De är verkligen professionella och gör allt för att kunden ska vara nöjd och det är tyvärr sällsynt idag! Är nästan chockad över att bli så proffsigt bemött.
Se, hvad kunderne siger
Sedan dreamcakes.se startade, har jag som företag beställt allt material därifrån. Jag hade ett önskemål att få hem ett guldpulver från England, vilket dom beställde hem för min skull. Priserna ha... Se mere
Bra priser och bra utbud men valde expressefrakt, skulle ta 1-3 dagar. Imorgon blir dag 4 och jag kommer att vara tvungen att beställa från en sida med 1 dag leveranstid till högre pris och sämre utbu... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi är en familj som driver en webbutik i Falkenberg som säljer allt du behöver för att skapa tårtor, cupcakes eller andra bakverk! Vi har de flest varumärkena du behöver så som Funcakes, Wilton, PME, Sugarflair, Scrapcooking och självklart marsipan från Örebro. Vi tar gärna hem om det är något du saknar i vårat sortiment. //Sandra & Rikard
Kontaktoplysninger
Ekorrstigen 32, 31141, Falkenberg, Sverige
- 0721862626
- info@dreamcakes.se
- dreamcakes.se
Så mycket för att baka
Så mycket för att baka, dekoration och annat
De är verkligen professionella och gör…
Bästa bakbutiken på nätet
Bästa bakbutiken på nätet. Riktigt bra priser och finns nästan alltid det man behöver.
Lösningsfokus med hög servicenivå
Snabb respons när jag beställt alldeles för sent. Sandra levererade lösning och tårttrycket kom i tid och höll hög kvalitet.
Inget negativt att säga alls!
TOPPEN helt enkelt!
Världens bästa service!
Är supertrevliga och har snabba leveranser!
Ställer alltid upp på mina ”kortomtidbeställningar” och andra tokigheter!
TOPPEN helt enkelt!
Snabba leveranser och kanonservice
Snabba leveranser och kanonservice, svarar snabbt på mail och löser eventuella frågor och funderingar man har som kund inför beställning! Denna gången dessutom på en söndag! Hade verkligen inte förväntat mig svar förräns tidigast måndagen. Men vilken kundservice!!Tack!
Lika supernöjd varje gång jag beställt!
Proffsigt bemötande och snabb leverans
Proffsigt bemötande och snabb leverans. Alltid lika nöjd med mina produkter från er.
Fantastisk kundservice!
Fick fel produkt
Fick fel produkt, mejlade men fick inget svar!
Tack så mycket
Tack så mycket, det är mycket underbart begäran och min begäran försenades inte
Bästa ätbara bilder
Bra och snabb service. Jag litar bara på Dreamcakes för att trycka alla mina ätbara bilder på sockerark. Finns ingen som de!
Garanterat bäst!
Jag hade ett önskemål att få hem ett guldpulver från England, vilket dom beställde hem för min skull. Priserna har alltid varit väldigt bra, bra service och bra variation.
Jag har alltid varit 100% nöjd med dom!
Hälsningar Annis Bageri (Instagram)
Dålig produktion och dålig behandling
Snabb leverans och fina produkter med…
Snabb leverans och fina produkter med hög kvalitet.
Har inte fått ännu för jag har beställt…
Har inte fått ännu för jag har beställt precis nu!
Sätta storlek varorna att man man kan…
Sätta storlek varorna att man man kan se del: mått o volum.
Snabb leverans, bra kommunikation!
Bra priser och snabb leverans! Paketet kom snabbare än förväntad :-) Fick en fel artikel men det löstes snabbt och redan dagen efter hade jag ett nytt paket i brevlådan.
Superbra service och bra kvalitet.
Inte alls bra
Inte alls bra! Jag är så besviken på bild tårta som jag fick!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.