Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och fin service. Fick först fel produkt skickad till mig. Mailade kundtjänst och ca 30 min senare var ett nytt paket med rätt produkt påväg till mig. Jättenöjd med servicen!🙌🫶 ME... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick nästan overkligt snabb och bra hjälp angående en större order, där jag hade tabbat mig lite och råkat beställa min "gamla" varukorg i stället för den nyligen uppdaterade. Jag upptäckte mitt m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bröllop, bröllopsdekorationer och inspiration för fest, kalas, bröllop, dop och babyshower! Snabba leveranser och stort utbud!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Suverän kundtjänst

Suverän kundtjänst! Fick 10 ballonger istället för 50 packet jag beställt, mejlade kundtjänst och fick svar inom 5 minuter. Supernöjd med hela ordern!

1. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra utbud och snabb hjälp

Har alltid fungerat perfekt med snabba leveranser när man ska baka. Kundtjänsten är myckt hjälpsam och återkopplar snabbt då jag fick svar inom 10-20 minuter på både en lördag och söndag!

1. marts 2026

Fel leverans

Fick 10 pack ballonger istället för 25 pack som jag beställt är mejlade kundservice direkt när jag packat upp mitt paket (ca kl 16:00), problemet löst inte ens 1 h senare. Snabba svar och snabb hantering om det råkar bli fel!
Rekommenderar starkt! Produkterna var väldigt fina också ✨

5. februar 2026

Fina saker till Babyshower

Jag köpte många saker till en Babyshower och är jättenöjd. Söta servetter Baby boy, konfettin baby blå/guld var söta, matchade servetterna och räckte till flera bord. Satinbanden är toppen. Jättenöjd med leveransen och innehållet.

16. januar 2026

en månads leveranstid

Beställde en infraröd termometer den 26/11 som skulle levereras inom 10 dagar. Har förhört mig två gånger om när den ska levereras. Första gången skrev de innan den 19/12 och andra gången runt 5-7/1. Ingen uppdatering om försenad leverans från företaget utan att jag själv tagit kontakt med dem. Idag 23/12 fick jag en uppdatering om att den är skickad.
Kommer inte att handla fler gånger av detta företag.

23. december 2025

Dyr retur

Dyr retur! 99 kr för ingenting.
Det går ej skicka medlande på deras sida då det står att det är obligatoriskt att fylla i alla fält trots att man gjort det.

25. oktober 2025

Dålig leverans

Beställde ett Tårtljus den 2/6 som skulle levereras på några dagar.
Jag kunde inte se någon uppdatering på ”mina paket” så var i kontakt med dom, då hade det blivit en försening med paketet.
Dom skickar ut ett nytt paket fast med annat fraktbolag men det ombudet kan jag inte ta mig till… suck. Trist när kalaset är i helgen . Kommer inte handla där igen 👎

9. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, fin service, dålig kvalité

Snabb leverans och fin service.

MEN caketoppersen i trä är tyvärr under all kritik. 1 av 2 bröts av på två ställen när jag skulle placera den..
Så jag är besviken på kvalitén på produkten, 49kr i sjön.

20. marts 2025

Utmärkt!

Fick min order i tid och kundtjänsten var mycket trevlig och supersnabb på att svara när jag ville ändra en produkt i beställningen.

29. januar 2025

Total katastrof

Total katastrof!
Mitt paket hamnade i en annan stad som jag bott i för flera år sedan.
Jag var extremt och extra noga när jag beställde att rätt adress stod på min order. När jag skriver till kundtjänst vill dem inte erkänna sitt fel utan först hävdar dem att det var mitt fel och sen påstår dem att det är Klarna som hade fel adress. Har fått flera paket genom Klarna och dem har inte fel adress!!! Har kollat.
Vägrar ge mig ersättning...
Dessutom när jag la min beställning ville jag ha det via Postnord i brevlådan. Blev via Schenker i en annan stad.... Riktigt dåligt!!!
Kommer aldrig att handla där mer och nu ser jag ju att jag borde kollat recensioner först.

3. februar 2025

super helpful staff

super helpful staff, I ordered the wrong item and the staff was super efficient and quick in helping me cancel the order. The order came SUPER quick as well

2. december 2024

Bästa!

Håller inte alls med dessa recensioner. Jag är alltid lika nöjd när jag beställer från My Perfect Day. Alltid i tid och aldrig några konstigheter. Trevlig kundtjänst!

28. november 2024

lång leverans

Gjorde beställning för över tre veckor sedan. Skulle ta 1-2 veckor för att få hem varorna, men står fortfarande behandlas när jag kollar min order. Katastrof. Rekommenderar ingen att handla här, tyvärr…

15. oktober 2024

Sämsta någonsin…

Sämsta skräpet jag någonsin varit med om! La en beställning 21/8, idag är det 25/9 och vi har fortfarande inte fått full leverans! Ett tips är att beställa era partygrejer från Kina eller tillverka dom själv, det går nog både fortare och blir ett bättre resultat! Oseriöst agerande av kundtjänst som inte verkar bry sig ett dugg, aldrig igen!

25. september 2024

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.