Banner for tandlægen.dk - Højbjerg

tandlægen.dk - Højbjerg Anmeldelser

Rundhøj Alle 133, 8270 Højbjerg, DK

Søde, rolige og imødekommende mennesker i klinikken. Dygtig tandplejer som sørger for, at holde tænderne iorden - har været kunde i klinikken i 17 år til årligt tjek, og har aldrig haft behov for st... Se mere

Jeg har fået periodisk tandeftersyn hos Tandlægen.dk Højbjerg i en del år, hvilket har medført at mine tænder ikke har haft behov for reparationer samt fremstår pæne og stærke.

Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået g... Se mere

Det er første gang jeg besøger klinikken Rundhøj Allen 133.til formål tandregulering , undersøgelsen gik godt men sygeplejersken som gjorde undersøgelsen var sød og meget dygtig til sit arbejde. Jeg g... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Rundhøj Alle 133, 8270, Højbjerg, Danmark

• 86147711

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.081 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid god betjening og behandling hos…

Altid god betjening og behandling hos Marlene 👍
Et godt sted at komme,👍👍

5. marts 2024

Kære Michael,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer og er glade for, at du synes vores klinik er et godt sted at komme.

Kompetent klinik

Søde, hjælpsomme, kompetente og informative om, hvad der sker, mens man er her. Man føler sig i gode hænder.

1. marts 2024

Kære Martin,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig i gode hænder i vores klinik, hvor personalet er hjælpsomt og informativt om, hvad der skal ske.

Kære Mia,

Tak for din anmeldelse og venlige ord. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Højbjerg

Folk med erfaring og god attitude

Folk med erfaring og god attitude, selv i kort tid. Jeg anbefaler dem til alle, jeg garanterer, at I bliver tilfreds

2. februar 2024

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super sted hos tandlægen.dk

Jeg føler mig tryg hos tandlægen.dk
Marlene er meget dygtig og for mig er det betryggende, at hun fortæller hvad hun gør.

23. januar 2024

Kære Tina,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at læse, at du føler dig tryg hos os.

tandlægen.dk Højbjerg

Følte mig i helt trygge hænder

Følte mig i helt trygge hænder. Super professionel behandling af Tandplejer Marie Louise der kom med gode råd og hvsd jeg skulle vær opmærksom på. Tak!

15. januar 2024

Kære Ulrik,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig i trygge hænder hos vores dygtige tandplejer.

tandlægen.dk Højbjerg

Tandlægen.dk i Højbjerg - en tandlægeklinik der har styr på tingene og giver en god behandling HVER gang

Jeg har nu haft tandlæge hos tandlægen.dk i Højbjerg i 3-4 år, og jeg må sige, at jeg hver gang går der fra med en følelse af at være blevet behandlet på den bedste måde!
Jeg har de sidste 3-4 gange været inde ved tandplejer Marie Louise Knudsen, som jeg altså må give en ekstra tak til🙏🏻 En utroligt imødekommende, sød og behagelig person, som i den grad gør et godt og grundigt stykke arbejde samtidigt med, at jeg føler mig tryg i hendes selskab😊 Jeg har simpelthen aldrig følt mig så godt informeret og fået så gode råd og tips, som jeg har fået/får af Marie Louise Knudsen - aldrig har mine tænder været så flotte og perfekt fungerende!
Hos Tandlægen.dk kan man få en tid næsten uanset, hvornår på ugen samt tidspunkt på dagen man ønsker - fantastisk😃🙌🏻 Jeg er enormt glad for at være tilknyttet dem, og jeg kan i højeste grad anbefale andre at vælge Tandlægen.dk i Højbjerg! Også tak til klinikassistent og receptionist Dorthe Sprogø Justenborg, som i den grad har styr på tingene med et utroligt overblik samt altid er behagelig og smilende😊

7. december 2023

Kære Kira,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, som både gør os glade og stolte at læse. Vi vil lade dine søde ord gå videre til vores dygtige tandplejer og receptionist.

God betjening !

4. december 2023

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fik en fem stjernet betjening i vores klinik.

tandlægen.dk Højbjerg

Meget professionelle og venlige folk!

Meget professionelle og venlige folk!

Meget venlige folk med fokus på højt faglig ydelser og især rådgivning. For eksempel, nåede jeg ikke min senest tandrendning og derfor var der gået længere end sædvanlig.

Tandplejeren Maria Louise Knudsen tog en snak med mig om det inden hun gik i gang. Hendes stille måde undervejs var meget beroligende. Da vi var færdig, gav hun mig god råd om at bruge tandstikker, tandtråd og el børste i en andet rækkefølge end jeg havde hele tiden gjort, med en forklaring om at minimere bakterierne meget mere end jeg havde gjort! Simpel men effektiv.

Vi aftalte den næste tid inden jeg gik, så kunne jeg bevæge mig til den søde receptionist hvem ønskede mig en god jul, med en stort smil som sædvanlig!

27. november 2023

Kære Rob,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Højbjerg

Dygtige og søde tandlæger og tandplejere

Dygtige tandlæger og tandplejere der tager sig tid til at besvare eventuelle spørgsmål eller undren der skulle dukke op under behandlingen 😁
Jeg har tidligere haft tandlægeskræk, men jeg føler mig altid tryg og i gode hænder her i Højbjerg 😊

21. november 2023

Kære Line,

Tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du altid føler dig tryg og i gode hænder i vores klinik.

Trygt og grundigt

6. november 2023

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde et trygt og grundigt besøg i vores klinik.

Velfunderet

En velfunderet, venling behandling, med forståelse for patienten - Veludført... Tak til Marlene og Dorte

2. november 2023

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

GOD personele GOD service

GOD personele GOD service, GOD klinik GLAD kunder.
Et stort tak tandplejer Marie Louise. Varmt anbefales....

31. oktober 2023

Kære Halil,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord til vores personale og tandplejer. Vi er glade for, at du ønsker at anbefale vores klinik til andre.

Kan varmt anbefales ⭐️

Lyse, moderne, rene og indbydende lokaler, der giver en fuldendt følelse af at være i gode profesionelle hænder, hvilket man er!
Jeg oplever altid at blive modtaget med et smil, og hver gang oplever jeg en meget professionel og god behandling, som gør at jeg føler mig tryg under før, under og efter behandling.
Kan varmt anbefales ⭐️

11. oktober 2023

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du altid får en smilende og professionel behandling, som er med til at gøre dit besøg trygt.

tandlægen.dk Højbjerg

Tandlægeskræk = intet problem ;)

Jeg har tandlægeskræk men gik hjem fra tandlægen i dag med en mere positiv indstilling end jeg førhen har gjordt fra anden tandlæger

Grundet flytning skulle jeg skifte tandlæge og ente med at vælge dem her
Super venligt personale der hjælper dig med det mindste
Er meget taknemlig for den gode behandling samt den pædagogiske tilgang overfor en tandlægeskræk kunde/patient

28. september 2023

Kære Helene,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik samt fik en positiv modtagelse af din tandlægeskræk.

tandlægen.dk Højbjerg

Tandlægerne og tandlæge assisent er…

Tandlægerne og tandlæge assisent er meget søde og rar mennesker .

28. september 2023

Kære Mohammad,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du synes din tandlæge og klinikassistent fortjener at få fem flotte stjerner.

tandlægen.dk Højbjerg

En god oplevelse og behandling!

Fantastisk god service, venligt personale og en flot klinik.
Især tandplejer Marie Louise som jeg var så heldig at få tandeftersyn hos.
Jeg vil helt klart anbefale at vælge tandlægen.dk i Højbjerg.

10. august 2023

Kære Teresa,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale, samt din anbefaling af vores klinik.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Altid venlig og kompetent personale. Jeg har kun positive oplevelser hos Marie Louise, som altid har tid til råd og vejledning efter behandling.

3. august 2023

Kære Morten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale.

Rigtig god sommer.

tandlægen.dk Højbjerg

Venligt personale og professionelt behandling

Jeg har været patient hos dem i flere år og er aldrig gået skuffet derfra. Venligt personale og professionelt behandling. Kan varmt anbefale denne tandklinik.

1. august 2023

Hej,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik. Det gør os glade at læse, at du har været patient hos os i flere år, og aldrig er gået skuffet fra klinikken.

Rigtig god sommer.

Stor anbefaling herfra

Altid venlig og professionel! Jeg ”flyttede” med dygtige Marie Louise Knudsen, da hun rykkede hertil fra en anden praksis, og det har jeg kun været glad for. Marie Louise og hendes kolleger møder altid en med et smil og står klar til at hjælpe.

11. juli 2023

Kære Camilla

Tak for dine flotte 5-stjerner til os! Vi sætter stor pris på din anbefaling af Marie Louise og resten af vores personale.

Du ønskes en skøn sommer, bedste hilsner