Super ærgerligt koncept syntes jeg. Hvis man tager prøveperioden på 7 dage, og glemmer at afmelde sig, er man bundet til et halvt år, altså næste. 6.000,- Det virker lidt som et lusket koncept,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Sublimt! Jeg er indgået i en samarbejdsaftale med Opgavemarked. Jeg var ret skeptisk fra start, da jeg har prøvet en del andre portaler, der ikke har kunne holde hvad de lovede. Det er dog ikke t... Se mere
Virksomheden har svaret
Taask er super dygtige og professionelle... Deres hjemmeside er nem og overskuelig , at finde rundt i... nu har jeg Frederik som kontakt person ved taask , og han står altid klar til at hjælpe en , ua... Se mere
Fremragende service, nemt at komme igennem og hurtig tilbagemelding både på mail og via telefon. Frederik er super godt til sit arbejde og meget hjælpsom. Mere end tilfreds. 5 stjerner herfra ☺️
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Social todo-list application.
Kontaktoplysninger
Ved Klædebo 14, 2970, Hørsholm, Danmark
- 81901095
- support@taask.net
- taask.net
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rigtig god service og en fantastisk…
Rigtig god service og en fantastisk virksomhed! Kan kun anbefales👏🏻
Hold da op hvor et firma
Hold da op hvor et firma. Blev kontaktet af en af deres "supersælgere" som lovede guld og grønne skove. De kunne levere mindst 100 opgaver pr. måned. Jeg har d.d. ikke set én eneste.
Deres "forklaring" er "hvor mange gange har du været på ?".. underforstået...: de forsøger at skubbe ansvaret over på mig selv ved at sige jeg ikke har været online på systemet nok.
Men kære Taask..: jeg har været på 24 timer i døgnet. Ikke én eneste opgave er det lykkedes mig at få ind.
Ja, - i har mange opgaver indenfor rengøring... Men som jeg sagde i telefonsamtalen : Jeg er IKKE et rengøringsfirma.
Jeg har til gengæld fået klager over rod og uorden fra de kunder jeg har talt med.
Nu har jeg meddelt dem at jeg ikke ønsker at bruge deres "service" mere da de ikke kan performe.
Og så truer de med inkasso...
Taask.. tag jer sammen og stop jeres forsøg på at afkræve mig flere penge... i har simpelthen ikke performet. Og min mening er at i forlanger penge for noget som ikke fungerer. Såfremt andre skulle være af samme mening skal i være hjertens velkommen til at kontakte mig.
DER KOMMER IKKE FLERE.
Til jer andre : pas meget på før i siger ja til en aftale med dem. Deres såkaldte produkt er ikke 5 flade ører værd.

Besvarelse fra Taask.net
Skulle bruge en klargøring af min bil
Hurtigt og nemt, fik 3 tilbagemeldinger som alle kunne bruges, så det var bare at vælge👍
Hej fin service flink medarbejder
Kan stærkt anbefales!
Kan stærkt anbefales!
Jeg sparede ca. 1500 kr. på at få skiftet termostat på min bil 😊
Første gang jeg benyttede mig af den service, men bestemt ikke den sidste gang! 😉
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, Frederik gør er virkelig godt stykke arbejde og kan vende enhver situation til en positiv oplevelse. Klart en anbefalelsesværdig samarbejdspartner i mine øjne.
Super fedt koncept
Super fedt koncept, nemt og ligetil, at dem der så skal udføre opgaven i ar komme med tilbud ikke rigtig kan få fingeren ud er jo ikke deres skyld.
Alligvel er jeg blevet ringet op og har fået en snak om at det selvf er beklageligt osv osv altså de prøver at imødekomme ting der ikke engang er i deres hænder.
De det er god stil og en god måde at drive forretning på.
Jeg glæder mig til at få et tilbud.
Og til at kunne give den sidste stjerne! :)
Mvh
Michelle

Besvarelse fra Taask.net
Dejligt med telefonisk opfølgning på
Dejligt med telefonisk opfølgning på henvendelsen. Super sød og god service 👍

Besvarelse fra Taask.net
Jeg vil sige at det er en fantastisk…
Jeg vil sige at det er en fantastisk ide med flere tilbud men vil sige st nogle af tilbuden var for høje i forhold til størrelsen nogle tager for meget par kvadratmeter nogle af os er ikke rige men fandt da en rigtigt godt tilbud jeg kunne bruge tusinde tak

Meget uheldig oplevelse
Når de har forklaret om deres service, så sender de en faktura til din virksomhed på en halvårlig aftale. Og du er efter deres mening bundet til at betale fakturaen, idet at de ikke tilbyder en fortrydelsesret. Til trods for at de ikke rigtig har nogle opgaver til os, fordi vi ikke er håndværkere. Hvis der er andre der har oplevet samme problemer, så kontakt mig da jeg samler informationer ind til at køre en sag imod dem.
Opdatering d. 7/2-2020
I påstår at jeg har godkendt at der ingen fortrydelsesret er på produktet i sælger. Jeg ved ikke hvor i landet i kommer fra. Men i Danmark har man ALTID 14 dages fortrydelsesret jævnført lovgivningen. Og min advokat som har kigget på sagen, glæder sig til at tage sagen videre for mig.
Jeg kan til gengæld oplyse dig om, at jeg har været i kontakt med flere utilfredse personer angående samme problematik. I vil for over 12.000kr hver halve år, tilbyde mig en opgaveløsning hvor i ikke engang kan garantere nogle opgaver. Idet at vi ikke er håndværkere men IT-Supportere. I forsøger at sælge en abonnementsløsning, udenfor et fag som i ikke engang har opgaver til. Det i sig selv siger nok om jeres fremgangsmetoder...
Men ja, i hører som sagt fra vores advokat når en anden sag er overstået. Men med garanti indenfor 1-2 uger fra d.d,

Service
Nem og overskueligt at bestille opgaver på. Søde og venlige personaler som følger op på tilfredsheden af kundens bestilling. Ikke sidste gang jeg bruger denne mulighed.

Nem og intuitiv platform
Nem og intuitiv platform, min opgave var hurtigt tastet og ikke længe efter fik jeg tilbud i min indbakke. Jeg er godt tilfreds og vil bestemt benytte og anbefale opgavemarked fremover.

Besvarelse fra Taask.net
Jeg har ventet i snart to måneder og…
Jeg har ventet i snart to måneder og stadig ingen reaktion fået på den opgave jeg søgte hjælp til.
Hvor længe skal man lige vente???
Så nej.
Jeg vil på ingen måde anbefale jer. Overhovedet.

Besvarelse fra Taask.net
Altid hurtig svar på forespørgsel
Altid hurtig svar på forespørgsel. Og flere til at byde hjælp.

Sublimt!
Sublimt!
Jeg er indgået i en samarbejdsaftale med Opgavemarked.
Det er dog ikke tilfældet, med Opgavemarked!
Mit tømrerfirma har virkelig nydt godt af, en masse kvalitetsopgaver - store som små.
Kan give alle andre håndværkere de varmeste anbefalinger, af Opgavemarked.dk

God service
Der er en rigtig god vejledning hele vejen igennem fra start til slut.
Anbefales varmt

Besvarelse fra Taask.net
God service og let forståeligt
God service og let forståeligt. Dog mangler der et kommentarfelt når man opretter ens opgave til at skrive kommentarer om fx hund i hjemmet eller lignende. Nu venter jeg spændt på at få nogle tilbud ind af døren.

Elsker at I findes :D
Det er fantastisk at i findes, dog har jeg ikke benyttede mig af jeres tilbud endnu, da jeg rejste kort tid efter. :)

Besvarelse fra Taask.net
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.