Min mor holdt fødselsdag og brugte her 123disko.dk Min mor havde inden festen fået at vide der ikke var noget de ikke kunne. De kunne alt! Så min mor var rolig og regnede med hun kunne spørge... Se mere
Det var to unge dygtige fyre vi havde ude til vores arrangement og de klarede det rigtig godt.! Der manglede bestemt ikke noget udstyr og med den plads de havde til rådighed fik de sat et rigtig... Se mere
Vores anmeldelse af TEG. Jeg kan desværre ikke anmelde musikken fra Trane Entertainment Group, men jeg vil gerne beskrive vores oplevelse af at være kunde ved denne virksomhed og kommun... Se mere
Nyt år – nyt navn og ny visuel identitet. 123Disko er blevet til Trane Entertainment Group, i daglig tale TEG. Navneændringen skyldes, at vi er vokset og i dag tilbyder vores kunder flere services, end da vi startede i 2007. Da Patrick Trane Hug stiftede virksomheden for 10 år siden, kunne du booke DJ’s hos os. Det kan du stadig – men i dag kan du samtidig bruge os som samarbejdspartner på tekniske eventløsninger, ligesom du kan leje sceneteknisk udstyr hos os. Du kan læse meget mere på www.teg.dk. Og husk nu: Den gode service og den høje kvalitet har vi naturligvis ikke pillet ved :)
Glarmestervej 4, 6710, Esbjerg, Danmark
Vores anmeldelse af TEG.
Jeg kan desværre ikke anmelde musikken fra Trane Entertainment Group, men jeg vil gerne beskrive vores oplevelse af at være kunde ved denne virksomhed og kommunikation med deres direktør. Tilbage i 2020 skulle min hustru og jeg giftes. Her havde vi bestilt TEG til at stå for musikken, men som så mange andre, så har var vi nød til at aflyse, da rekstriktioner gjorde, at vi ikke kunne holde en fest. Derfor gjorde vi brug af Force Majeur. Her var Catering og ejeren af selvskabslokaler meget forståelig og helt enige med os. Det kan man ikke sige TEG var.
Her blev vi tilbudt, at ombooke vores arrangement til en ny dato, hvor vi så skulle betale 1000,- kr. for dette. Hvilke jeg stadig den dag i dag ikke forstår, hvorfor vi skulle betale for dette. Men vi kunne ikke overskue eller finde en dag på daværende tidspunkt, da hele Corona tiden var meget uforsigelig. Endvidere mente vi, at der her var tale om force majeur, så det hele kunne aflyses og TEG kunne søge hjælpepakker ved staten. Her var TEG og vi meget uenige. Det ender med en ubehægelig telefonsamtale, hvor man bliver truet med en regning på 7100,- hvis man ikke betalte de 1000,- kr og ombookede med det samme. Men vi stod fast på vores ret og efter den samtale hørte vi ikke mere til TEG.
Indtil starten af 2023, her kom der en faktura ind på det fulde beløb 7100,- kr. Dvs. 2 år 4 månender efter den seneste samtale. Der har været absolut ingen kommunikation fra TEGs indtil denne faktura.
Jeg skriver tilbage, at vi ikke betaler dette beløb, da TEG ingen udgifter har haft ved hos, og der stadig var tale om force majeur. Efter en del mails med direktøren siger han, at hvis vi dækker de 4100,- kr. som han åbenbart har haft omkostninger for, så vil han acceptere dette. Dette mener jeg ikke er rimeligt. Men jeg ved det har været en presset branche, så jeg foreslår, at vi deler regningen 2050,- kr. Det vil han ikke. Jeg beder derfor ham om at dokumentere den omkostning, hvortil han svarer, at det kan han ikke. Desuden skriver han, at det er tid til at tegne en streg i sandet, så hvis vi ikke betaler de 4100,- så bliver det, det fulde beløb på de 7100,- kr. Vi er rystet, magen til afpresning har jeg aldrig været udsat for.
To dage senere, skriver han så igen, at om tre dage vil der komme en ny rykker. I afmagt og frustration skriver jeg tilbage til ham, at hvis han vil have nogen penge, så må han sende os til indkasso, da jeg ikke finder mig i hans afpresning. I denne mail dokumentere jeg alt det materiale jeg nu har kunne finde omkring Force majeur og lignede sager fra musik branchen.
Det ender med at han vender tilbage med, at vi bare kan overføre 2050,- kr. og så lukker han sagen. Det vælger vi at gøre, da vi ikke magter at bruge mere tid på ham, selvom han ikke har fortjent en krone.
Jeg kan ikke anbefalde nogen at være kunde hos TEG eller persoen bag, manden har ingen empati, vi stod i den væreste situation og havde aldrig ønsket os dette. Men det valgte den mand at prøve på og udnytte til hans egen vinding. Det er klamt og ulækkert, og forstår ikke at man vil drive en virksomhed på denne måde.
Dette er en beskrivelse af vores oplevelse med TEG - Trane Entertainment Group, tidligere 123festmusik:
Vi bookede TEG til vores bryllup den 18. april 2020. Vores ønske var at finde en virksomhed som professionelt kunne varetage underholdningen til vores bryllup.
Desværre ramte Covid-19 Danmark, hvilket resulterede i restriktioner og forsamlingsfor-bud. Disse blev præsenteret på et pressemøde den 11. marts 2020. Vi holdte vejret lidt, men da restriktionerne og forbuddet blev forlænget var vi nød til at flytte vores bryllup. Vi kontaktede TEG den 20. marts 2020 for at finde en løsning. TEG var i vores efterfølgende telefonsamtale, hurtig til at kaste ord som samfundssind og bestemt give udtryk for, at der her, ikke var tale om force majeure.
I første omgang mente han, at vi skulle betale det fulde beløb, som vi have forpligtet os til i kontrakten. Med udsigt til hjælpepakke lempede han sit krav, så alt efter hvilke hjælpepakker han kunne gøre brug af, ville han forsøge at holde os skadefri ellers skulle jeg nok forvente omkring 35% i ombookings gebyr. Efter lidt diskussion frem og tilbage, kom vi frem til en løsning hvor vi ombookede arrangementet til den 14. november 2020, hvor vi ville flytte vores bryllup til. På trods af uenigheder, så vi det som en god løsning, da vi også ønskede at støttet en presset branche.
Den 14. november 2020 var vi midt i anden omgang af pandemien, hvilket betød der igen var restriktioner og nedlukninger.
Den 21. september 2020 kunne vi godt se hvad vej det gik (nedlukninger), så vi kontaktede TEG for at aflyse, da vi havde besluttet at aflyse vores store fest. Vores bryllup blev afholdt hjemme, kun med den allernærmeste familie - bestemt ikke det bryllup vi havde planlagt.
Vi var af den overbevisning, af vi ikke ville høre mere fra TEG/. Her tog vi fejl. Den 4. januar 2023 modtag vi en faktura fra TEG. Med fakturaen står teksten: ”jævnfør tidligere e-mails”. Fakturaen er på det fulde beløb.
Fra vi aflyste vores bryllup den 21. september 2020 til vi modtog fakturaen den 4. januar 2023 har vi intet hørt fra TEG.
Derfor har vi bedt ham uddybe hvad: ”jævnfør tidligere e-mails” betyder. TEG har efter vores overbevisning ikke kunne uddybe og fastholder kravet på det fulde beløb.
Vi havde den bedste oplevelse af TEG og deres DJ, Allan til vores bryllup d. 21.05.2022. Vi bookede første gang TEG tilbage i 2019. Grundet Covid-19 har der været flere udsættelser af bryllupsdatoen, men TEG har været meget fleksible i hele processen.
Til selve festen sørgede DJ'en for god musik hele aftenen. Unge såvel som det ældre segment til festen var på dansegulvet hele aftenen.
Stor ros til TEG og deres medarbejdere her fra.
Fantastisk fest!!!! 10 stjerner
Vi havde booket teg til vores bryllup. Allan ringede til os nogle dage før og hvor var det bare skønt at møde sådan en jordnær person..selv vores toastmaster sagde at man jo følte man havde kendt ham i ti år. Allan fik sat gang i festen.. ja, vores gæster dansede inden desserten.
Næste gang vi skal holde fest, så er vi ikke et sekundt i tvivl om hvem vi ringer til.
Kæmpe ros herfra og kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Vi bookede TEG til vores bryllup, og vi fik præcis det, vi gerne ville have. Vi havde både musik under middagen og til dansegulvet og i begge tilfælde, blev der spillet 'passende' musik til lejligheden. Derudover blev der sat tid af inden brylluppet til at afstemme musikønsker med os, og til påvirke playlisten. Alt i alt er vi meget tilfredse med DJ'erne, og det samme gælder for gæsterne, hvor mange har rost musikken.
Fantastisk dj der fik sat gang i dansen 😍 der blev taget hensyn til alle, og både de unge og gamle fik danset. Tak fordi i fik sat gang på dansegulvet, og tak for den gode service😍
Fantastisk DJ til vores bryllup d 22/9-18.
Michael var vores DJ og han havde et par dage inden kontaktet os for at afstemme vores forventninger til dresscode og spilleliste.
På selve dagen formåede han at afstemme musikken perfekt under middagen og til diverse indslag og da folk skulle på dansegulvet, var musikken også perfekt.
Vi kunne ikke forlange bedre DJ. Han var med til at gøre vores store dag perfekt 😊
Fantastisk!!! Vi havde fået Allan fra TEG og han var bare SÅ god til at spille, han kunne lige finde ud af at få folk ud på gulvet med rigtig godt og forskelligt musik. Vi havde et fantastisk bryllup og festen blev li det bedre med ham som DJ. Super godt!!!😁😁😁
Vi havde booket DJ til vores Bryllup den 18.08.18. Det fungeret ubeklageligt. Vi var mega glade for Michael som var ude. Utrolig behagelig fyr og folk roste ham meget. Kan klart anbefales :-)))
Efter et udbud fra 123festmusik henvendt TEG Disco sig og tilbød os at komme at spille, så langt så godt. Vi skrev lidt frem og tilbage men ugen før ringe de så og afmeldte deres opgave med at spille. Dette er meget dårlig stil og tilliden TEG Disco må derfor fremadrettet ligge på et meget lille sted.
Håber ikke andre får samme oplevelse, da dette ikke just gør planlægning af en fest til en drøm.

Besvarelse fra TEG - Trane Entertainment Group
Alle spørger stadig "hvem er ham DJ'en og hvor er han fra?"
Vi havde Mikael fra TEG til at spille til vores bryllup i Hamborg i August 2018 og vi har kun gode oplevelser at dele!
Mikael var super professionel og behagelig at være i kontakt med. Alle vores ønsker blev opfyldt. Da først dansegulvet blev åbnet, var der ikke mange gæster der forlod den, inden festen var ovre. Mikael havde evnen til at starte en fest og holde gang i den - selv for den ældre generation.
Selvom vi havde haft et par start problem, pga. afspærring omkring vores hotel hvor bryllupsfesten blev holdt, og at Mikael + hele vores bryllupsfest incl. os selv, derfor havde svært ved at nå frem til lokationen, holdte han hovedet koldt og var altid smilende og glad !
Vi sender vores varmeste anbefalinger til hele TEG truppen og specielt til Mikael som var med til at gøre vores aftenen til den mest fantastiske aften!
Vi holdte bryllup i lørdags og havde hyret en dj til at komme og være fra kl 18-02.
Vores dj (Kenneth) ringede et pr dage før og spurgte ang musikønske og dresscode. Mega fedt at han også gik op i, at hvis vi havde ønske om jakkesæt, så var han kommet i det.
Generelt har forløbet op til bryllupperet været rigtig godt og yderst professionelt.
Under middagen var han god til at læse hvad der skete og fik musikken til at passe rigtig godt ind. Han kunne godt se at rummet var stort så da den første tale skulle holdes, og folk havde svært ved at høre noget, kom han med en mikrofon. Det havde vi ikke selv tænkt på.
Efter brudevals, blev der fyret godt op for dansemusikken og der var hele tiden folk på dansegulvet.
Vi havde desuden bestilt noget ekstra stemningsbelysning med, og det vil jeg klart anbefale andre også at gøre. Det fungerer super godt.
Alt i alt en helt perfekt aften og Kenneth var utrolig sød, dygtig og professionel.
Super professionelt . Usynlig dj , der havde godt overblik over festens gang og et godt samspil med toastmaster . Vi havde et super bryllup og vil klart bruge dem igen en anden gang .
Jeg har netop brugt TEG til en firmafest for 120 personer. TEG leverede et fremragende stykke arbejde. Kommunikationen var simpel og behagelig fra start til slut, og dj'en tilpassede playlister efter vore ønsker. Kan klart anbefale TEG til alle, som ønsker en professionel oplevelse.
Yderst professionelt og alt fungerede til ug. Behagelig og frisk DJ samt betaling, korrespondancen og servicen fejler intet. Kan klart anbefales.
Vi havde en fantastisk dygtig DJ til vores bryllup. Dansegulvet glødede lige som håbet. Og han var god til at tage imod inputs fra gæsterne, men stadig sortere i dem, så det var dansevenligt 😊 planlægningen op til var som håbet med og vi vil helt sikkert anbefale TEG til andre.
Vi havde en DJ fra TEG til at spille til vores bryllupsfest d. 19/5-2018. Vi er meget tilfredse med hele forløbet. Både før festen, hvor der var god information og rådgivning, og bestemt også under festen, hvor DJ'en leverede en fremragende og professionel indsats.
Der er kun roser herfra - og vi vil helt sikkert benytte TEG igen, hvis det engang skulle blive relevant.
Mvh. Brian
Hej
Vi har lige haft firmajulefrokost 2017 hvor vi havde booket Dj fra 123Disko.
Det var Dj Allan som kom og skulle stå for musikken..
2dage før festen ringede Allan før at hører vores forventninger ang. musik valg, lyd, lys og hans påklædning, generelt festens forløb...
Allan var der i god tid og klar.
Vi havde nogle konkurrencer som opstart på festen hvor Allan var lyn hurtig med noget forskellig underlægnings musik som passede perfekt og gav en rigtig god stemning.
Musikvalgene mens der blev spist og senere til dans var nogle rigtig gode valg og meget blandet, som også publikum var, ung som ældre..
Det var en super oplevelse og vi vil til enhver tid anbefale 123Disko og ikke mindst Dj Allan...
vh Unika Danmark
Hej 123Disko
Vi vil gerne sige jeg tak for et super arrangement ved vores bryllup d. 26/8-17
Thomas jeres dj hjalp til vores aften blev perfekt. Han spillede god afdæmpet musik under maden, og havde musik til alle sange som kom.
Han ringede som aftalt inden den store dag, hvor vi aftalte hvordan aftnen skulle forløbe.
Efter brudevalsen spillede han op til dans, og han fik gang i alle. Ung som gammel.
Efter festen har vi kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster.
Endnu engang tusinde tak for jer professionelle måde at være på
Mvh
Søren og Charlotte
Hej 123Disko
1000 tak fordi I var med til at gøre vores dag helt perfekt i går. KÆMPE ROS for bare at spille de totalt rigtige numre, og det helt rigtige toneleje gennem HELE festen - alt spillede bare maks, man kunne snakke både under middagen men også da der blev spillet op til dans - det var hammer godt 👍🏼👍🏼👍🏼. At der var lidt udfordringer til sidst i køkkenet var kun med til at gøre brudevalsen endnu mere speciel, så det var SÅ GODT 😉👍🏼.
Det vi egentligt bare vil sige er 1000 tak og kæmpe ros til Jer fra os. I kan kun anbefales! 😊