Søde, rolige og imødekommende mennesker i klinikken. Dygtig tandplejer som sørger for, at holde tænderne iorden - har været kunde i klinikken i 17 år til årligt tjek, og har aldrig haft behov for st... Se mere

Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået g... Se mere
Det er første gang jeg besøger klinikken Rundhøj Allen 133.til formål tandregulering , undersøgelsen gik godt men sygeplejersken som gjorde undersøgelsen var sød og meget dygtig til sit arbejde. Jeg g... Se mere
Jeg har fået periodisk tandeftersyn hos Tandlægen.dk Højbjerg i en del år, hvilket har medført at mine tænder ikke har haft behov for reparationer samt fremstår pæne og stærke.
Rundhøj Alle 133, 8270, Højbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid venlig og professionel! Jeg ”flyttede” med dygtige Marie Louise Knudsen, da hun rykkede hertil fra en anden praksis, og det har jeg kun været glad for. Marie Louise og hendes kolleger møder altid en med et smil og står klar til at hjælpe.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Godt og dejligt sted med parkering lige ved døren.
Betjening var god og prise var i orden, samt skønne tandplejere.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Vi har kigget i flere år i rundhøj alle tandklinik og vi har været meget tilfreds
Men sidste gang vi blevet snydt
I prisen hvor tand plejen har renset min hustrus tander i 15 minutter
Og hun har skrevet 30 minutter arbejde
Til 1651.90 kr
Vi har ringet og snakket med dem
De sagde at der var ingen fejl men
De lovede os at vi må får rabat næste
Gang
Derfor vi vil ikke fortsætte hos dem

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Meget venlige og dygtige personale mvh kaj petersen

Det var en meget behagelig tandplejer findes ikke bedre. Det var d. 3-5-2023

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Super service og behagelig atmosfære i Højbjerg. Venligt og professionelt personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Søde og smilende ansigter. Betyder alverden når man har tandlæge skræk.Man kan føle sig tryg i deres hænder.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Usansynlig omhyggelig og grundig behandling.
Tak for det.
Mvh.Hans Olesen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Super tandlæge med en fantastisk forståelse. Er mild og informativ hvad der foregår.
Sætter sig ind i hver patient og opfylder de ønsker man nu har.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Grundig behandling og meget kompetent og venligt personale på alle pladser😁

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Professionel og kompetent tandlæge, som jeg har en klar fornemmelse af, at de bruger den nyeste teknik til at behandle deres patienter. Nemt at få tid og rart sted at komme. Absolut tilfreds.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Havde et lille problem med en visdomstand, som blev ordnet meget hurtigt. Virkelig god kundeservice og store smil fra medarbejderne. Kommer helt klart igen :)

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg er MEGET tilfreds efter mit første besøg..klinikken fremstår indbydende, man føler sig velkommen og selvebehandlen var yderst professionelt!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Implantater, operationen gik fint og udover et par dage med ømhed har det været smertefrit, helet fint og der har ingen komplikationer været.

Bedste klink i verden
Stor fokus på den enkelte kunde,
Majbritt er både grundig og omsorgsfuld og forstår kundens behov for en super behandling