Vi har holdt rundt fødselsdags gardenparty for 40 gæster. Alle vore gæster var meget begejstret for mad og udvalg, og der var rigeligt Tapas til næsten fire timers frokost. Bestillin... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.
Industriparken 44A, 2750, Ballerup, Danmark
- 40 92 09 92
- tapas@tapasamor.dk
- tapasamor.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Helt fantastisk tapas
Helt fantastisk tapas - virkelig gode smage og flot anrettet. Nem varmevejledning. Og helt fantastisk service, da jeg var kommet til at bestille til forkert dato 🙏🏻
Alle 80m gæster elskede Tapas Amors 30 Retters Delux Menu
Vi fik 30 Retters Delux Menu til vores fødselsdagsfest med 80 mennesker. Tapas Amor leverede maden og anrettede den rigtig flot.
Maden smagte rigtig lækkert, alle gæster roste den til skyerne og der var rigeligt af den.
En god oplevelse
Har netop prøvet 12 retters luksus med Charcuteri.
En dejlig oplevelse. Lækker mad. Nem afhentning.
Nemt at varme og anrette maden jf. vejledningen.
mvh.
Bruno Jensen
Virkelig lækker tapas
Virkelig lækker tapas! Vi bestilte den med 30 retter, og det var perfekt til vores selskab. Der var noget for alle, uanset om det var vegetarer, glutenfrit eller lignende. Kæmpe anbefaling herfra!
Tak til Tapas Amor for at gøre vores…
Tak til Tapas Amor for at gøre vores nonfirmationsfest helt fantastisk. Tapas og service sad lige i skabet, leveringen var lige til tiden, det var nemt og enkelt at lune og servere, og vores 55 gæster var ligesom os begejstrede. Jeg giver Tapas Amor mine varmeste anbefalinger
Maden var lækker og der var rigeligt af…
Maden var lækker og der var rigeligt af det.
Lækker og flot mad
Lækker og flot mad.
Vi bestilte 31 kuverter til 29 personer til konfirmation. Og havde mere end rigeligt.
Gæsterne var meget begejstrede.
Tak for mad.
Anbefales stærkt
De har hurtig og god service. Udvalget var meget godt og man får meget til prisen. Det hele fungerede gnidningsfrit. Vi vil helt sikkert benytte os af Tapas Amor igen! :)
Varm anbefaling herfra.
Varm anbefaling herfra.
Vi brugte Tapas Amor til konfirmation. Det fungerede super. Det var dejlig og velsmagende mad, og der var rigeligt af den.
Desuden tog de rigtig fin hensyn til allergikere.
Det var første, men nok ikke sidste gang vi brugte dem.
Helt igennem god oplevelse!!
Helt igennem god oplevelse!!
Masser af lækker mad til billige penge, levering til tiden på trods af jeg bestilte dagen inden jeg skulle have gæster.
Glade og tilfredse gæster, så tak for en virkelig god oplevelse 🙏.
Først og fremmest
Nem afhentning.
God tapas, man bliver mæt 😁
Et godt råd, lidt mindre fisk I 10 retters også noget dip (chilli mayo) med istedet.
Ellers bare fortsæt det gode arbejde 👍😁
Maden blev fint leveret til tiden i…
Maden blev fint leveret til tiden i fine æsker. Vi fik 30 retters de luxe menu. Maden var virkelig dejlig, velsmagende og lækker og se på. En rigtig god oplevelse.
Kan klart anbefales, mine gæster var også meget tilfredse m maden. Jeg serverede det ikke som buffe, men serverede ca 5 retter af gangen ved bordet, så kunne mad sidde og hygge over det.
Super lækkert mad.
Super lækkert mad og problemfri afhentning.
Så nemt at varme og anrette.
Bliver ikke sidste gang vi bestiller det.
Gæsterne og os selv var blæst helt bagover hvor lækkert det var/er.
Vil varmt anbefale Tapas Amor
Havde bestilt 100 kuverter fra Tapas Amor, og igen levede det fuldt op til vores forventninger.
Vi havde bedt om at få varmet nogle retter, da vi stod et sted uden ovn, hvilket de også gjorde.
Maden blev leveret på minuttet som aftalt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Det er 3. gang jeg bestiller fra Tapas Amor. To gange til mange mennesker, og en gang til 8 personer. Alle gange har det været en god oplevelelse
Fantastisk service og mad!
TapasAmor gjorde min fødselsdag uforglemmelig med deres fantastiske mad og service! De leverede frisk, hjemmelavet mad, der var fint anrettet og lige til tiden. Kvaliteten og smagen var i top, og deres service var fremragende - venlige, imødekommende og super professionelle. Jeg kan kun varmt anbefale TapasAmor.
Virkelig lækker oplevelse
Virkelig lækker oplevelse fra Tapasamor. Vi havde bestilt luksus pakken med 30 forskellige ting . Vi havde bestilt til 30 personer men var 38 personer og der var rigeligt med mad tilbage. Men alt var lækkert og let bare at varme. Vil klart anbefale og bruger gerne igen en anden gang.
God og anderledens tapas
Jeg havde været heldig at vinde eksklusiv tapas til 10 personer. Det smagte dejligt og alle gæsterne roste maden. Det var sjovt at prøve nogle andre tapas retter end dem man normalt får til tapas.
Desuden hurtigt svar på spørgsmål på mail.
Super god mad
Super god mad, bestil tapas for 2 personer, virkeligt overflod af lækker tapas, vi kommer igen helt sikkert.
Kan varmt anbefales
En ekstremt positiv oplevelse
Fik leveret tapas til 20 personer, fantastisk, alle var begejstret for maden og præsentationen.
Ikke sidste gang vi bestiller hos Tapas Amor. Kan varmt anbefale dem, en dejlig oplevelse.
Fantastisk Tapas
Jeg var gæst ved et selskab hvor jeres Tapas menu blev serveret. En yderst flot oplevelse, både visuelt og smag. Nemt at tilberede. Og rigeligt til alle.
Kan absolut anbefales.