I dag fik jeg lavet et nyt implantat. Hele forløbet har været virkelig godt. Behandlingen var smertefri, og jeg følte mig godt informeret og tryg under hele processen. Jeg har efterhånden fået tr... Se mere

jeg vidste hvem jeg skulle ind til , min gode tandlæge Charlotte, sød klinikassistent.. Og venlig kontor dame .. 1’gang jeg var hos jeg , mit første besøg er til 5 stjerne ..
Altid en fornøjelse at besøge min kompetente, rare og venlige Tandlæge/kæbeledsspecialist Per Stylvig. Jeg har været patient hos ham i 11 år. Førhen på Gl Kongevej og nu hos Forum tandlægerne på... Se mere
Tandplejeren er fin. Men modtagelsen i receptionen halter noget. Personalet fortsætter deres interne snak når man kommer, så de dårlig nok værdiger én et blik
Hos tandlægen.dk er drivkraften at give alle den absolut bedste tandlægeoplevelse. Det gør vi ved at se den enkelte som mere end en patient, men som et helt menneske. Hos tandlægen.dk er personrelationen, sammen med vores faglighed og kvaliteten af vores arbejde den grundlæggende drivkraft og vi går ikke på kompromis med hverken uddannelse, udstyr eller materialer. Vi udfordrer os selv på at yde en 100% positiv og personlig service, lokalt tilpasset til den enkelte kliniks profil. tandlægen.dk består i dag af 45 af Danmarks mest solide og visionære tandlægeklinikker. Siden 2023 har tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig, som er anerkendt i både ind- og udland for sin specialviden om bidfunktion, været en del af klinikken. Sammen med resten af teamet hos tandlægen.dk Forum & Implantatcenter udgør vi et af landets mest erfarne behandlerteam og supplerer nu hinanden med en lang række af faglige kompetencer.
H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879, Frederiksberg C, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God information og behandling.
Har været fast patient her i flere år og har altid fået en gid behandling af omsorgsfuldt personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Pia J og Per S. har passet på mine tænder i 25 år. Om selvom skrækken altid sidder i mig så går jeg altid derhen med ro i maven og hjem tilfreds og rolig. Tak

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Man går en god service- hurtig og god behandling. Selv uden bedøvelse(ved skiftning af plumb) er det relativt smertefrit pga tandlægens dygtighed.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Verdens bedste tandtekniker og tandlæge - ordentlig og redeligt firma, god stemning og fine lokaler.

Professionel tandbehandling

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Altid venlig modtagelse, fine lokaler med moderne udstyr og ikke mindst omhyggelig og kompetent behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Jeg ankom med et større ( noget akut) tandproblem med udtrækning af 2 kindtænder (en bro med 3 tænder på).
Fik først røntgenfotograferet, dernæst udtrækning, så planlagt 5 tider med tandtekniker til at få lavet en unitor.
Samarbejdet mellem tandplejer, tandlæge og tandtekniker var fantastisk.
Prisen for gårdsdagens arbejder dog alt for høj! 2800kr.
Oveni kommer en unitor til 18356

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Det er et dejligt sted at komme , de er så hjælpsomme og giver aldrig op , det er flinke og selv om det tager tid er de altid glade for at hjælpe Rigtig glædelig jul Annelise Olsen 🎄🎄🎄

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Yildiz er den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos. Hun er grundig og kompetent. Jeg følte mig tryg og gik opløftet derfra. Tak!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Rigtig god tandlæge. Jeg har været der i snart 15 år. Det er derfor jeg køre over en time for at få god pris samt service.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Stedet hvor dine tænder er i bedste hænder!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Rigtig fin oplevelse rigtig dygtig tandplejer

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Jeg bliver primært behandlet af Charlotte undertiden Pia, Per eller Erik, altid venligt og topprofessionelt.
God stemning så snart man træder ind på klinikken.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Tja. Hvad skel jeg skrive ud over, at Anita og Marianne C. er de gode “voksne”, som har taget sig af mig i snart en menneskealder. De “2 voksne” er også lykkedes med, at fjerne min tidligere udbredte “tandlæge skræk”

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Efter adskillige år med nul huller, fik jeg en mindre sværm her i efteråret. I perioden primo september til medio november. Behandlingerne blev gennemført med stilfærdig kompetence og et minimum af gener. Selvom jeg selvfølgelig helst ville have undgået behandlingerne, har jeg svært ved at se, at de kunne være udført bedre.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Venlig og imødekommende reception og yderst kompetent og professionel hjælp fra tandlæge og tandplejer. Klinikken har moderne, velfungerende faciliteter inklusive kundeparkering.

Som altid venlig modtagelse 👍
Og yderst professionel undersøgelse, rådgivning og planlægning for næste skridt i 2026.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Per Stylvig er bare imponerende dygtig! Udover det føler man sig altid velkommen og alle hilser og smiler.