Zeer slechte resultaten en veel mooie praatjes. Sinds het najaar 2024 via Fintauris, belegd in hun Euro/Dollar tool, ondergebracht bij ATC-brokers. Het resultaat is 50% in de min en geen enkele in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid 100% automatisch te ´traden´ op de valutamarkt met onze zelf ontwikkelde software.
Kontaktoplysninger
Kerkenbos 1002, 6546 BA, Nijmegen, Holland
- 085-4003010
- info@fintauris.nl
- fintauris.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fintauris: Zeer slechte resultaten
Zeer slechte resultaten en veel mooie praatjes.
Het resultaat is 50% in de min en geen enkele indicatie op verbetering. Het is alsof er houtworm in zit. ATC-brokers op zich is correct, maar Fintauris is zwendel.
Op verzoek van Fintauris neem ik het woord zwendel terug, maar... mijn verwijt blijft, dat ze het automatische tradingsysteem laten doorgaan, met alle revenuen voor hen, terwijl er geen enkel koersvoordeel te behalen is, omdat de koers nauwelijks verandert.
Volgens eigen zeggen valt er geen voordeel te halen, maar toch gaat het handelen door. Wel kosten en provisie.
Kies voor Fintauris als je wilt beleggen
Wij zijn ruim een jaar geleden gestart met Fintauris en zeer naar tevredenheid. Wij zochten juist een partij waar de risico's grotendeels beperkt zijn en er niet te veel aan de strijkstok blijft hangen. Fintauris maakt dit helemaal waar. Dagelijks online inzicht en indien gewenst, prima persoonlijk contact. Je bent ook niet gebonden aan lange termijnen, je kunt dagelijks beschikken over je eigen geld. We kunnen het iedereen aanraden!
Tevreden
Ik ben zeer tevreden. Op mijn inleg heb ik in een jaar tijd bijna 20% rendement! Verder wordt ik netjes begeleid.
Fintauris is een mooi aanvulling op het beheren van mijn vermogen.
Fintauris biedt een "hassle free" ervaring voor mensen die hun vermogen willen laten groeien zonder dagelijks bezig mee te zijn. Hun "value proposition" is simpel en ik ben tot nu toe erg blij met hun. Er blijven altijd risico's uiteraard maar ik vind hun dienst een mooi aanvulling op mijn vermogens beheer.
Prima ervaring.
Na enige aarzelingen, lezen wat op de website van Fintauris wordt beloofd en een goed informatief gesprek toch geld ingelegd als pensioenvoorziening. De beloofde rendementen leken te mooi om waar te zijn en daarom was ik wat wantrouwend: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat in de meeste gevallen ook zo!
Voordeel van het concept is dat geen verstand van aandelen oid nodig is. Ik kan dagelijks kijken naar het resultaat, maar krijg ook maandelijks een overzicht, dat voor mij voldoende inzicht geeft in wat er met het ingelegde bedrag gebeurt. Afgelopen 10 maanden is het ingelegde bedrag met 14,5% gegroeid.
Ik heb er een goed gevoel bij en ik denk dat dat het belangrijkste is.
Verwachtingen overtroffen
In oktober 2023 zijn wij gestart met Fintauris na diverse contacten met de accountmanager Baris. De onderlinge prettige gesprekken hebben de doorslag gegeven om dit te proberen. En eerlijk gezegd zijn de resultaten overeenkomstig de getoonde rendementen over de afgelopen jaren. Zeer goed dus. Heel prettig is de communicatie met het team van Fintauris. Open, kordaat en duidelijk. Ook de dagelijkse tradingoverzichten in de mailbox geven je het gewenste inzicht over je positie. Kan Fintauris zeer zeker aanbevelen.
De website van Fintauris biedt correcte info
De website van Fintauris biedt juiste info.
De contactpersoon in Nederland, Mr Beeckman D., is steeds snel bereikbaar en helpt de klant professioneel !
Sterk aan te raden.
Sinds januari 2023 klant
Sinds januari 2023 klant. Ingestapt met 25k na 1 jaar verhoogd tot 75k. Rendement eerste jaar 15,76%
Geld makkelijk over te boeken, in te zien en terug te boeken.
Baris heeft met elke stap geholpen!
Heel fijn persoonlijk contact
Heel fijn persoonlijk contact. Ook voor vragen van mijn kant snel en vakkundig geholpen.
Het rendement is meer dan uitstekend en het risico laag in verhouding.
Ic markets is een wereldspeler van formaat met een hele hoge score op trustpilot van inmiddels ruim 31.000 ervaringen.
Ben nu anderhalf jaar actief met een rendement van boven de 15% met nogmaals een relatief laag risico. Zie de rendementen vanaf 2015.
En alles gaat letterlijk vanzelf, geen enkel omkijken naar.
Top!
Uitstekende contacten en goede aandacht
Uitstekende contacten en goede rendementen, meer dan 14,4% op jaarbasis vanaf de start d.d. 15 augustus 2022. Rendementen zijn afhankelijk van het instapmoment; timing is altijd belangrijk als je belegt.
Ga mijn deelname verhogen vanwege het behaalde rendement en de goede verwachting voor het komende jaar. Niet onverstandig om deel te nemen voor degenen die geen beroep hoeven te doen op het ingelegde saldo. Werkt zonder bemoeienis van jezelf. Je kunt elke dag de ontwikkeling volgen en wordt daarover geïnformeerd, zodat je dagelijks het resultaat ziet. Prima dus!

De twee zekerheden
Vorig jaar ingestapt. Mijn bedenkingen (want die moet hebben bij dit soort bedrijven en verwachtingen) zijn met twee zekerheden gepareerd. 1. Het is een systeem, dus er komt geen mensenhand aan te pas. 2. Het geld staat op je eigen rekening bij IC Markets (niet de minste broker).
De 5 punts score is ontstaan door allereerst het gerelateerde rendement binnen de aangegeven bandbreedte (bij mij 16%) en ten tweede door de bereikbaarheid en snelle reactietijd van Fintauris.
Opgebouwd kapitaal in één keer kwijt
De eerste jaren werkte het systeem goed, in 2025 minder. Dit was reden om een deel van het geld op te nemen en zo risico af te bouwen. Ik heb de geldopnamen gemeld. Achteraf bleek dat Fintauris niets met die melding heeft gedaan en dat de software niet is aangepast. Daardoor ging mijn rekening na enige tijd door de 'margin' heen en werden alle openstaande posities met zeer grote verliezen gesloten. Daardoor ben ik nu mijn geld kwijt.
Goede adviezen en zeer snel in…
Goede adviezen en zeer snel in opvolging bij vragen!

Besvarelse fra Fintauris
Mijn inleg bij finTauris heb ik…
Mijn inleg bij finTauris heb ik inmiddels verhoogd, omdat dit inzichtelijk, betrouwbaar en een goed rendement oplevert.

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen, duidelijke instap regels en mogelijkheden. Rendement na 3,5 maanden ruim 5%! Bedankt voor de tip Frans.
Met zonnige groet,
Perry den Broeder

Besvarelse fra Fintauris
Heel fijn en prettig zaken doen
Heel fijn en prettig zaken doen.
Zou het wel handig vinden om de oudere gebruiksvriendelijke app te kunnen gebruiken of makkelijker de standen in te zien!!
Het gaat wel maar ik vind te omslachtig nu en dat is jammer..

Besvarelse fra Fintauris
Ik heb de eerste 2 maanden veel winst…
Ik heb de eerste 2 maanden veel winst gemaakt. Heb meteen meer geïnvesteerd. Ik kan niet wachten op de volgende weken. Ik raad dit aan iedereen aan.

Besvarelse fra Fintauris
Bijna een jaar aangesloten bij…
Bijna een jaar aangesloten bij Fintauris en gelukkig geen omkijken aan. Winst ruim boven de 10% zonder al te veel risico. Aanrader!

Besvarelse fra Fintauris
Læs mere om andre typer anmeldelser.