Søde, rolige og imødekommende mennesker i klinikken. Dygtig tandplejer som sørger for, at holde tænderne iorden - har været kunde i klinikken i 17 år til årligt tjek, og har aldrig haft behov for st... Se mere

Jeg har fået periodisk tandeftersyn hos Tandlægen.dk Højbjerg i en del år, hvilket har medført at mine tænder ikke har haft behov for reparationer samt fremstår pæne og stærke.
Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået g... Se mere
Det er første gang jeg besøger klinikken Rundhøj Allen 133.til formål tandregulering , undersøgelsen gik godt men sygeplejersken som gjorde undersøgelsen var sød og meget dygtig til sit arbejde. Jeg g... Se mere
Rundhøj Alle 133, 8270, Højbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig, sikkert og smertefri udtrækning af syg tand bagerst i overmunden- men det kostede lidt flere penge end jeg havde regnet med.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Venlig, engageret og kompetent personale.
Klinikken fremstår moderne og særdeles ren

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg modtog en varm velkomst og fik en rigtig god og tryg behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Hos tandplejer Marlene , er der stor forståelse for evt . tandlægeskræk .
Hun har tid til en lille snak inden behandling .
Jeg giver min bedste anbefaling .

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Tandlægen.dk kan klart anbefales. Altid sød og smilende personale ligefra man kommer ind af døren til du går derfra. Og klart en anbefaling til en rensning af ens tænder hos Marlene Sinlan Jensen, en behagelig behandling og gode råd med på sin vej. Jeg kommer klart igen :D

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Et behageligt sted, med søde mennesker, som gør et godt og grundigt stykke arbejde.
Helt igennem tilfreds.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Første besøg. Sekretæren var rigtig venlig og god til at hjælpe. Marie Louise (tandplejeren) var sød og rigtig god til at skabe en tryg atmosfære.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Er rigtig glad for min tandlæge som er tandlægen. dk Højbjerg

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Hvis man leder efter en tandklinik hvor der er god service, dygtig tandlæger plus assistenter, så får de den bedste anbefaling her fra og ja så er det her man skal henvende sig, Malene er den jeg har haft mest at gøre med og ja føler mig i gode hænder hver gang, så tusind tak for jer
Bedste hilsner
Michael

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Mødt grædende op imorges til en behandling hos Susanne og Ivana (skulle ha' lavet 2 huller) og jeg var angst helt ind til knoglerne... men det gik super fint og de var så søde og forstående 🙏🏻❤️
Efter de huller var lavet skulle jeg ned til Marlene og ha' lavet en paradentose behandling og det var hun knaldhamrende dygtig til og igen super sød, rummende, rolig og forstående 👍🏻 Så 3,5 time senere forlod jeg lettet, taknemmelig og glad klinikken med en ny tid i baglommen 😊👌🏻

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Det er der altid god service ved tiden.
Personalet er altid imodkommend. Og resultatet oversteg min forventninger en hver besøg. Tak til hele teamet for fantastiske service en hver gang.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Service og personalet. Lige fra receptionen, hvor man føler sig mødt med et smil og de dygtige og søde tandplejere/tandlæger. Man kan som regel også få en akut tid/et afbud med få dages varsel. De tager ens (mund)helbred seriøst.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
Grundig og behagelig behandling. Hun fortalte hele tiden hvad hun gjorde. Jeg følte mig tryg

Besvarelse fra tandlægen.dk - Højbjerg
De behandler en super godt, hvergang man kommer, de hjælper en hvis man ikke lige har tid til at komme ind når det ens tid til en tjek op.
Har brugt dem siden 2008 og jeg bliver der med glæde i mange mange år, er også heldig at have en super sød og god tandlæge ☺️