I dag fik jeg lavet et nyt implantat. Hele forløbet har været virkelig godt. Behandlingen var smertefri, og jeg følte mig godt informeret og tryg under hele processen. Jeg har efterhånden fået tr... Se mere

Tandplejeren er fin. Men modtagelsen i receptionen halter noget. Personalet fortsætter deres interne snak når man kommer, så de dårlig nok værdiger én et blik
Altid en fornøjelse at besøge min kompetente, rare og venlige Tandlæge/kæbeledsspecialist Per Stylvig. Jeg har været patient hos ham i 11 år. Førhen på Gl Kongevej og nu hos Forum tandlægerne på... Se mere
Meget tilfreds patient. Er altid i gode hænder hos Pia og Marianne. Altid venlig, professionel og kompetent behandling. Vil også gerne fremhæve receptionen, som altid tager godt imod.
Hos tandlægen.dk er drivkraften at give alle den absolut bedste tandlægeoplevelse. Det gør vi ved at se den enkelte som mere end en patient, men som et helt menneske. Hos tandlægen.dk er personrelationen, sammen med vores faglighed og kvaliteten af vores arbejde den grundlæggende drivkraft og vi går ikke på kompromis med hverken uddannelse, udstyr eller materialer. Vi udfordrer os selv på at yde en 100% positiv og personlig service, lokalt tilpasset til den enkelte kliniks profil. tandlægen.dk består i dag af 45 af Danmarks mest solide og visionære tandlægeklinikker. Siden 2023 har tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig, som er anerkendt i både ind- og udland for sin specialviden om bidfunktion, været en del af klinikken. Sammen med resten af teamet hos tandlægen.dk Forum & Implantatcenter udgør vi et af landets mest erfarne behandlerteam og supplerer nu hinanden med en lang række af faglige kompetencer.
H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879, Frederiksberg C, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Pia er en stjerne - dygtig, imødekommende og skaber hurtig tryghed og pist… så er nervøsiteten væk 🤗

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Den bedste tandplejer. Sikke en service og indsigt. Min bedste anbefaling til Yildiz

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Som ny 80-årig kunde har jeg prøvet nogle tandlæger og behandlere i tidens løb, men min nye tandbehandler overgår alt, jeg har oplevet tidligere. Også dejligt lige at hilse på min nye tandlæge ved første besøg, ligesom receptionen også var en positiv oplevelse. Det er vist første gang jeg glæder mig til at komme igen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Altid god og kvalificeret undersøgelse og vejledning.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Efter 2 besøg og udsigt til mange flere kan vi allerede nu sige UG til de meget kompetente tandlæger vi har haft kontakt til.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Efter første besøg lige nu kan jeg bestemt anbefale tandlægerne ved Forum , jeg .skal have foretaget større indgreb , lidt nervøs, men blev taget godt imod af Marianne , hun virkede beroligende på mig og vi talte hyggeligt sammen . Samtidig med hun forklarede hvorfor hun gjorde hvad hun gjorde her og nu. Margit

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Dygtig og omsorgsfuld personnel. Jeg har ALDRIG haft en klage på det her sted.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Super dygtig og venlig! Tandlægen løste en problem, som jeg havde i lang tid og min tidligere tandlæge kunne ikke forstå

Alt er bare Perfekt.
Pia Jønsson er simpelthen faktisk.
Der er høj farlighed og altid et varmt smil og tid til en lille snak.
Hun og resten af teamet får mine allerbedste anbefalinger.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Føler mig i trygge hænder👍🏼hos Pia, Mevisch og Jonathan m.fl. gennem mange år. Stor fleksibilitet med tider og møder altid god modtagelse. Og ikke mindst stærk faglig kompetence.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Top-professionel tandklinik. På en gang både personligt og professionelt, med det mest moderne digitale udstyr. Det er både effektivt og rart at komme her! Man kan mærke hvor erfarne de er!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Virkelig dygtig tandlæge. Og en god modtagelse man for ved skranken. Men dyrt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Tandlægen satte et implantat i overmunden og monterede en krone på et nyt implantat og strammede skruerne i et gammelt. Han fandt også nye skruer til et implantat fra 2003, hvilket to andre tandlæger ikke kunne finde ud af. Det nye implantat kostede 30.000 incl.sinusløft. Dyrt men dejligt

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Mange tak for god og omsorgsfuld behandling og for de ekstra skridt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Alt godt, føler mig i trygge hænder👍🏼har haft Marianne i mange mange år og var helt nervøs ved at skulle skifte til en ny. Men Mevisch er så grundig og rigtig sød. Så er meget glad og tilfreds med skiftet😊

Besvarelse fra tandlægen.dk - Forum Frederiksberg
Fremragende personale, søde, tålmodige, og serviceorienterede.