Vi har holdt rundt fødselsdags gardenparty for 40 gæster. Alle vore gæster var meget begejstret for mad og udvalg, og der var rigeligt Tapas til næsten fire timers frokost. Bestillin... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.
Industriparken 44A, 2750, Ballerup, Danmark
- 40 92 09 92
- tapas@tapasamor.dk
- tapasamor.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Mad til 100 personer, uden problemer. Smagte skønt.
Vi bestilte mad til 100 personer til en reception. Alle var meget imponeret over maden, den blev rost i høje toner og flere ville spurgte om hvor den dejlige tapas var fra.
Der var rigeligt mad til alle, der var især stor rift om Amors speciale kødfyldte Bulgurcroquetas og mini fiskedeller.
Leveringen kom i god tid indenfor den aftalte tidsramme. Maden var pakket fint og forsvarligt og chaufføren var meget venlig og serviceminded.
Vi vil anbefale Tapas Amor til alle og bestiller gerne igen, da det hele var lækkert og levede op til vores alle vores forventninger.
Meget lækker mad og supervenlige…
Meget lækker mad og supervenlige mennesker😊alt kom som aftalt og ingen problemer overhovedet👍
Ideen er god og maden er fantastisk
Ideen er god og maden er fantastisk! Tapasamor bygger bro mellem tapas og meze. Den blander også lidt dansk. Det er varieret og velsmagende retter og man bliver godt mæt.
Kan varmt anbefales.
ALT spillede bare ;-)
Havde igår fornøjelsen af at byde mine veninder på fødselsdag og lækkerier fra Tapas Amor.
Det var SUPER!!! Perfekt anrettet, super nemt lige at varme de få ting der skulle det og så var det bare at sætte sig til bords. Alle var meget begejstrede og sender stor ros 😊
Og et ekstra plus har været den super gode service og kommunikation!
Kun gode anbefalinger herfra.
Godt nytår til jer!
Super lækkert mad og dejlig service :)
Super lækkert mad og dejlig service :)
Lækker Tapas og god service
Jeg var så heldig at vinde en konkurrence på Facebook til jeres Eksklusive Tapas Menu til 10 personer.
Jeg kom desværre til at oplyse forkert dato for afhentning og skrev hurtigt til jer og fik uden problemer ændret til den korrekte dato. Tak 🙏
Det var let at afhente maden og kunne holde lige udenfor jeres bagdør.
Maden kom i kasser og var fint pyntet. Der var en nem vejledning med til det mad der lige skulle varmes. Skulle bare sætte maden på egne fade og spækbræt.
Der var et stort udvalg og meget mad.
Alle var mætte og tilfredse da de gik fra bordet
Varme anbefalinger herfra
Virkelig en smagsoplevelse der vil noget
Virkelig en smagsoplevelse der vil noget! 🤩
Forskellige virksomheder laver tapas, men intet slår dette sted! Første gang og ikke sidste gang der bliver bestilt derfra!
Alt fra bestilling til levering var fejlfrit, når maden så samtidigt smager så lækkert som det gjorde, så der intet at sætte en finger på!
Alt fungere bare ☺️👏🏻
Jeg har igennem flere år brugt Tapas Amor til forskellige lejligheder, lige fra 30 til 200 personer og kvaliteten og udvalget skuffer aldrig. Jeg har endnu ikke prøvet at jeg ikke har fået ros for maden og folk spørg altid hvor maden kommer fra ☺️
Klart 5 stjerner herfra og jeg ved med sikkerhed vi bestiller igen.
Tobias Clemmensen
Super dejlig mad til venlige pris
Super dejlig mad til venlige pris, vi bestilte til min søns fødselsdag. Vi fik pengene værd! Og det smagte himmelsk
Kan helt klart anbefale dette og super sød service fra den unge herre!
God tapas og super service
Vi har to gang bestilt tapas fra Tapas Amor til vores barnedåbe med 80 gæster hver gang. Vi har begge gange været yderst tilfreds med kommunikationen, servicen og selve maden. Rigtig god tapas til en god pris. Anbefalelsesværdig 😊
Venlig betjening pænt anrettet
Venlig betjening, fin vejledning ift hvilke retter der skal varmes og hvorlænge.
Indbydende og nok.
Supplerende med pesto, humus.
Fantastisk oplevelse
Jeg har bestilt hos TapasAmor ad to omgange nu ifm. arrangementer, og begge gange har været helt fantastiske. Maden var utrolig lækker, og servicen var ligeledes i top. Det er ikke sidste gang, vi bestiller herfra, så det kan meget varmt anbefales.
Lækker tapas
Har købt tapasmenu 2 gange til min og mine gæsters fulde tilfredsstillelse. Smager lækkert, flot pyntet og der er rigeligt. Søde og smilende personale.
Købte et tilbud
Købte et tilbud. Der ikke var i nærheden af det lovede på billederne.
Plus det var virkelig ringe tilberedt..
Lækkert og nemt, velsmagende og rigeligt med mad.
Lækkert og nemt, velsmagende og rigeligt. 🥰👍🏼🫶🏼🪶
Bestilte tapas til rund fødselsdag
Bestilte tapas til rund fødselsdag, det var virkelig god mad alle gæster roste den. Og der var rigeligt
Fik leveret rigtig dejlige tapas
Fik leveret rigtig dejlige tapas, for 3. år i træk og de samme venner, alle er glade og mætte. Det vil blive gentaget!
Fantastisk eksklusive tapas
Fik eksklusive tapas til 48 personer. Fantastisk dejlig Tapas, som var meget velsmagende. Flot udseende og der manglende bestemt ikke noget. Leveret til den aftalte tid i kasser med angivelse af indhold samt nem vejledning til den perfekte servering. Kan kun anbefales til alle. Tusinde tak 👍😊
Tapas til stort selskab
Havde bestilt tapas til 82 mennesker. Super lækkert, der var rigeligt og nemt at håndtere - kan absolut anbefales!
Mange tak for en dejlig Tapas
Mange tak for en dejlig Tapas
Både vores gæster og vi var yderst begejstrede - Maden var nem at gå til med en god beskrivelse for tilberedning og så var der rigeligt med mad til os alle sammen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!