TeamShirts Nederland Anmeldelser 2.550

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar een grotere bestelling gedaan en nu had ik een nabestelling nodig. Kon ik uit de vorige bestelling meteen ophalen en opnieuw bestellen. Super makkelijk en binnen een week binnen! Tevens goe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoodies met opdruk in verschillende kleuren voor m’n team besteld. Snelle levering en de opdrukken zien eruit zoals verwacht. De kleuren van de hoodies zijn mooi en zijn comfortabel om te dragen (lekk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb zo een kuthekel aan de mails die me vragen of ik blij was met een gedane bestelling. Begrijpen die marketing mensen niet dat het stijgend aantal vragen om bestellingen te beoordelen vroeg of la... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede web interface voor maken van ontwerp. Basis producten, sport shirt van prima kwaliteit. Maat informatie en uitleg helder en duidelijk. Verpakking en levering; erg handing (brievenbus) en bin... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik der sælger tøj med tryk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

Skrevet af virksomheden

Aantrekkelijke kortingen
Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
Gratis verzending
Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
30 dagen retour
Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

ZEER MATIGE SERVICE NA 2 KEER OPNIEUW TE HEBBEN BESTELD - ONTEVREDEN

ZEER MATIGE SERVICE NA 2 KEER OPNIEUW TE HEBBEN BESTELD - ONTEVREDEN

Ik wilde voor mijn bedrijf een elftal aan sportshirts van JAKO bestellen met bedrijfslogo en rugnummers. Zoals aanbevolen heb ik eerst 1 stuk besteld als 'test-shirt' om zo te kijken of het ontwerp goed was en alles verder in orde qua kwaliteit. Dit testshirt heb ik 3 weken geleden ontvangen, deze was volledig in orde. Hierna bestelde ik de andere 10 sportshirts met nummers 1-10 met hetzelfde design als het test-shirt, hier heb ik niks aan veranderd, de shirts hadden alleen een ander rugnummer.

Eenmaal ontvangen de 10 shirts, waren de rugnummers VEEL kleiner dan het nummer op mijn testshirt, en de rugnummers waren ook in het midden geplaatst in plaats van op de schouders, zoals opnieuw wel zo was op het testshirt. Na overleg met de klantenservice, werd mij aangeboden om nogmaals 10 shirts te ontvangen, die WEL de goede grootte en positie van rugnummers hadden. Na opnieuw een week wachten, heb ik opnieuw 10 stuks aan shirts ontvangen en NOG STEEDS waren de rugnummers duidelijk kleiner (ja, wel iets groter dan de vorige bestelling) dan het originele test-shirt, terwijl mij tijdens het overleg met de klantenservice verzekerd werd dat dit zou worden geregeld en dat het team van Teamshirts de afmetingen zou controleren.... blijkbaar niet dus. Ook is de kwaliteit van mijn bedrijfslogo aan de voorkant zelfs slechter dan de eerste 10 shirts die ik heb ontvangen (met zeer kleine rugnummers).

Ik kan nu wel weer opnieuw contact opnemen met de klantenservice, maar dan word ik mogelijk opnieuw weer opgestapeld met 10 extra shirts, en heb er dan in totaal 30, terwijl ik er gewoon 10 wilde hebben die precies hetzelfde waren qua kwaliteit en grootte van het rugnummer als mijn als eerst bestelde testshirt.

Conclusie: zeer matige service uiteindelijk, ontevreden.

18. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Hallo Storm,

Bedankt voor je uitgebreide feedback en het spijt ons heel erg om te horen over je ervaring. We begrijpen goed hoe frustrerend dit voor je moet zijn, vooral na meerdere bestellingen en pogingen om het probleem op te lossen.

We willen je vriendelijk vragen om te reageren op onze laatste e-mail en foto’s van de ontvangen artikelen mee te sturen. Dit helpt ons om de situatie zorgvuldig te beoordelen.

We helpen je graag opnieuw met je klacht en zoeken samen naar een passende oplossing. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkst, en een nieuwe klacht indienen is uiteraard mogelijk.

Nina van TeamShirts

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie shirts, jammer van logo wat te hoog zit

Mooie shirts, goeie kwaliteit, en snelle levering, jammer dat alleen het logo van ons bedrijf te hoog zat. Contact opgenomen, waarna ze gratis en op tijd nieuwe shirts opstuurden: met precies weer het lofo op de verkeerde plek. Het is niet compleet verkeerd, maar het was niet zoals ik hem had besteld.

Verder allemaal prima gegaan.

26. marts 2026

Verwachte bezorgingsdatum gehaald

Ik heb mijn pakket op de uiterlijk te verwachten tijd ontvangen.

Ziet er goed uit

25. marts 2026

Besvarelse fra TeamShirts Nederland

Hallo John, hartelijk dank voor je feedback.

Je bestelling zou naar verwachting vandaag aankomen, en het lijkt erop dat deze is afgeleverd bij een afhaalpunt waar je het hebt opgehaald. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Verder zouden we het op prijs stellen als je je beoordeling zou willen bijwerken ;)

Met vriendelijke groeten,
Sana van Spreadshirt

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer content, maar...

De service was goed, de kwaliteit van de shirts ook. Alleen, er ontbrak alleen een T-shirt. Na het sturen van een mail zeiden ze dat deze nog nagestuurd zou worden. Een week na de uiterlijke leverdatum is deze toegekomen.

26. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

mijn pakketje is al 5 dagen te laat en…

mijn pakketje is al 5 dagen te laat en ik krijg maar geen mail over wanneer die binnen komt

22. marts 2026

Besvarelse fra TeamShirts Nederland

Hoi Eva, bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat er problemen zijn geweest met de levering van je bestelling.

Ik heb je een e-mail gestuurd over de levering – antwoord daar gerust op als je nog vragen hebt, dan helpen we je graag verder.

Nina van TeamShirts

Snelle service

Snelle service, goeie kwaliteit, gebruiksvriendelijk! Alleen jammer dat niet alle logo’s geprint kunnen worden vanwege eigendomsrechten.

9. marts 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.