TeamShirts Nederland Anmeldelser 2.550

4,3

Vorig jaar een grotere bestelling gedaan en nu had ik een nabestelling nodig. Kon ik uit de vorige bestelling meteen ophalen en opnieuw bestellen. Super makkelijk en binnen een week binnen! Tevens goe... Se mere

Hoodies met opdruk in verschillende kleuren voor m’n team besteld. Snelle levering en de opdrukken zien eruit zoals verwacht. De kleuren van de hoodies zijn mooi en zijn comfortabel om te dragen (lekk... Se mere

Ik heb zo een kuthekel aan de mails die me vragen of ik blij was met een gedane bestelling. Begrijpen die marketing mensen niet dat het stijgend aantal vragen om bestellingen te beoordelen vroeg of la... Se mere

Goede web interface voor maken van ontwerp. Basis producten, sport shirt van prima kwaliteit. Maat informatie en uitleg helder en duidelijk. Verpakking en levering; erg handing (brievenbus) en bin... Se mere

1. Butik der sælger tøj med tryk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

Aantrekkelijke kortingen
Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
Gratis verzending
Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
30 dagen retour
Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.

4,3

3 t anmeldelser

Besvarelse fra TeamShirts Nederland

Hoi Edward, bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je bestelling niet is aangekomen.

Volgens de trackinginformatie is deze echter wel bezorgd – ik heb je hierover een e-mail gestuurd.

Reageer alsjeblieft op de e-mail als je de bestelling niet hebt ontvangen, dan helpen we je verder.

Heel erg bedankt en vriendelijke groeten,
Nina - TeamShirts

Wat is het t-shirt leuk geworden

Wat is het t-shirt leuk geworden! Dit is de enige plek waar ik heel veel tekst op een t-shirt kwijt kon. Het was een grappig cadeau en helemaal geslaagd. De jarige was er enorm blij mee en wij zijn blij met de kwaliteit en afhandeling.

22. januar 2026

Geschrokken van de verzendkosten

Het resultaat is mooi maar waarom
van die bizarre verzendkosten ! Snap dat een “spoedje” iets meer kost maar meer als het product zelf ? Gratis verzending duurt een zeer ruime week. Je krijgt na een paar dagen een mail dat “het team” ermee bezig is, vervolgens duurt het dan nog een week voordat er iets verzonden wordt. De verzendkosten lijken het verdienmodel. Afijn, resultaat is mooi en volgende keer een alternatief zoeken.

27. januar 2026

Hallo Chantal,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We willen graag even verduidelijken dat er voor uw bestelling geen verzendkosten in rekening zijn gebracht. Deze is verzonden met onze gratis standaardverzending.

Houd er rekening mee dat bij standaardverzending de levertijden langer kunnen zijn, omdat de producten individueel worden vervaardigd en niet met voorrang worden verzonden.

De verwachte leverdatum die u werd getoond, was 02-02-2026. We zijn dan ook des te blijer dat uw bestelling al op 30-01-2026 bij u is aangekomen.

We zijn erg blij dat u tevreden bent met het resultaat.

Met vriendelijke groet,
Teamshirts Service

Top!

Wij bestellen nu al een aantal jaar onze shirts en truien bij teamshirts. Tot nu toe altijd tevreden. Mooie prijs, goede kwaliteit en snelle levering.

19. januar 2026

Were is my package

Were is my package

8. januar 2026

Hallo Dolskiy Maxsim,

vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir bedauern sehr, dass Ihre Bestellung bisher noch nicht bei Ihnen eingetroffen ist. Leider kann es in Einzelfällen zu Verzögerungen kommen oder eine Bestellung geht verloren.

Um Ihr Anliegen schnellstmöglich zu klären, haben wir Ihnen bereits separat eine E-Mail mit weiteren Informationen gesendet.

Vielen Dank für Ihr Verständnis.

Viele Grüße
Teamshirts Service