Taask.net Anmeldelser 105

4,1

Super ærgerligt koncept syntes jeg. Hvis man tager prøveperioden på 7 dage, og glemmer at afmelde sig, er man bundet til et halvt år, altså næste. 6.000,- Det virker lidt som et lusket koncept,... Se mere

Sublimt! Jeg er indgået i en samarbejdsaftale med Opgavemarked. Jeg var ret skeptisk fra start, da jeg har prøvet en del andre portaler, der ikke har kunne holde hvad de lovede. Det er dog ikke t... Se mere

Taask er super dygtige og professionelle... Deres hjemmeside er nem og overskuelig , at finde rundt i... nu har jeg Frederik som kontakt person ved taask , og han står altid klar til at hjælpe en , ua... Se mere

Fremragende service, nemt at komme igennem og hurtig tilbagemelding både på mail og via telefon. Frederik er super godt til sit arbejde og meget hjælpsom. Mere end tilfreds. 5 stjerner herfra ☺️

1. Handyman

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Social todo-list application.

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super ærgerligt koncept syntes jeg.

Super ærgerligt koncept syntes jeg.

Det virker lidt som et lusket koncept, når de binder en for så vandvittigt lange perioder.

Men man kan jo se nogen er glade for at bruge det.

19. januar 2021

Super koncept

Super koncept. Har kun ros.
Ringer endda og følger op på om man har fået ordentlige tilbud.
Anbefales højt.

30. november 2020

Kære Winnie,

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi prøver virkelig på at følge op på hele budgivningen på alle opgaver.
Desværre er vi ikke der endnu hvor alle får mange bud at vælge imellem, men vi gør hvad vi kan for at få flere leverandører på platformen til alle jeres gode opgaver.

De bedste hilsner
Michael

Har fået gode tilbud på…

Har fået gode tilbud på håndværksopgaver. God opfølgning på tilbuddene. Kan anbefales

27. november 2020

Kære Lissi,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du har haft tilbud at vælge mellem.

Hav en dejlig jul og et godt nytår

Opret dig ikke - Læs om den dårligste kundeoplevelser - overhovedet.

Jeg har prøvet med en konstruktiv og venlig dialog over for Taask.

Jeg har flere gange gjort dem opmærksom på, at jeg ikke ønsker at benytte deres platform, da de ikke har relevante opgaver, til mit firma.

Trods det, vil de stadig opkræve penge for en periode på 6 mdr. som jeg aldrig har benyttet eller kommer til at kunne benytte.

De forholder sig ikke reelt til hvad jeg skriver i mine henvendelser, men prøver i stedet for at, “spise mig af med” en guld plan, som er langt dyrere end deres light plan. Jeg er på min profil “starter” hvilket de heller ikke forholder sig til. Jeg føler det er det rene plattenslageri. Jeg opsagde allerede mit produkt den 16/07-2020 hvilket jeg har dokumenteret flere gange, dette forholder de sig ligeledes heller ikke til.

Jeg kan se, at på flere af anmeldelser her på trustpilot, at der bliver svaret meget uprofessionelt igen, på flere henvendelser, så jeg er meget spændt på hvad deres reaktionen bliver på denne anmeldelse. Gad vide om jeg også får at vide, at jeg ikke kan være denne anmeldelse bekendt?

1. november 2020

Kære Timm,

Din afsluttende sætning kan jeg desværre kun tilslutte mig et ja. Lad mig forklare dig hvorfor:

1. Du har selv ordret & tilmeldt dig en plan online
2. Du har IKKE opsagt denne indenfor prøveperiodens løbetid
(se det flow du gennemgik her: https://taask.net/aktiveringsproces/ )
3. Du opsiger lang tid efter dine første betalinger som i øvrigt giver et fundament for en aftale
4. Du beder os om at slette dig og det gør vi så (vi "nulstiller" din plan til en STARTER), men vi gør dig samtidig opmærksom på at regningerne ikke "nulstilles" ;-)
5. Du beklager dig herefter over "kun" at være på en "nulstillet" planløsning
6. Du beklager dig på trustpilot

Jeg er selvfølgelig ked af at vi ikke kunne ordne det med at give dig en måneds guldplan så du virkelig kunne komme igang med løsningen, men jeg er samtidig også uforstående over hvorfor du i første omgang har tilmeldt dig... Endnu mere uforstående overfor hvorfor du ikke har afmeldt det når du mener ikke at kunne bruge det?

Jeg vil minde dig om at taask ikke er en passiv investering, men en aktiv investering. Det betyder at du selv skal ind på markedsplandsen og byde på opgaverne. De bliver altså med andre ord ikke "lukket" for dig. Derudover, så er det meget tydeligt hvilke type af opgaver der er på platformen. Desuden er de terms du signer dig op på også meget tydelige. Du kan igen kigge på https://taask.net/aktiveringsproces/ eller blot logge dig på appen. En app hvor der også er en opsig knap som fortæller dig hvordan du gør dette.

Mvh.
Michael

Jeg fandt hurtigt ud af at dette lugter…

Jeg fandt hurtigt ud af at dette lugter langt væk af et firma der er utroværdigt!
De lokker kunder med gavekort på 100 kr for at give gode anmeldelser og de fjerner min seneste anmeldelse fordi jeg advarede andre om at spilde penge. Det ikke i orden Trustpilot

6. oktober 2020

Kære "Jonas",

Din anmeldelse er vildledende, forkert og ikke i orden. Tværtimod er den "lugt" du beskriver, ja den lugter lidt mere af en internet-trold. ;)

1. Taask.net koster IKKE penge for forbrugerne, det er tværtimod helt gratis. Så når du skriver at du "advarer folk om at spilde penge", så skal du immervæk sætte dig bedre ind i tingene inden fu kaster med mudder.

2. Vi har tidligere forsøgt med forskellige "incentives" for at engagere brugere til at få skrevet en anmeldelse, og det har virket. TP's værktøj er simpelthen et alt for dyrt værktøj for vores startup, hvor den anden metode er mere effektiv. Dette er dog IKKE noget vi gør længere, og vi kommer heller IKKE til at gøre det fremover.

Til sidst; Vi ved ikke hvem du er. Det ligner unægteligt at du har et behov for at shame ikke kun os, men mange andre virksomheder. Er ked af at vi "tisser på din sukkermad" med en fuldkommen GRATIS tjeneste for ALLE forbruger som hvor nogen så ovenikøbet har fået et gavekort... JESUS!

Hav du en fremragende dag

Taask snyder folk

Taask snyder folk! Jeg vil aldrig anbefalede dem til nogen. De har snydt mig med 6 måneder forbinding selv om jeg meldte mig ud efter de 7 gratis prøve dage. Jeg har aldrig brugt deres platform til nogen jobs! Der sket for anden gang at de trækker dobbelt beløb på min konto for en måned. ( 17/8-993kr og 18/8-993kr... 31/8-993kr 15/9-993kr)
Den ene beløb har de refunderet lige efter vi har kontaktet dem og klaget.
Næsten hver anden anmeldelse på deres trustpilot bliv slettet af dem!!!
Hvorfor mon det?? Ville bare advare alle dem der overvejer at bruge taask!
Lad være, I bliver bare snydt!

17. september 2020

Kære Goran,

Vi har rapporteret din anmeldelse.

1. Du er ikke kunde hos os
2. Det er ikke tilladt at indicere offentligt omkring "snyd" og "bedrag".
3. Det er ikke tilladt at skrive på vejene af andre brugere

Selvfølgelig snyder vi ikke vores samarbejdspartnere! Der er flere hundrede opgaver på platformen, og såfremt (hvem du er) undrer dig over hvorfor der bliver trukket penge, så bør du læse nedenstående... Det er simpelthen ikke til at undgå at læse terms for en gratisperiode.

Vedkommende du skriver for/fra har højest sandsyneligt gennemført følgende flow:

Det er simpelthen et spørgsmål om at man har holdt sig fra øjnene da man har tilmeldt sig. foruden ovenstående flow, så modtager man både en sms og email som reminder om at opsige sin tilmelding.

Du kan henvende dig pr. mail til support@taask.net , så vil vi hjertens gerne fortælle dig omkring din tilmelding og de muligheder der er i samarbejdet. Til en start kan du jo give til til kende. CVR nummer og/eller virksomhedsnavn er vel-mødt... Navnet "Goran Martinovic" er ikke i databasen.

De bedste hilsener

Betaler for gode anmeldelser

“Kære bruger, vi vil gerne sende dig 100 kr. 💰 hvis du giver en 5'er på trustpilot, nu når du har testet vores service. Det er en gave fra os til dig.

Klik her:

Du får dem tilsendt som et supergavekort med det samme ❤️

-Vi bliver super glade 😍

Kærlig hilsen hele teamet fra taask.net”

Har i dag modtaget denne sms fra dem. Har aldrig haft kontakt med dem, eller været bruger eller noget som helst. Aner faktisk ikke hvad det er for er firma, men at de vil betale deres kunder (og folk som ikke er deres kunder) for at give dem en god anmeldelse lugter da laaangt væk.
Pas nu på !

10. september 2020

Kære Maria,

Vores system sender flere automatiserede mails og sms'er ud for at engagere dig til at efterlade din oplevelse med os, og dermed hjælpe os på vej her på trustpilot. Dette sender vi gerne ud til vores kunder, og belønner typisk dagen efter for besværet. Det har vi oplevet har været en effektiv måde til at få folk til at benytte rating-funktionen.

Vi sender kun ud til de kunder som har benyttet platformen, og har haft en reel opgave oppe. Vi kunne aldrig drømme om at bede vilkårlige personer om det selv samme. Så den del af sagen tager vi stærk afstand fra. Vi har benyttet muligheden for at kontakte dig her for at verificere din oplevelse, på den måde kan vi måske nuancere hvilken type opgave du har haft oppe og hvornår.

Jeg undskylder hvis beskeden var påtrængende, det har ikke været meningen.

Jeg håber at dette var hjælp nok til en anden gang, og jeg håber virkelig at du vil give det en chance en anden god gang. Der er MASSERE dygtige servicefolk hos os, og vi skal nok prikke dem ekstra meget på skulderen for fremtiden.

De bedste hilsner