Akvariebutikken Mallen Anmeldelser 90

2,8

fik ordren ret hurtigt, hvilket var ok, men selve varen som skulle være det bedste på markedet) var mega skuffende, der var ingen samle vejledning og faldte fra hinanden, så snart det kom i vandet....... Se mere

Jeg syntes jeg fik god service og hurtige svar. Der var dog nogle få komplikationer da ikke alle varende var på lageret, og hjemmesiden tilsyneladende ikke var helt opdateret. Der blev dog rodet bod... Se mere

Kan varmt anbefale at handle med mallen.dk. Bestilte en sart rejerart, som normal er svær at sende på denne årstid pga. det kolde vejr, der blev gjort ekstra ud af indpakningen som gjorde for... Se mere

Har bestilt noget d 12/8-17 og har pr d.d. intet modtaget. Der svares heller ikke på henvendelser sendt til dem -

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb dit fiskefoder eller tilbehør direkte ONLINE og få det tilsendt alle ugens dage, 365 dage om året. Vi sender som nogle af de første via. DAO365, som sender pakker til pakkeshops hver dag, også søndag og helligdage! Du er også meget velkommen til at ringe og spørge om du må kigge forbi, vi åbner gerne dørene op for dig en aften hvor du har tid. Vi har et fint udvalg af levende fisk, maller og rejer. Telefontid: 18-20 Åbningstider: Efter nærmere aftale

2,8

Middel

Ni måneders ventetid…

Det er snart ni måneder siden jeg bestilte. Bare en lille bestilling for at se om firmaet var til at stole på. Der gik et godt stykke tid uden at der rigtig skete noget så jeg prøvede at skrive til deres kundeservice. Ingen reaktion. Så prøvede jeg deres facebook side. Der kom endelig hul igennem og jeg fik at vide at de myg jeg havde bestilt var en sæson vare. Okay så venter jeg lidt længere. Nu kunne jeg så se at de skriver at de får myg hjem hver måned men min pakke er stadig ikke dukket op. Jeg prøver kundeservice igen. Intet svar.Jeg skriver til dem i privat besked på facebook, stadig intet svar. Jeg prøver at skrive et opslag men hov, de skal lige godkendes først (så folk ikke kan se andet end de gode anmeldelser). Det her firma er snyd og humbug. Hold jer langt væk fra det.

7. maj 2017

Bestilte Back to nature guid L-Maller af Ingo Seidel

Der kan trygt handles hos Mallen.dk, jeg bestilte Back to nature guid L-Maller af Ingo Seidel og er utroligt glad for at jeg har fået den, men i skal vide at den eneste kontakt der er til selve service/butik er email. til mallen.dk, men tab ikke modet ;-) bestilte som sagt overstående d.22-10-16 og fik bogen Søndag morgen d.30-10-16, utrolig glad var jeg og her hos Mallen.dk handler jeg gerne igen ;-)

Jørgen Sørensen.

30. oktober 2016

Nem og hurtig ekspedition.
Fejl på hjemmeside omkring Billed på varen, men lynhurtig respons da jeg kontakter dem, og løsning med det samme. Kan absolut anbefales.

3. april 2016

God shop!

Bestilte en bøtte foder, desværre var den ikke på lager, men blev kontaktet og fik et bedre alternativ. Super service.

22. marts 2016

God kundeservice

Jeg bestilte noget LED udstyr, som jeg modtog et par dage efter. Da jeg havde pakket ud kunne jeg se at der manglede en genstand dertil, hvorefter jeg skrev en mail til Kenneth. Jeg fik en mail retur hvor han takkede for min henvendelse, og fik umiddelbart efter en mail med et nyt track & trace nummer og jeg modtog resten af min forsendelse hurtigt efter. Ja det er da ærgerligt når der mangler noget, men det at der bliver fulgt op på det så hurtigt gør at jeg giver topkarakter og helt sikkert vil handle der igen.

18. februar 2015

Skuffet

Er skuffet over at varen står som på lager og når man så bestiller får man at vide de bestiller det fra fjern lager
Det er dårlig stil

17. april 2014
Akvariebutikken Mallen-logo

Besvarelse fra Akvariebutikken Mallen

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse, jeg er rigtig glad for at du har taget dig tid til at bedømme min lille shop her på trustpilot. I dit tilfælde, kan jeg se at varen har været på lager, bestillingen er gået ind d. 13/4, videresendt til min leverandør d. 14/4, og afsendt derfra d. 15/4. Så jeg tror det du hentyder til, er min standard mail som bliver sendt ud til mine kunder når de bestiller via. shoppen, og den vil jeg meget gerne gå ind og få rettet til, så det for fremtiden er mere klart over for andre kunder der har bestilt via. shoppen.

Endnu en gang, mange tak for din anmeldelse.

Mvh. Kenneth

altid en fornøjelse at handle hos Mallen.dk

Bestilte foder,net,rejer,snegle mm hos mallen.dk dagen efter havde jeg svar fra ham vedr at han ikke havde det hele hjemme så han ville sende over 2 omgange, og som beklagelse for det fik jeg lidt ekstra oveni, 2 dage efter havde jeg pakken foran min dør. der er kun 1 ting at sige om mallen.dk
super service
super leveringstid
super kvalitet (nok den bedste kvalitet rejer jeg har fået I lang tid)

min næste handel skal helt klart ske hos mallen.dk

1. oktober 2013

alt super perfekt

de planter var bare så super flotte og til den pris bare super perfekt så kun mange ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ her fra. er nu så spændt på at se deres rejer

18. april 2013

Super service og hjælpsomhed

Vi skulle bruge noget som ikke var på lager og skrev en mail til mallen.dk og lyn hurtigt fik vi svar igen med besked om at hvis vi var interesseret ville de bestille med det samme. De udviste en meget god service og det gik stærkt med at få varen bestilt hjem og sendt til os. Vi har bestemt ingen klager overhovedet.

7. september 2012