Banner for tandlægen.dk - Forum Frederiksberg

tandlægen.dk - Forum Frederiksberg Anmeldelser

H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg C, DK

I dag fik jeg lavet et nyt implantat. Hele forløbet har været virkelig godt. Behandlingen var smertefri, og jeg følte mig godt informeret og tryg under hele processen. Jeg har efterhånden fået tr... Se mere

jeg vidste hvem jeg skulle ind til , min gode tandlæge Charlotte, sød klinikassistent.. Og venlig kontor dame .. 1’gang jeg var hos jeg , mit første besøg er til 5 stjerne ..

Altid en fornøjelse at besøge min kompetente, rare og venlige Tandlæge/kæbeledsspecialist Per Stylvig. Jeg har været patient hos ham i 11 år. Førhen på Gl Kongevej og nu hos Forum tandlægerne på... Se mere

Tandplejeren er fin. Men modtagelsen i receptionen halter noget. Personalet fortsætter deres interne snak når man kommer, så de dårlig nok værdiger én et blik

1. Tandklinik
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandplejer
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlæge
  6. Tandprotesecenter

Hos tandlægen.dk er drivkraften at give alle den absolut bedste tandlægeoplevelse. Det gør vi ved at se den enkelte som mere end en patient, men som et helt menneske. Hos tandlægen.dk er personrelationen, sammen med vores faglighed og kvaliteten af vores arbejde den grundlæggende drivkraft og vi går ikke på kompromis med hverken uddannelse, udstyr eller materialer. Vi udfordrer os selv på at yde en 100% positiv og personlig service, lokalt tilpasset til den enkelte kliniks profil. tandlægen.dk består i dag af 45 af Danmarks mest solide og visionære tandlægeklinikker. Siden 2023 har tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig, som er anerkendt i både ind- og udland for sin specialviden om bidfunktion, været en del af klinikken. Sammen med resten af teamet hos tandlægen.dk Forum & Implantatcenter udgør vi et af landets mest erfarne behandlerteam og supplerer nu hinanden med en lang række af faglige kompetencer.

• H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879, Frederiksberg C, Danmark

• 38344222

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.061 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alt godt

Alt godt, føler mig i trygge hænder👍🏼har haft Marianne i mange mange år og var helt nervøs ved at skulle skifte til en ny. Men Mevisch er så grundig og rigtig sød. Så er meget glad og tilfreds med skiftet😊

2. februar 2026

Kære Maiken,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine mange flotte ord om vores tandplejer - de betyder meget for os.

Det er dejligt at høre, at du følte dig tryg - det er netop den følelse, vi ønsker at møde vores patienter med.

Dine pæne ord sender vi videre.

Helt igennem fænomenal tandklinik

Fremragende personale, søde, tålmodige, og serviceorienterede.

2. februar 2026

Kære Casper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om både vores klinik og personale sætter vi stor pris på.

Troværdigt personale

Suveræn service!

Kære Ane-Soraya,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både personale og service - det betyder meget.

Tryghed

Dejlige og kompetente behandler.
Man føler sig i gode hænder.
Altid en positiv oplevelse.

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine pæne ord om vores behandler betyder meget.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Altid professionel og venlig…

Altid professionel og venlig behandling. Tusind tak for jeres omsorg. 😀

29. januar 2026

Kære Lillian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde så god en behandling, den fortjente flotte 5 stjerner - det betyder meget.

Vi sætter pris på alt din ros.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Pia Jønsson er den bedste tandplejer…

Pia Jønsson er den bedste tandplejer jeg har haft, superdygtig og supersød, man kan kun være tryg😊

Kære Bente,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores tandplejer sætter vi stor pris på - det er netop den oplevelse, vi ønsker at vores patienter bliver mødt af.

Dygtig og behagelig personale

Dygtig og behagelig personale. Dejlige omgivelse. Kan klart anbefales!!

Kære Asrin,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine pæne ord om vores klinik og personale betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Prisoverslag

Kun overslag; Men fik hurtig tid, og en kompetent og tryg behandling.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var tilfreds med din oplevelse, at den fortjente flotte 5 stjerner - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Som altid en god oplevelse at komme i…

Som altid en god oplevelse at komme i klinikken. Yildiz er en stjerne: Venlig, imødekommende og fagligt kompetent.

27. januar 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du altid får en god oplevelse hos os - det er netop det, vi tilstræber.

Dine pæne ord om vores tandplejer betyder meget.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Altid professionel behandling og…

Altid professionel behandling og hyggesludder indimellem

22. januar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at du altid får en professionel behandling - det er netop, det vi tilstræber os for vores patienter.

Fantastiske Brynja og Mehvis

Fantastiske Brynja og Mehvis, og det bedste personale! Jeg har sindssyg tandlæge skræk, og der er bare fuld forståelse hele vejen rundt. Har aldrig oplevet gener ved brug af disse to tandlæger og tandplejere!
Stor anbefaling herfra

16. januar 2026

Kære Helena,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du følte dig fuldt ud forstået - vi tilstræber os altid på, at imødekomme vores patienter.

Dine pæne ord om vores tandlæge, tandplejer og resten af personalet varmer.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds
Jeg får altid venlig, saglig og professionel behandling af Pia Jønsson. Denne gang hjalp hun mig også med at fjerne misfarvninger efter brug af Klorhexidin. Jeg er SÅ glad for det.

15. januar 2026

Kære Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var meget tilfreds med din behandling - det er netop det vi ønsker for vores patienter.

Kompetent og effektivt

Altid god service. God dialog. Kompetent. Effektivt.

14. januar 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine mange flotte ord - de betyder meget for os.

Meget blid

Meget blid, meget empatisk og rolig kundeoplevelse. 6 stjerner herfra

15. januar 2026

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du mærkede en kundeoplevelse der fortjener hele 5 flotte stjerner fra dig - det betyder meget for os, da vi netop går op i, at vores patienter skal have den kundeoplevelse du nævner.

Venlige og imødekommende

Man bliver altid mødt med et smil og megen velkommenhed ligefra receptionisten til tandplejer, klinikassistenter og tandlæge der er stor venlighed omkring dem alle de finder altid den bedste løsning for en ikke noget med at prakke en dyr løsning på jeg er altid tryg når jeg skal derned selvom om det bare er et eftersyn eller noget større jeg vil helt klart anbefale dem til andre

9. januar 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid bliver taget godt i mod af hele personalet på klinikken - vi ønsker altid, at byde vores patienter velkomne, derfor betyder det meget.

Vi sætter stor pris på, at du følte dig tryg, da vi netop tilstræber os på, at skabe tryghed for vores patienter ved deres behandlinger.

Din anbefaling af os varmer.

Mehvish er simpelthen vidunderlig

Mehvish er simpelthen vidunderlig! Det er altid en fornøjelse at komme til kontrol hos hende. Hun er storsmilende og høflig og tager altid godt imod en. Samtidig er hun topprofessionel. Hun får fem stjerner herfra.

9. januar 2026

Kære Wynn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du er meget tilfreds med vores tandplejer - dine pæne ord om storsmilende, høflig, imødekommende og topprofessionel sender vi videre.

Det er vigtigt for os, at patienten altid finder det en fornøjelse at komme hos os - derfor betyder meget, at du nævner dette, samt at det fortjente flotte fem stjerner.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Altid en fornøjelse at komme til…

Altid en fornøjelse at komme til kontrol. Min tandplejer Mehvish giver altid den mest vidunderlige velkomst og jeg føler mig så omhyggeligt passet på, både professionelt og personligt. Tusind tak for dig

18. december 2025

Kære Signe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde lyst til at dele din oplevelse.

Vi ønsker altid, at byde vores patienter velkomne og få dem til at føle sig i trygge hænder - derfor sætter vi stor pris på at høre, at du altid oplever dette.

Dine flotte ord om vores tandplejer betyder meget.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Venlig og god tandlæge og som virkede…

Venlig og god tandlæge og som virkede dygtig professionelt .
Det gjorde det til en ok oplevelse .

18. december 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores tandlæge - det er netop, sådan vi ønsker at møde vores patienter.

Tryg og professionel behandling

Tryg, rolig, grundig og professionel behandling.

15. december 2025

Kære Dorrit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde lyst til at dele din oplevelse.

Det er vigtigt for os, at vores patienter går hjem med en følelse af, at deres behandling var netop som du beskriver - det betyder meget.

tandlægen.dk Forum Frederiksberg

Det er altid rart at komme i det hus…

Det er altid rart at komme i det hus fuldt af Søde og kompetente medarbejdere. Jeg kender de fleste med min elendige tandstatus.
Jeg føler altid jeg får det bedste!

8. december 2025

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er rart at komme i et hus fyldt med søde og kompetente medarbejder.

Vi sætter stor pris på, at du altid føler, at du får det bedste.