Virksomhedsoplysninger

1. Butik med bageudstyr

Skrevet af virksomheden

Tant Fondant - butik med försäljning av sockerpasta, sugarpaste, pastafärger, marsipan, tårtkartonger och bakverktyg för tårtor, muffins och cupcakes.

Kontaktoplysninger

2,6

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde sockerpasta till doptårtor…

Beställde sockerpasta till doptårtor och den va rena katastrofen stenhård och jätte smulig tog då kontakt men tyvärr kunde ingen reklamation göras då jag inte sparat Batch numret men vem gör det tänker jag.Dock har jag sparat av sockerpastan men den va inte intressant att få tillbaka.
400:- fattigare och dessutom ett mycket besviket par som skulle ha tårtorna.
Dess
Handla inte här!!!

21. marts 2026

Hej,
Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du haft en dålig upplevelse, särskilt när det gäller bakning till ett så viktigt tillfälle.

För att kunna hantera reklamationer, speciellt när det gäller så många produkter, behöver vi kunna undersöka produkterna närmare. Eftersom samtliga 7 förpackningar öppnats - och både innehållet och förpackningarna slängts, har vi tyvärr inte möjlighet att bedöma produkterna eller gå vidare med en reklamation.

Vi tar med oss din återkoppling i vårt fortsatta arbete. Du är välkommen att kontakta oss om du har några fler frågor eller funderingar.

Med vänlig hälsning,

Hej igen!
Det låter, efter att du uppdaterat ditt omdöme, som att du har sparat den gröna sockerpastan som du önskar reklamera? I så fall misstänker jag att det har skett ett missförstånd. Vi uppfattade det som att samtliga 7 förpackningar var öppnade och kastade, och att endast en annan färg som inte är involverad i reklamationen fanns kvar. Du kan kontakta oss i vår befintliga mejlkonversation - så tar vi det vidare därifrån 🙂

Allt gott,

Not a good policy

Not a good policy, they find every way to take money from you

16. marts 2026

Hi Melissa,
Thank you for your feedback - we’re sorry to hear that you feel this way.
When a package is not collected and returned to us, we are unfortunately charged return shipping and handling fees by the carrier. Because of this, we need to apply a fee to cover those costs, which is outlined in our terms and conditions at the time of purchase.

If something has gone wrong in your specific case, we are more than happy to take a closer look and see if there’s anything we can do to help.
Please feel free to contact our customer service and we’ll assist you further.

Best regards,

Vilken service

Vilken service - måste bara få berömma dem, jag glömde några saker i min order igår - skriver ett mail om jag kan komplettera med några saker till. Får svar imorse detta missar jag då ringer kundservice upp mig innan min beställning lämnar lagret . Jag hann att få in mina glömda varor och kan då också hinna få allt till helgens tårta. Detta kallar jag service på hög nivå. Och givetvis produkterna - ni levererar med kvalité. Tack

16. december 2024

Toppenbra allting

Toppenbra allting!

Jättefina och bra produkter till bra priser, trevlig kundservice och snabba leveranser. Kan inte bli bättre!

29. august 2024

Modellering socker pasta.

Beställde 2 st modellering socker pasta som kostade 179 kr varje.
Den spricker och är så torr att den inte går att forma alls. Jag försökte i början att mjuka upp den genom att knåda den så den blir mjuk och smidig, men funkade det inte. Jag slängde socker pastan, det var omöjligt att jobba med.
Jag köpte innan exakt samma model och jag vet hur måste vara det.
Och jag vet hur är sockerpastan som är extra torr.
De skrev att det är tråkigt att höra att jag är inte nöjd och det var allt.
Tack för att ni hjälpte mig att slänga 360 kr.
Kommer aldrig att beställa från här.

31. maj 2024

Mycket dåligt kundbemötande

Fick dåliga produkter och kontaktade dem men de lät mig inte reklamera varorna, kommer inte handla här igen.

6. februar 2024

Hej Anna,
Vi beklagar att du inte är nöjd med dina produkter! Jag tror kanske att jag har hittat ditt ärende och i så fall väntar vi svar från dig gällande produkternas batch-nummer. Kika gärna i inkorgen om du har ett mejl där. Annars kan du kontakta oss på order@tantfondant.se med ditt ordernummer så ska vi undersöka saken vidare.😊

Allt gott!

Bästa bästa bästa butiken

Bästa bästa bästa butiken! Min absoluta favorit där det kommer till bakartiklar. Har beställt härifrån många gånger och alltid varit nöjd. Lägger en beställning på morgonen och efter några timmar är den redan inlämnad på posten. Fick i vindras fel artikel men mejlade dem och fick svar nästa dag och en snabb lösning. Rekommenderar varmt tantfondant och kommer fortsätter handlar här!

1. juni 2023

Rekommenderas

Wow! Vilken butik! Stort utbud, bra produkter och hög servicenivå! Rekommenderas!

28. december 2022

Tydligen är det en 250kr avgift på returnerade varor

Jag beställde ett par brödformar men det var krångel med mitt id-kort så dom blev tillbaka skickad. Jag betalade för dom och tänkte att dom skulle bli skickad till mig igen men efter ett par veckor hade dom inte blivit skickad så jag hörde av mig till tantfondant och då sa dom att det är en 250 kr!!! Avgift på returnerade varor så det var den som jag betalade inte varorna som jag hade beställt. Det står inget om en 250 kr avgift någon stans på deras sida. Tantfondant är det ända företaget som jag har varit med om som har en sån avgift. Man betalar väl bara för frakten!?!?

4. maj 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.