Efter et udbud fra 123festmusik henvendt TEG Disco sig og tilbød os at komme at spille, så langt så godt. Vi skrev lidt frem og tilbage men ugen før ringe de så og afmeldte deres opgave med at spille... Se mere
Min mor holdt fødselsdag og brugte her 123disko.dk Min mor havde inden festen fået at vide der ikke var noget de ikke kunne. De kunne alt! Så min mor var rolig og regnede med hun kunne spørge... Se mere
Det var to unge dygtige fyre vi havde ude til vores arrangement og de klarede det rigtig godt.! Der manglede bestemt ikke noget udstyr og med den plads de havde til rådighed fik de sat et rigtig... Se mere
Vores anmeldelse af TEG. Jeg kan desværre ikke anmelde musikken fra Trane Entertainment Group, men jeg vil gerne beskrive vores oplevelse af at være kunde ved denne virksomhed og kommun... Se mere
Nyt år – nyt navn og ny visuel identitet. 123Disko er blevet til Trane Entertainment Group, i daglig tale TEG. Navneændringen skyldes, at vi er vokset og i dag tilbyder vores kunder flere services, end da vi startede i 2007. Da Patrick Trane Hug stiftede virksomheden for 10 år siden, kunne du booke DJ’s hos os. Det kan du stadig – men i dag kan du samtidig bruge os som samarbejdspartner på tekniske eventløsninger, ligesom du kan leje sceneteknisk udstyr hos os. Du kan læse meget mere på www.teg.dk. Og husk nu: Den gode service og den høje kvalitet har vi naturligvis ikke pillet ved :)
Glarmestervej 4, 6710, Esbjerg, Danmark
vi har på ingen måde fortrudt at vi valgte 123Disko til at levere musikken til vores sølvbryllup d. 11/4-2015.
Hele forløbet fra bestilling hen over musik valg 2 dage før festen, til musikken på selve dagen, var lige som vi havde tænkt det. 123Disko kom til aftalt tid og spillede den aftalte musik under middagen.
Da der blev spillet op til dans, var musik valget samt flowet i danske og internationale numre helt perfekt.
Samtidigt blev gæsternes ønsker passet godt ind.
Alt i alt et arengement vi ikke kunne have ønsket bedre.
Sølvbrudeparret.
Solveig og Claus
Vi havde fornøjelsen af at have 123Disko til at levere musikken til vores julefrokost d 13. december. DJ'en kom som aftalt og det hele forløb uden nogen form for problemer :)
Han var meget smilende, høflig og vi er alle enige om at han gjorde et fantastisk stykke arbejde. Han spillede meget varieret musik og tog gerne imod musik ønsker fra dem der havde nogle. Så vi kan kun sige at vi er yderst tilfredse og at vi vil helt klart vil anbefale dem til andre + have dem i tankerne næste gang der skal holdes fest.
Så 123Disko skal have mange tak for at have været med til at gøre vores julefrokost til en super fest :)
Vi har bestemt ikke fortrudt at vi valgte 123 disko til at spille ved vores bryllup d. 19. Juli 2014. Vores musiker (Martin) var yderst venlig og imødekommende allerede ved den telefoniske kontakt og til festen. Musikeren fulgte festen rigtig fint. Musikken under spisningen var fint tilpasset og han var meget opmærksom på alle sange og indslag der kom undervejs. Den efterfølgende festmusik var et bredt og godt udvalg efter både brudeparrets og gæsternes ønsker.
Nogle gæster og bruden havde selv medbragt instrumental musik til festsang og sang for brudgommen og det fungerede helt perfekt. Også styring af mikrofon under brudens sang til gommen.
Normalt danser vi meget i vore familier, men vores bryllupsdag var en usædvanlig varm sommerdag og aften, og fysisk aktivitet var nærmest umulig, hvilket var årsagen til at dansegulvet ikke var fyldt. Musikken var absolut velvalgt og velspillet. Martin var også her meget imødekommende og forsøgte efter bedste evne at efterkomme gæster og værters ønsker.
Alt i alt er vi yderst tilfredse med vores valg af 123 disko og vil helt sikkert anbefale andre at prøve en dj til fest, også bryllup. Når vi engang selv skal holde fest igen, vil 123 disko helt sikkert blive kontaktet.
Tusind tak til Martin og Patrick fra 123 disko for aldeles vellykket musik til vores bryllup.
Venlige hilsner fra Monica og Steen Jørgensen. Tjæreborg.
God opsætning af både lys og musik - god til at fange stemningen! Alt var lige i kassen!!
Vi havde 123Disko til at spille musik til vores bryllup i weekenden.
Der skal lyde en stor ros til dj'en for at spille behagelig baggrundsmusik under middagen og for at spille god, blandet musik til dansen - der var konstant folk på dansegulvet. Også ros til dj'en for at tage imod lytterønsker.
Vi har været meget tilfredse, og vi kan kun anbefale 123Disko.
Ros til 123Disko for at træde til med kort varsel, for god service og for at overholde aftaler.
Vi havde 123Disko til at spille ved vores bryllupsfest - og hvilken fest det blev!
Vores DJ gjorde et fantastisk stykke arbejde - han fortjener mange roser!! Musikken var perfekt tilpasset middagen og der var hele tiden fuld fokus på vores toastmaster, således at musikken stoppede straks han rejste sig...
Brudevalsen og efterfølgende dansemusik var lige i skabet! Det blev vekslet mellem klassikere og nutidig dansemusik efter vores ønske og ALLE var ude at danse!
Vi kunne ikke have ønsket os det anderledes og vi vil til enhver tid anbefale 123Disko og absolut ikke tøve med at booke igen!
TAK:-)
Jari & Betina Lodberg Jakobsen, Tjæreborg
Det levede helt op til forventningerne. Flink og dygtig dj.
123disko leverede musikken til vores bryllup d 30/8. Det gjorde de super godt.
God og rolig musik under middagen. Og spillede senere godt op til dans så alle kunne være med. Super fedt. Og så var det ret sjovt med lidt skægge indslag fra dj'en med strip(altså gæsterne) og buggy wuggy ( eller hvad det nu hedder)
Plus at de var klar på en time ekstra, da der var gang i den:)
Vi er super tilfredse og vil med glæde anbefale dem til andre.;)
Mvh Henriette & Michael
Hej
Jeg vil som jeg gjorde til dj simon natten ...sige at jeg var yderst tilfreds med
det hele ...både valg af musik og situationsfornemmelsen var så god..
Takker for en super fed fest...Simon var med til at holde gang i folk
kunne ikke have ønsket mig det bedre ......-:)
Mange Tak
Super service hele vejen igennem. Fra kontakten 2 dage før om vores ønsker. Til passende stemnings musik til middagen. Og så gav unge Nicolaj den max gas til vores fest. Tror ikke dansegulvet var tomt, de tre en halv time vi festede efter middagen. Var god til at ramme alles smag. Flere gæster bad om navn og nummer på dem vi havde brugt.
50 års fødselsdag - blev til 80 er fest.
helt fra starten har der været, løbende kommunikation med 123Disko, som mødte med 2 yderst motiverede DJ. de var klar til at give den gas, og var godt inde i hele festen, fra start til slut.
Der var rigtig god lyd, samt fin opstilling af lys - røg mv. alt passede sammen.
En god oplevelse for alle gæsterne, kan varmt anbefale 123 Disko
Vi havde fornøjelsen af, at have 123Disko til at spille til vores bryllup. Det var en rigtig god oplevelse, med en meget hjælpsom og fleksibel DJ som nåede ud til alle gæster, unge som gamle, og der var fuld gang i dansegulvet.
De varmeste anbefalinger herfra.
Det var kanon at få en dj som var så glad, venlig, velforberedt og sprudlende - han afspejlede os og resten af selskabet perfekt!
Musikken under middagen var smagfuldt og lige hvad vi ønskede os.
Samtidig var han bare klar efter middagen til for alvor at fyre op under festen!
Det var simpelthen så fedt at han kunne forene de forskellige nationaliteter der var på dansegulvet. Og de skift der kom fra en dansk eller engelsk sproget sang over til en hollandsk var bare super, han fik det til at virke naturligt!
Vi vil til hver en tid anbefale jer til andre samt bruge jer ved andre lejligheder 😃
Tusind, tusind tak fordi i var med til at gøre dagen endnu mere fantastisk! 😍
2• 50 års fødselsdag, og en ung og klar Dj ( Rasmus kan bare det med at holde gang i dansegulvet ) Kan klart anbefale 123Disko,
Vi var fuldt ud tilfredse med servicen fra 123disko. Som det fremgik af kontrakten blev vi ringet op nogle dage før vores bryllup. På dagen var dj der til tiden og spillede i et helt perfekt lydniveau både under middag og dans.
Der var god dæmpet musik under spisningen og da der skulle danses var dj'en super god til at læse dansegulvet og finde de helt rigtige danse numre.. vi vil helt sikkert bruge 123disko igen.
Super godt musikvalg til et blandet publikum. Passende lydniveau under spisningen.
Kan klart anbefales :-)
Vi var helt igennem tilfredse.
Vores DJ klarede opgaven til UG :-)
Han aflæste lynhurtigt hvad folk ville hør, og der var gang i dansegulvet hele aftenen :-)
Han formåede at klare en perfekt taffelmusik samt underlægningsmusik til diverse sange.
OG han reddede mig, da mit musik til det Powerpoint-show jeg havde lavet, fejlede - Tusind tak for det :-)
Stor ros herfra - og skal vi nogensinde holde en fest hvor der er brug for DJ, vil vi helt klart tænke på jer.
Gæsterne har efterfølgende rost musikken og DJ var sød og med begge ben på jorden. Han spillede lige præcis det vi ønskede og forstod fuldstændig hvad både vi og gæster ønskede, og havde fornemmelse for hvad der var godt.
Hilsen Nadja og Brian