Efter et udbud fra 123festmusik henvendt TEG Disco sig og tilbød os at komme at spille, så langt så godt. Vi skrev lidt frem og tilbage men ugen før ringe de så og afmeldte deres opgave med at spille... Se mere
Min mor holdt fødselsdag og brugte her 123disko.dk Min mor havde inden festen fået at vide der ikke var noget de ikke kunne. De kunne alt! Så min mor var rolig og regnede med hun kunne spørge... Se mere
Det var to unge dygtige fyre vi havde ude til vores arrangement og de klarede det rigtig godt.! Der manglede bestemt ikke noget udstyr og med den plads de havde til rådighed fik de sat et rigtig... Se mere
Vores anmeldelse af TEG. Jeg kan desværre ikke anmelde musikken fra Trane Entertainment Group, men jeg vil gerne beskrive vores oplevelse af at være kunde ved denne virksomhed og kommun... Se mere
Nyt år – nyt navn og ny visuel identitet. 123Disko er blevet til Trane Entertainment Group, i daglig tale TEG. Navneændringen skyldes, at vi er vokset og i dag tilbyder vores kunder flere services, end da vi startede i 2007. Da Patrick Trane Hug stiftede virksomheden for 10 år siden, kunne du booke DJ’s hos os. Det kan du stadig – men i dag kan du samtidig bruge os som samarbejdspartner på tekniske eventløsninger, ligesom du kan leje sceneteknisk udstyr hos os. Du kan læse meget mere på www.teg.dk. Og husk nu: Den gode service og den høje kvalitet har vi naturligvis ikke pillet ved :)
Glarmestervej 4, 6710, Esbjerg, Danmark
Vi havde booket 123Disko til vores bryllup i lørdags - og vi var 100% tilfredse. Vi var nervøse for at booke fra et ukendt firma, men hver gang vi ringede med spørgsmål, fik vi et professionelt og høftligt svar, og der var altid tjek på alt. DJ´en der spillede for os, var meget imødekommende og venlig. Han havde sammensat nogle rigtig gode musik stykker efter vores ønsker, og lyd niveauet var helt perfekt.
Det kunne ikke have været bedre.
Alt var bare helt perfekt til vores bryllup i lørdags. Super god musik og glade mennesker på dansegulvet hele natten.
Vi var lidt nervøse over at sku ha en fremmed DJ til vores fest, men de pejlede sig godt ind på hvad vi gerne ville have :)
Vi havde hyret 123Disko til vores bryllup, som foregik i et stort telt.
Patrick fra 123Disko, ringede til os og fortalte, hvad de kunne tilbyde, en rigtig behagelig samtale. Vi valgte at booke hos dem og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Hvis vi havde nogle spørgsmål, kunne vi bare ringe og få en snak.
Nogle dage inden festen, ringede, ham der skulle spille, for at hører, hvad for noget musik vi var til, og jeg skal lige love for vi fik, hvad vi ville hører.
Selv da vores barnebarn på 4 år gerne ville synge " Dengang da jeg var lille", var der ingen problemer, han fandt straks mikrofonen og sangen blev fundet. Derefter ville vores andet barnebarn på 5 år synge "Gangnam Style" Igen blev sangen fundet og mikrofonen frem.
Vi vil anbefale 123Disko, til alle vi kender og da der var 92 gæster, plus 10 hjælpere, er der rigtig mange fra vores omgangskreds, der nu kender til jer. Vi vil ikke tøve med at anbefale jer til andre og vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi på et tidspunkt skal bruge musik igen.
STORE ROSER HERFRA.
Sanne og John Olesen.
vi skulle have bryllup, og var lidt i tvivl om hvad det skulle være.
så vi gik for at prøve en DJ da de har et større valg af musik.
Og det er nok det bedste valg vi har gjort.
3 dage inden brylluppet er der en fra 123disko der ringer og hører lidt ad,
om hvad det er for en slags musikgenre vi er til, så der lige er styr på det hele.
og på dagen da vi kommer til hotellet står han klar pæn, venlig, og servicemindet.
under mad lidt rolig musik. og bagefter den gode danse musik.
det var bare perfekt lige fra start til slut.
tak for en uforglemmelig dag.
Hilsen Linda & Pepijn
Vi har booket en DJ hos 123disko i forbindelse med vores bryllup.. og det har været et kanon samarbejde forhold til planlægning og spørgsmål der kunne opstå, og så kom der en Dj, som var godt forberedt og spillede musik, som passede på til festen og dens gæster. .
så herfra er der kun ros og anbefalinger.
Vi har i forbindelse med vores datters konfirmation haft en DJ fra 123 Disko, hvilket vi har være yderest tilfreds med.
DJ leverede et fantastisk stykke arbejde.
Gæster var alders mæssigt meget spredt, men DJ formåede at nå ud til alle aldersgruppe, lige fra teenagene til Bedstefar, i den musik han leveret.
DJ leverede musik til de sange som kom ind til vores datter konfirmation fra gæsterne, så det var ikke svært for os at synge med på sangene.
Der var arrangeret forskellig intro musik i forbindelse med at sangene kom ind, hvilket fungeret super godt og til stor glæde for vores datter.
Desuden var DJ god til at variere lydniveauet under hele festen.
Vi vil helt klar anbefale 123 Disko til andre og det var en super succes til vores konfirmation.
Først vil jeg sige at vi har været meget, meget tilfredse
DJén havde rigtig fint styr på hvilken type musik der passede til maden og dansegulvet
Han formåede at forstå gæsterne på dansegulvet og spille musik der passede til dem og holdt dem derude
Rigtig flot lysshow som igen passede til gæster og stemning
Det var omvendt også rigtig fint at der først blev fyret rigtigt op under lyden da de ældste havde sagt farvel da de jo som regel ikke er til den slags "støj" :)
Det er helt klart anbefalelses værdigt
Har brugt 123disko.dk's udlejningsafdeling flere gange.
Ingen problemer, udstyr i topkvalitet der virker hver gang.
Jeg har deltaget i flere af 123Disko's arrangementer (Gymnasiefester/Koncerter/Messer)
og HVER gange leverer de varen med den støreste professionalisme, ALT er gennemført.
Jeg booker dem helt sikkert næste gang jeg har et arrangement. De kan klart anbefales.
Har oplevet 123Disko til flere arrangementer og kan kun sige de har leveret varen HVER gang!
Jeg har flere gange brugt 123Disko, de har en rigtig god service. En vigtig ting for mig er deres vagt telefon som man altid kan få en løsning på det evt. problem man måtte stå med.
Vi havde dem til bryllup. Virkelig en DJ der levede sig ind i festen, og var virkelig god til at finde den rette musik. Tusinde tak for dette.
Til vores bryllup 11. august havde vi valgt en DJ fra 123Disko. Vi var på forhånd blevet ringet op af denne, og vi kan gladeligt konstatere at de sange som vi snakkede om også blev spillet. Ligeledes blev der taget hensyn til aldresgrupperne, samt at toastmaster og DJ snakkede godt sammen for at det hele skulle køre. Vi kan kun sige et stort tak og har da heller ikke hørt andet fra vore gæster bagefter.
Det var en meget skuffende oplevelse da Disco 123 skulle spille til vores bryllup her i juni 2012.
De havde sendt to personer ud. En "udlært" og en der skulle lære .Egentlig var vi glade da de gik, for først derefter kom der gang i festen da vi selv satte musik på. Såvel viden/sansen for hvad der skulle spilles og selve opførslen af de to, gør at de fleste gæster spurgte hvem de var så de ikke kom til at bestille dem til egne fester.
1)De satte faktisk først musik på efter kl 24 da der var mange taler osv til brylluppet. Og når det skulle ske måtte gæsterne selv i hvert fald 2 gange selv op og slukke for "middagsmusikken" så talen kunne høres. De to stod ude i baren ved serveringspigerne eller stod udenfor.
2) Når dansegulvet endeligt var fyldt med dansende, gik han over i helt anden genre musik og alle forlod gulvet!
3)de sad ned det meste af aftenen i deres hjørne ved musikken, undtagen mellem kl. 24 og 2. Det virkede meget dovent.
4) Ligesom de sad deroppe på deres stole og spiste deres mad.Vi synes det havde været passende om de havde sagt at NU tager vi pause og spiser ude i cafeen.
5) Jeg havde gjort meget ud af at finde 7 sange til min mand og havde sendt kunstnere og sange osv til disco 123 inden.
Dem kendte han intet til, havde ikke fået listen.Jeg fortalte det så og han fandt dem vist på youtube, men indslaget druknede helt, ingen forstod hvornår melodien kom- og jeg er flov over de sange folk troede jeg havde valgt!! Desuden havde jeg sendt en liste med musik som vi godt kan lide for at guide ham ind på genen af musik vi gerne ville høre.Det ramte han SLET IKKE!
Hej
jeg hade bestildt 123Disko til at spille til mit kobberbryllup.
det startede ikke så godt de var noget forsinket på grund af trafikprop, det er jo ikke noget de kunne gøre for og vi fik også en time mere i den anden ende.
De to "knægte" var med til at gøre det til en god aften vi aldrig vil glemme.
Jeg vil ikke tvivle et sek på at hvis jeg skal holde stor fest igen så er det 123Disko der skal spille.
Hilsen Nicolai
Vi havde hyret en DJ til at spille til vores bryllup i 2010. Vi havde talt over telefonen om, hvad der skulle spilles, og om, hvilken type DJ vi ønskede. Vi aftalte, at han ikke behøvede være helt fremme i skoene, men han skulle selvfølgelig gøre en indsats for at få folk på dansegulvet, det er jo en ret stor del af en DJs job.
Musikken var som sådan ok, der var noget lidt spøjst i mellem, men alt i alt ok, dog var der nogle gæster, der ikke fik ønsker opfyldt, selvom DJ'en sagde, han nok skulle spille deres ønske.
Det mest ærgerlige var dog, at han ikke sagde en lyd hele aftenen for at få folk på gulvet, han spillede bare sine plader, og virkede i det hele taget lidt kølig, ikke særlig smilende og imødekommende. Da han pakkede sammen sagde han dog endelig noget - tak for god ro og orden?!? Det er nok første og eneste gang, jeg har hørt en DJ sige det?
Alt i alt ok musik han spillede, men skuffende, at han ikke forsøgte at gøre mere for at sætte skub i dansegulvet.
Dette diskotek kan varmt anbefales til alle slags fester. Super god kundeservice. Alle aftaler bliver overholdt, om det er store fester eller små fester, så er der styr på alt. 123disko´s personale er flinke og meget i mødekommen. Bestil 123disko og du skal ikke tænke på mere omkring musikken, for det har de styr på.
Vi brugte 123disko.dk som mobildiskotek til vores bryllup for 14 dage siden, og det gik over al forventning .. Musikken var passende og DJ'en var ganske sød og venlig..
Eneste negative (og grunden til den manglende 5. stjerne) var, at da vi spurgte om han kunne bookes en time længere, som der står i betingelserne at man kan, så skulle han lige aftale det med en anden som var ude til et andet job, fordi de skulle køre sammen, og da den anden var færdig før vores DJ, som skulle spille til 1.30, var det meget modvilligt at han sagde at han godt kunne, men så var det kun indtil kl. 2, fordi den anden DJ ventede.. Så vi droppede det.. Men ellers var han god til at sætte gang i festen.. Der var enkelte melodier til sangene, som han ikke havde, men det kan han jo ikke klandres for .. :)

Besvarelse fra TEG - Trane Entertainment Group
Min mor holdt fødselsdag og brugte her 123disko.dk
Min mor havde inden festen fået at vide der ikke var noget de ikke kunne. De kunne alt! Så min mor var rolig og regnede med hun kunne spørge om alt musik.
Dog var der flere kunstnere dj'en ikke kendte - bl.a. Bent Fabricius-Bjerre. Herudover var der flere musikønsker fra gæster som ikke blev spillet på trods af at dj'en sagde at det skulle han nok spille.
Alt i alt en MEGET dårlig oplevelse! Det havde været nøjagtig lige så godt selv at lave nogle forskellige playlister på sin iPod og afspille disse.

Besvarelse fra TEG - Trane Entertainment Group