpen je bezorgdheid en streven ernaar om onze tool voortdurend te verbeteren om betere resultaten te leveren.

Het is belangrijk op te merken dat Bifundamentals primair gericht is op langetermijnanalyses en investeringen. Hoewel we begrijpen dat je graag snel resultaat ziet, is het van cruciaal belang om te erkennen dat de effecten van onze tool zich over een periode van 5 tot 10 jaar kunnen manifesteren.

We blijven onze ratingmethodiek evalueren en verfijnen om betere inzichten te bieden aan onze gebruikers. We hopen dat je geduld kunt opbrengen terwijl we ons blijven inzetten voor verbetering.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze diensten te verbeteren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

BI Fundamentals geeft snel overzicht.

In de eerste ervaringen lijkt het systeem snelle en nuttige informatie te geven. Vreemd is dat de portfolie selecties vooral de waarderingen "slecht" of "risicovol" overheersen.

6. februar 2024

Beste Delio,

Bedankt voor je feedback over onze BI Fundamentals tool. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het is goed om te horen dat je snel en nuttig inzicht hebt gekregen in het systeem.

Wat betreft de overheersing van de waarderingen "slecht" of "risicovol" in de portefeuille selecties, willen we graag wat meer toelichting geven. Zoals je hebt opgemerkt, hanteren we vaste weegmomenten voor onze portefeuille. Op het moment van selectie van aandelen tijdens deze weegmomenten, kunnen deze aandelen een positieve beoordeling hebben gehad, zoals "Goed" of "Excellent".

Echter, omdat we ons richten op lange termijn investeringen en niet frequent traden, handhaven we deze selecties gedurende een kwartaal, in lijn met onze backtestmethodologie. Tijdens dit kwartaal kunnen verschillende factoren, zoals nieuwe cijfers, volatiliteit in aandelenkoersen of sentimentveranderingen, de huidige ratings van de aandelen beïnvloeden.

Bij het volgende weegmoment, voeren we acties uit op basis van de huidige rating. Dit kan resulteren in het herwegen van de portefeuille, wat mogelijk kan leiden tot het opnemen van aandelen met een "slecht" of "risicovol" label.

We begrijpen dat dit enigszins verwarrend kan zijn tussen weegmomenten door, maar ons doel is om een consistent en gedegen investeringsbeleid te hanteren dat zich richt op de lange termijn. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd open voor een verdere discussie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring

Het aanmeldproces ging gemakkelijk. De tool zelf werkt perfect en is erg handig en de heren erachter zijn zeer behulpzaam en kundig.

16. november 2023

Beste Marco,

Dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat het aanmeldproces soepel verliep en dat je onze tool als perfect werkend en erg handig hebt ervaren. Ons team staat altijd klaar om te helpen en we streven ernaar om een uitstekende ervaring te bieden aan al onze gebruikers. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goede aanvullende informatie voor een…

Goede aanvullende informatie voor een groot aantal bedrijven.

30. august 2023

Beste Klant,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de aanvullende informatie waardevol vindt. Als je nog verdere vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het ons gerust weten.

Het BIFundamentals team

Læs mere om andre typer anmeldelser.