Vi har holdt rundt fødselsdags gardenparty for 40 gæster. Alle vore gæster var meget begejstret for mad og udvalg, og der var rigeligt Tapas til næsten fire timers frokost. Bestillin... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.
Industriparken 44A, 2750, Ballerup, Danmark
- 40 92 09 92
- tapas@tapasamor.dk
- tapasamor.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Tapas en var veltillavet
Tapas en var veltillavet , smagte vidunderligt og det passede perfekt til de 8 personer vi var 😁👍

Besvarelse fra Tapas Amor
Ekstraordinær god kundeservice og…
Ekstraordinær god kundeservice og rigtig dejlig mad. 🙌

Besvarelse fra Tapas Amor
Det er en dejlig og GOD oplevelse
Det er en dejlig og GOD oplevelse. Maden virkelig god og veltillavet , spændende og smagte rigtig godt. Kan godt anbefales. Maden er pakket så man hurtigt kan serverer det. Mange tak for en god oplevelse, som gjorde min dag nem og hyggelig.
Jette Bruus

flot anretning til tiden
Tapasamor var meget opfølgende og fleksibel mht. aftale om såvel levering, opvarmning og opsætning, dels på deres egne fade og vores. Stor ros til det visuelle og smagen, fra os alle inkl. gæster

Fantastisk
Jeg har bestilt flere gange mad fra Tapas Amor, jeg synes altså at de laver det bedste tapas, og prisen er meget fornuftigt, og medarbejderne var meget søde og tålmodig,hvis I også skal holde et arrangement eller bare vil have noget lækkert mad, så kan Tapas Amor anbefales.👍

Super lækker mad
Super lækker mad - til tiden og fantastisk både smagsmæssigt og visuelt - utrolig fleksibel personale og kanon Kundeservice. 10 ud af 10 fra os hvis man kan give det:)

Bestilte Tapas de lux til 20 pers
Bestilte Tapas de lux til 20 pers. Og deriblandt 2 glutenallergi.
Leveringen kom præcis. Mange forskellige smage,og meget præsentabelt.Så simpelthen så lækkert ud og smagte bare fantastisk.Kommer helt sikkert til bestille hos Tapas Amor igen.
De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Tapas Amor
Tapas med kærlighed leveret helt hjem!
Tapas Amor leverede en fantastisk oplevelse – maden var frisk, smagfuld og flot anrettet, lige til at sætte på bordet. Og et ekstra plus - ham der kom med maden, var så venlig og imødekommende – det gjorde hele oplevelsen endnu mere personlig og varm. Man kan mærke, at der bliver lagt hjerte i både mad og service. Vi glæder os allerede til næste gang! 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Tapas Amor
Jeg bestilte tapas fra Tapas Amor til…
Jeg bestilte tapas fra Tapas Amor til noget familiearrangement – og det var helt fantastisk! Retterne var anrettet rigtigt flot og var virkelig velsmagende. Hver eneste bid bar præg af autentiske spanske smagsnuancer.
Kommunikationen med dem forløb rigtig godt: Hurtige svar, rigtig overskuelige menumuligheder, og fleksible løsninger – også selvom det var en lidt særlig bestilling.
Leveringen var helt efter planen.
Tapas Amor formår at levere mad i top klasse. Samlet oplevelse: 5 stjerner og varmt anbefalet, hvis du vil imponere med tapas med ægte spansk flair

Besvarelse fra Tapas Amor
Skide god oplevelse hos Tapas Amor og…
Skide god oplevelse hos Tapas Amor og deres 30 retters Delux Menu. Masser af forskellige smage, meget god service og fantastisk kvalitet. Vi kommer helt sikkert igen ⭐️
Super lækker 30 retters Tapas-menu
Super lækker 30 retters Tapas-menu. God variation og top kvalitet hele vejen rundt. God service og præcis levering - jeg kommer helt sikkert til at bruge Tapas Amor igen! :-)
Lækker mad og god oplevelse
Smagte godt. Pænt anrettet. Nemt at forberede (opvarme) det der skulle forberedes. Meget serviceminded ved afhentning.
God variation og lækre spændende retter.
Næsten for mange retter, 3-4 retter (f.eks. kyllingelår, falafel) kunne måske droppes til fordel for én til spændende fiskeret.
Brødet kunne godt have været lidt mere spændende.
Meget tilfreds, -og så var det endda billigt.
Super oplevelse
Super oplevelse, dejlig frisk mad og rigeligt af det. God service da vi havde fået bestilt til forkert dato. De tog maden retur og kom igen på rette dato- tak for det
Alt var perfekt
Alt var perfekt. Lev til tiden. Virkelig lækker varieret mad. 40 kuverter Tapas til 42 personer. Masser af mad i overskud. Alle har rost maden. Ikke sidste gang vi har handlet der.
Dejlig spansk tapas til en lille havefest
Jeg fik leveret 15 kuverter spansk tapas ( charcuterie og ost ) til en havefest, og vi var super tilfredse med maden - det blev en skøn aften. Og så nemt at man bare kan sætte maden på bordet..
Fantastisk smagsoplevelse og rigeligt…
Fantastisk smagsoplevelse og rigeligt til at smage det hele 👍 super positive tilbagemeldinger fra gæsterne, som vi kun kan tilslutte os og ovenikøbet fin dialog hele vejen igennem.
Kan absolut anbefales ☺️
En 5 stjernet oplevelse
En 5 stjernet oplevelse.
Tapas Amor blev valgt, da de mange 5 stjernede anmeldelser fangede min opmærksomhed… så der blev bestilt 34 kuverter til havefest. Leveringen kom som aftalt og tilberedningen af det som skal lunes er lige til… og sikken et fest-måltid. ALLE gæster roste maden til skyerne og der var rigeligt mad til alle og det var bare lækkert og nemt… og tilmed en skarp pris 👌
Klar anbefaling her fra… 🌞
Michael
‘30 Retters Delux Menu’ kan virkelig anbefales
Vi holdt studentergilde i går og havde bestilt ‘30 retters Delux Menu’ fra Tapasamor. Jeg fandt dem på nettet i sidste øjeblik, men det var ikke noget problem at bestille 40 kuverter. Maden kom i det aftalte tidsrum og det var let at følge anvisningerne. Alle gæsterne var vilde med maden og flere ville høre hvor den kom fra. Så måske der kommer lidt flere kunder i butikken.
Det var super lækkert. Der var noget for alle og rigeligt til dem der gik flere gange. Faktisk var der så meget i overskud, at vi også spiser Tapas i dag. Vi havde købt et par kuverter mere end vi regnede med at vi ville blive og fik et par sidste øjebliksafbud, så vi endte med at blive 35, men selv med det in mente, vil jeg sige at der var rigeligt og at jeg ikke havde behøvet, at være nervøs for om der mon var nok. Det var der.
Vi lovede at give en tilbagemelding i dag og vi kan hermed ærligt sige, at vi var meget tilfredse, både med maden, leveringstidspunktet og overleveringen. Fem stjerner herfra.
Super lækker mad
Super lækker mad og fantastisk service. Helt igennem en god oplevelse.