Taask.net Anmeldelser 105

4,1

Super ærgerligt koncept syntes jeg. Hvis man tager prøveperioden på 7 dage, og glemmer at afmelde sig, er man bundet til et halvt år, altså næste. 6.000,- Det virker lidt som et lusket koncept,... Se mere

Sublimt! Jeg er indgået i en samarbejdsaftale med Opgavemarked. Jeg var ret skeptisk fra start, da jeg har prøvet en del andre portaler, der ikke har kunne holde hvad de lovede. Det er dog ikke t... Se mere

Taask er super dygtige og professionelle... Deres hjemmeside er nem og overskuelig , at finde rundt i... nu har jeg Frederik som kontakt person ved taask , og han står altid klar til at hjælpe en , ua... Se mere

Fremragende service, nemt at komme igennem og hurtig tilbagemelding både på mail og via telefon. Frederik er super godt til sit arbejde og meget hjælpsom. Mere end tilfreds. 5 stjerner herfra ☺️

1. Handyman

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Social todo-list application.

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt. Hurtigt at give info om den ydelse jeg ønsker. Sød dame i telefonen bagefter med brugbar info om det videre forløb.

Hej Lene,

Tak for snakken og din fine anmeldelse. Vi håber du får løst din opgave hurtigt og nemt, og glæder os til at hjælpe dig i fremtiden.

Ida/ Opgavemarked

Jeg er vild med konceptet

Jeg er vild med konceptet! Det gik stærkt - fik lynhurtigt 5 tilbud. Kan helt klart anbefales!

Hej Niels!

Tusinde tak for det! Vi glæder os til at se dig snart igen.

Rigtigt godt koncept

Rigtigt godt koncept. Jeg fik hurtigt 3 tilbud og er alt i alt godt tilfreds.

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og har fået hurtigt hjælp! Vi glæder os til at hjælpe dig i fremtiden.

Ida /Opgavemarked

Tusind tak for hjælpen og god service…

Tusind tak for hjælpen og god service og gode tilbud. Vil helt klart fortrække jer en anden gang 5 ud af 5 her fra

Hejsa Thor,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at have hjulpet dig videre og håber at vi ses på opgavemarked igen snart.

Ida /Opgavemarked

God service og opfølgning, virker oprigtig i forhold til opgaveløsning👍

Hej Tina,

Tusinde tak for snakken og din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

I er guld værd

Tak for en fin samtale

I er guld værd når man står i en situation hvor man ikke har mulighed for det store flytning ud over mig selv. Med en syg mand og et lille barn

Så håber jeg for et godt tilbud og glæder mig over der er kommet sådan et fint koncept som jeres 😍💪

Hej Monique

Tak for en hyggelig snak, og for din flotte anmeldelse. Opgavemarked ønsker dig held og lykke med flytningen, og håber vi ser til dig igen i fremtiden :)

Ida /Opgavemarked

På opgave marked er det super nemt at…

På opgave marked er det super nemt at få sine opgaver ud til hele danmark, og jeg er så glad for at jeg fandt frem til opgavemarked👍 hjemmesiden er gennemsigtig og virkelig nem at overskue, og når du har spørgsmål eller i tvivl om noget har de en kundeservice der er rådgivende og samtidig meget professionel.

Jeg anbefaler meget gerne dette foretagende.

Hej Daniel!

Mange tak for dine rosende ord - det sætter vi stor pris på her fra opgavemarked. Jeg håber du vil benytte os igen i fremtiden.

Super

Det er registreret 3 minutter efter man har trykket på send.

Hej Dikte,

Tak for din anmeldelse. Vi håber at du hurtigt og nemt får løst din opgave hos os :-)

Super god service

Halløjsa Jesper!

Tak for snakken, og for din fine anmeldelse!
Det kunne være interessant for os at høre, hvordan vi kan få endnu flere stjerner i din bog? Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på support@taask.net, hvis der er noget vi kan gøre bedre for dig.

Ida / Taask

Indtil videre fungere det

Indtil videre fungere det, men har også kun lige udfyldt skemaet. Så venter stadig på svar fra dem der kan fuldføre opgaven.

Opdatering jeg har i dag den 4/8 hørte fra kun en, som ikke en gang beskriver hvor personer kommer fra, før jeg spørg. Synes det er for lang tid at vente:-(.

Hej Malene

Tak for samtalen og din fine anmeldelse. Vi håber du får en masse gode tilbud, og løst din opgave, og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden

Ida/ Opgavemarked

Det var nemt og let at udfylde siden at…

Det var nemt og let at udfylde siden at er intil videre fint

Hej Janne,

Dejligt at høre, at det har været nemt for dig - det er jo hvad vi stræber efter, her inde fra! Vi håber du får de tilbud du håber på, og at din opgave bliver løst nemt og hurtigt.

Ida /Opgavemarked

Rigtig god kundeservice hurtig…

Rigtig god kundeservice hurtig rådgivning og går igen alt i alt en rigtig fin oplevelse
Kan nemt anbefale andre!

Hej Martin

Mange tak for dine rosende ord! Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os meget til at hjælpe dig i fremtiden.

Ida /Opgavemarked

Virkelig god på servicen med opfølgende…

Virkelig god på servicen med opfølgende samtale på ordren

Hej Aykut,

Tak for snakken og din flotte anmeldelse! Vi ønsker dig alt held og lykke med opgaven, og ser frem til at se dig på opgavemarked i fremtiden.

Top 10.

Super godt,og hurtigt respons.

Hej Jane,

Vi takker og bukker for din flotte anmeldelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

spetakulær side

spetakulær side. Nemt at finde rundt i.

Hej Mariann

Tak for det! Vi bestræber os på, at det skal være nemt at bruge, så det er derfor dejligt at høre at du har denne oplevelse.

Ida /Opgavemarked

Super fin oplevelse :) søde mennesker…

Super fin oplevelse :) søde mennesker og god service! Kan klart anbefales 👌

Hej Cathrine

Mange tak for din anmeldelse! Det var en fornøjelse at tale med dig, og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe, hvis der kommer yderligere spørgsmål.

Ida /Opgavemarked

Hurtigt og effektivt og supergod…

Hurtigt og effektivt og supergod service.
Vil gerne anbefale dem

Hej Teresa

Tusinde tak, vi er rigtig glade for dine rosende ord! Vi ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

Ida/ Opgavemarked

har ikke noget at klage over for at var…

har ikke noget at klage over for at var helt i top

8. juli 2019

Hej Sussie,

Vi er altid glade for feedback, og vi er helt vilde med ros! Så tusinde tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig i fremtiden.