Der gik Sjælland i en rigtig god forretning desværre. I deres egne leverings omkostninger lover de fri fragt ved køb over 500 kr. så længe det er til en pakkeshop, men næ nej de trækker gladelig 95... Se mere
Bestilte et underlag til mit HD-Camp telt samt en løs pløk-ring som reservedel til mit telt. Bestilte en lørdag aften og allerede tirsdag morgen havde GLS afleveret pakken i den nærmeste pakke... Se mere
Fantastisk service, de bestilte dele kom hurtigt, gode priser. Pow på værkstedet klarede service samt lidt små justeringer på min Fat Boy hurtigt og jeg har ikke oplevet problemer siden jeg kørte de... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
HD Camp sælger alt i specielt fremstillet campingudstyr, til motorcyklisterne, fritidsfolket, jægere, fiskere og vandrer. Vi sælger ligeledes alt i reservedele og sikkerhedsbeklædning til motorcyklister. Blandt andet tøj fra Bull-it, som er kåret som det sikreste valg i verden.
Nyhavevej 1a, 5550, Langeskov, Danmark
- 70202174
- Kio@hdcamp.dk
- www.hdcamp.dk
Slut med kundeservice og kvalitet
Der gik Sjælland i en rigtig god forretning desværre.
I deres egne leverings omkostninger lover de fri fragt ved køb over 500 kr. så længe det er til en pakkeshop, men næ nej de trækker gladelig 95 kr. for det også.
Deres login side køre i ring således at man slet ikke kan logge ind mere. Men det kunne man desværre forestille sig da det blev overtaget af en mc butik på sjælland.
Dårlig service
Fik et telt med flere fejl som hd Camp ikke vil anerkende så står nu med et ødelagt telt.
Så opfordre andre til at købe et andet produkt.
Tak for intet.

Besvarelse fra HD Camp
Varen var solgt til en anden da jeg kom
Ringede og sagde at jeg ville komme og se på en MC trailer som var opslået til salg. De bekræftede at den stadig var til salg og at jeg bare kunne komme. Da jeg ankom (75km kørsel) fik jeg at vide at de havde solgt den til en anden. Så fik jeg en historie om at de havde prøvet at ringe, men at de ikke kunne, fordi jeg havde ringet fra ukendt nummer. Det var ikke tilfældet.
Jo jo der er styr på sagerne derude.

Super
Super
Rigtig flot service også da jeg returnerede det købte. Pil op👍
Der er styr på sagerne
Der er styr på sagerne , pænt arb , kan kun anbefale at tale med dem hvis der skal træk på mc samt treiler med i købet

Fantastisk service.
Fantastisk service, en god oplevelse.
Kan bare anbefales.
mvh
Sven Madsen

Besvarelse fra HD Camp
God service og hurtig levering :-)
Supergod oplevelse
Bestilte en lørdag aften og allerede tirsdag morgen havde GLS afleveret pakken i den nærmeste pakkeshop.
God hjemmeside og hurtig ekspedition.
Betalingen foregår via Mobilpay.
Man bestiller i webshoppen og afslutter.
Herefter kommer det en mail med faktura.
Man skal så mobilpaye beløbet der står på fakturaen til det tlf.nr som står skrevet på fakturaen.
Fungere fint, men det kan nemt overses at det foregår på den måde.
Alt ialt en super god oplevelse og 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra HD Camp
Kan på ingen måde anbefale at handle…
Kan på ingen måde anbefale at handle mc-tøj hos HD Camp.
Dårlig service og de er pisse ligeglade med kunderne.
Bestilte varer, godt nok på udsalg, men de var for små, havde kontakt med dem over mail, og her var der ikke andre størrelser hjemme, så derfor bestilte vi hjem i mindre størrelser.
Jeg tjekkede hjemmesiden dagen efter og her var der nu større størrelser igen, fedt tænkte jeg og bestilte mange forskellige modeller og størrelser (er var 4 kvinder der skulle prøve) og tænkte, så sender vi bare resten retur, (32 varer til 6.500,-) indtil jeg så, at ved udsalgsvarer gives pengene ikke retur, men kun tilgodebevis, det er også fint nok, men det var jeg ikke interesseret i, så skrev over til butikken, for at høre, om deres udsalgstøj måske også var at finde i deres butikker på Sjælland, for så kunne jeg undgå lang køretur samt en dyr bro...
Men desværre nej, jeg fik besked på, at det nok var bedre at komme over og prøve tøjet selv.
Skrev at det var ærgerligt, at de ikke 2 dage før havde haft alle størrelser hjemme, da vi bestilte tøjet hjem, og fik svar retur, så det var forskelligt hvor meget de havde hjemme, men at jeg bare kunne kigge over...
Forklarede igen, at 2 dage før, var de størrelser ikke at finde på deres hjemmeside, men igen fik jeg svar retur, at det var bedre at komme derover.
Jeg kørte så derover dagen efter og butikken var total tom for de udsalgsvarer, som man ellers kan lægge i kurven.
Brokkede mig og sagde, at det kunne de måske godt lige have skrevet, da de vel også undrede sig over, hvordan jeg kunne lægge 32 ikke eksisterende varer i kurven, (de var jo selv inde for at annullere ordren) men her fik jeg bare et flabet svar, at da jeg lagde varerne i kurven, var de der nok, og de havde lige haft 2 mc klubber med 15 personer i hver gruppe inde, de havde ribbet alt tøj...
Underligt, hvis det skulle være sandt, 2 mc klubber, med kun kvinder?
Det ændrede dog ikke på, at jeg nu var kørt til Fyn fuldstændig forgæves, jeg spurgte endda ind til nye jakker til kvinder, men det var ikke meget tøj de har til kvinder, kun til mænd.
Det kunne meget nemt have været undgået, hvis folkene i butikken lige havde gidet at svare sine kunder ordentligt.

Besvarelse fra HD Camp
Som altid er HD Camp en sand fornøjelse…
Som altid er HD Camp en sand fornøjelse at handle med, lynhurtig ekspedition og de rigtige priser.

Besvarelse fra HD Camp
En lækker butik at komme ind i med…
En lækker butik at komme ind i med personale der straks er på pletten og hjælper👍 Hvis produktet man efterspørger ikke er i butikken, blir der gjort et stort stykke arbejde for at finde det andetsteds og bestille det hjem..
Og så er det bare lækkert mc tøj der forhandles både til kvinder og mænd og i de fleste str👍
Super fin fin handel!
Super fin fin handel!
Jeg har købt lidt stumper, som ikke var lagervare - de blev bestilt hjem og var hjemme dagen efter. Fik hjælp til at bestille en skive, til en ombygget Harley, hvor den er bygget sammen af forskellige årgange. Efter flere timers søgen, lykkedes det dem at finde en der passede. Og den fik jeg hurtigt hjem. Super gode handler, og fantastisk service, samtidig støtter man en lokal butik, og det er mindst lige så meget værd!

Besvarelse fra HD Camp
Super god vejledning og betjening
Super god vejledning og betjening. Sætter sig ind i kundens behov, og bestiller gerne vare hjem som ikke var lagervarer i butikken. Kort leveringstid, og rigtig fornuftige priser.
Kommer sgu igen og igen :-)

Besvarelse fra HD Camp
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering, havde et par spørgsmål, og dee blev klaret hurtigt og venligt, det er ikke det første telt jeg køber der, men helt klart heller ikke det sidste (med mindre de selvfølgelig holder langt flere år end beregnet 🤔😂)

Så er HD hentet hjem
Så er HD hentet hjem. Malet, ombygget og præcist efter mine ønsker på alle parametre. Hjælp til at finde de fede dele, jeg ønskede. Kanon arbejde af HDCamp/Old School Workshop. Takker og så kan foråret godt komme.

Super tilfreds
God kvalitet - hurtig levering - god service - venlig betjening 👍👍👍

Forespurgte på en reservedel
Forespurgte på en reservedel, og de ville vende tilbage. De holdt deres ord, og nu er reservedelen oprettet på hjemmesiden, og bestilt..
Det er sgi da service på højt plan.
Tak for det !!!

Fantastisk service
Fantastisk service, de bestilte dele kom hurtigt, gode priser. Pow på værkstedet klarede service samt lidt små justeringer på min Fat Boy hurtigt og jeg har ikke oplevet problemer siden jeg kørte derfra.
derudover har HD Camp samarbejde med måske den dygtigste motorcykelmaler jeg er stødt på i mange år.
helt sikkert et værksted jeg besøger igen. kan varmt anbefales.