TEKNORDISK Anmeldelser 3

2,9

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Tung proces, mangel på kundeservice og ingen fleksibilitet

Vi renoverede sidste år hele vores hus, hvilket inkluderede fuld udskiftning af el. Efter at have modtaget et par tilbud fra forskellige elektrikere, valgte vi Teknordisk fordi de var billigst, og virkede til at være reelle og nemme at arbejde med.

Det blev en besværlig omgang, med aftaler der ikke blev overholdt, trusler pga. Manglende betalinger (på trods af det udførte arbejde ikke var afsluttet), og generelt en følelse af at skulle bruge al for meget energi på det. Det blev nu også en del dyrere end forventet, hvilket var en blanding af at vi selv foretog ændringer i vores ønsker, samt "uforudsete ting der skulle rettes op" fra elektrikernes side.

Vi har småproblemer med vores strøm, i forbindelse med at der er koblet for mange ting på samme sikringsgrupper, hvilket resultere i at sikringerne hopper fra hvis man fx koger vand og føntørrer hår samtidig.

Vi oplevede at Teknordisk glemte de aftaler man lavede, og somme tider "bare gjorde som det passede" før vi havde godkendt det. Man kunne snakke om at man gerne ville have ændret nogle andre ting efter vi afsluttede det oprindelige projekt, og et par dage efter var det ønske allerede sat i gang uden man endeligt havde sagt ja. Vi oplevede også at de estimater der blev givet sjældent var reelle, samt at aftaler tit blev aflyst og flyttet - eller delt op over flere dage.

Der var ingen respekt i forhold til at vade rundt i vores hus (med splinter nye gulve) med store vinterstøvler der var mudret ind i sne og jord. Ydermere blev der på ingen måde ryddet op efter endt arbejde, så der lå ledningsrester, ledningsaffald, plastikemballage, frokostaffald mm. Vi nåede endda at opleve at Teknordisk forlod vores hus uden at låse hoveddøren efter sig.

22. november 2013

Dårlig rådgivning og unødvendigt mange problemer

Da jeg skulle renovere min lejlighed, havde jeg fire elektrikere ude for at give tilbud.
Det var Teknordisk, der gav det laveste tilbud, og derfor valgte jeg dem. Men da arbejdet var afsluttet, var det blevet betydeligt dyrere end tilbuddet, og jeg havde bestemt ikke fået mere, end hvad de andre elektrikere havde tilbudt.

Min utilfredshed kan beskrives i en af de opgaver, som skulle udføres i min lejlighed - loftet på badeværelset samt spotloftet i min gang (som måler 1,5 x 6 meter).

Jeg blev af Teknordisk rådet til at etablere et nedsænket spotloft i min gang, således at jeg ikke skulle betale for at samtlige ledninger skulle freses ind i væggene. Jeg fik et tilbud, som inkluderede 14-16 LED spots, og blev samtidig rådet til denne løsning, da det var mest strømbesparende. Da det var LED, skulle jeg bruge flere lamper end ved almindelige halogen-spots.

Jeg valgte selv at lave sænke loftet efter Teknordisk anvisninger. Under projekteringen af det nedsænkede loft, viste det sig, at det oprindelig loft var skævt, hvorfor der i den ene ende af det nedsænkede loft ville være en lofthøjde (til det oprindelige loft) på 8 cm, mens der i den anden ville være 12 cm. Inden jeg fortsatte arbejdet, forespurgte jeg Teknordisk om denne lofthøjde ville være et problem. Svaret var nej.

Men da det nedsænkede loft var sat op, viste det sig, at der alligevel ikke var nok luft over spots'ne til, at der kunne anvendes LED spots. Desuden havde Teknordisk heller ikke lige overvejet, at der skulle anvendes to drivere, hvilket jeg fik fremlagt, som at det var ikke en pæn løsning.

Jeg fik derfor at vide, at der kun var en model af halogenspots, som kunne anvendes, hvis jeg ville have lys i mit loft. De anbefalede halogenspots var dobbelt så dyre, som de anbefalede LED spots OG jeg var stadig nødt til at have det 14 spots pga. kavliteten. Jeg ville jo gerne have lys i min gang, og havde ikke råd til at bygge et nyt loft.

Jeg endte derfor med at betale næste det dobbelte for arbejdet i min gang, for en fejl, jeg mener, Teknordisk kunne have undgået med bedre rådgivning.

Jeg talte meget - rigtig meget - i telefon med Teknordisk direktør Michael Sommer igennem hele processen. Der var mange aftaler, som ikke blev overholdt, og der var en sjælden respekt for at jeg var på arbejde, hvis Teknordisk skulle bruge et svar. Der kom gerne sms'er om, at der skulle tages en beslutning NU! Til trods for at det længe havde været klart, at den pågældende beslutning skulle drøftes.

Jeg skal dog sige, at mit el virker til trods for, at alle stikkontakterne vender forkert.

Jeg kan som det fremgår ikke anbefale Teknordisk - desværre.

21. juni 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)