Synd att ni anlitar sämsta…
Synd att ni anlitar sämsta fraktbolaget. Gör att man inte kommer handla här mera.
Tant Fondant - butik med försäljning av sockerpasta, sugarpaste, pastafärger, marsipan, tårtkartonger och bakverktyg för tårtor, muffins och cupcakes.
Nibblingsvägen 7, 891 55, Arnäsvall, Sverige
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beställde sockerpasta till doptårtor och den va rena katastrofen stenhård och jätte smulig tog då kontakt men tyvärr kunde ingen reklamation göras då jag inte sparat Batch numret men vem gör det tänker jag.Dock har jag sparat av sockerpastan men den va inte intressant att få tillbaka.
400:- fattigare och dessutom ett mycket besviket par som skulle ha tårtorna.
Dess
Handla inte här!!!

Besvarelse fra Tantfondant.se
Not a good policy, they find every way to take money from you

Besvarelse fra Tantfondant.se
Beställde olika typer av plastmuggar som var bra förpackade. Några, ca 10 st, av 20 var skadade och detta var inte från transporten. I övrigt var allt bra.
Vilken service - måste bara få berömma dem, jag glömde några saker i min order igår - skriver ett mail om jag kan komplettera med några saker till. Får svar imorse detta missar jag då ringer kundservice upp mig innan min beställning lämnar lagret . Jag hann att få in mina glömda varor och kan då också hinna få allt till helgens tårta. Detta kallar jag service på hög nivå. Och givetvis produkterna - ni levererar med kvalité. Tack
Beställde en tårtbox och sidenband, kom i ett fint paket och som förväntat :)
Har alltid hittat det jag söker till överkomliga priser.
Stort och varierat utbud.
Toppenbra allting!
Jättefina och bra produkter till bra priser, trevlig kundservice och snabba leveranser. Kan inte bli bättre!
Beställde 2 st modellering socker pasta som kostade 179 kr varje.
Den spricker och är så torr att den inte går att forma alls. Jag försökte i början att mjuka upp den genom att knåda den så den blir mjuk och smidig, men funkade det inte. Jag slängde socker pastan, det var omöjligt att jobba med.
Jag köpte innan exakt samma model och jag vet hur måste vara det.
Och jag vet hur är sockerpastan som är extra torr.
De skrev att det är tråkigt att höra att jag är inte nöjd och det var allt.
Tack för att ni hjälpte mig att slänga 360 kr.
Kommer aldrig att beställa från här.
Fick dåliga produkter och kontaktade dem men de lät mig inte reklamera varorna, kommer inte handla här igen.

Besvarelse fra Tantfondant.se
Bästa bästa bästa butiken! Min absoluta favorit där det kommer till bakartiklar. Har beställt härifrån många gånger och alltid varit nöjd. Lägger en beställning på morgonen och efter några timmar är den redan inlämnad på posten. Fick i vindras fel artikel men mejlade dem och fick svar nästa dag och en snabb lösning. Rekommenderar varmt tantfondant och kommer fortsätter handlar här!
Wow! Vilken butik! Stort utbud, bra produkter och hög servicenivå! Rekommenderas!
Bra utbud och snabbfrakt, hade inga problem och nöjd med produkterna
Andra gången jag beställt härifrån och mer än nöjd. Bra och brett utbud av varor!
Jag beställde ett par brödformar men det var krångel med mitt id-kort så dom blev tillbaka skickad. Jag betalade för dom och tänkte att dom skulle bli skickad till mig igen men efter ett par veckor hade dom inte blivit skickad så jag hörde av mig till tantfondant och då sa dom att det är en 250 kr!!! Avgift på returnerade varor så det var den som jag betalade inte varorna som jag hade beställt. Det står inget om en 250 kr avgift någon stans på deras sida. Tantfondant är det ända företaget som jag har varit med om som har en sån avgift. Man betalar väl bara för frakten!?!?
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.