T Shirtwereld.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

T-shirtwereld heeft met spoed binnen 1 dag een shirt bedrukt. Communicatie was uitstekend. Ze nemen gewoon de telefoon op en overleggen over de mogelijkheden. Vroeger normaal, tegenwoordig een zeldzaa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had afgelopen woensdag einde van de dag gebeld, omdat ik voor zaterdag nog 2 bedrukte T-shirts nodig had voor een feestje. Ik kon de shirts de volgende dag al komen ophalen. Super snelle service. V... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle communicatie en ontzettend behulpzaam. Ze denken goed met je mee en leveren echt kwaliteit. De bedrukking ziet er strak en professioneel uit en ook de kleding zelf is van uitstekende kw... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De t shirts zagen er mooi uit! Maar er miste een shirt de man aan de telefoon deed niet bepaald vriendelijk en zei stuur maar een mail. Mail gestuurd kreeg ik eerst nog weer mailtjes terug dat hij er... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik der sælger tøj med tryk

Skrevet af virksomheden

Een enkel shirtje of een groot evenement, wij bedrukken shirts en andere kleding super snel en tegen een eerlijke prijs! Van goedkope budgetshirts voor een eenmalige event tot high Premiumshirts voor de beste printkwaliteit. We werken met milieuvriendelijke waterbased inkt en hergebruiken zoveel mogelijk. Ontwerpen doe je heel eenvoudig zélf met de tools op de site ( maar hulp is maar 1 telefoontje verwijderd). Desgewenst heb je kleding al binnen een dag in huis ( of haal je het dezelfde avond nog bij ons op) met onze spoed of superspoed optie. Afhalen kan dagelijks tot 21.00 uur. Meer weten? Of speciale wensen? Bel gerust! We helpen graag. Ons werk is onze hobby en wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Team T-shirtwereld.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

232 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede service / aftersales

2e bestelling geplaatst. T-shirts voldeden weer aan de verwachting alleen was het resultaat van de bedrukking van poloshirts niet naar wens. Hierover via email contact opgenomen. Duidelijke uitleg ontvangen waarom de bedrukking niet goed was gegaan. Vervolgens de poloshirts retour gestuurd waarna de bedrukking opnieuw werd gedaan met een mooi resultaat. Dank jullie wel daarvoor en voor het meedenken, de duidelijke communicatie en snelle service. Top !!

10. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Bij t-shirtwereld zeggen we altijd, 'oplossen doe je samen' en ook nu is dat weer prima gelukt. Met het nieuwe vector bestand kun je alle kanten uit. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag weer terug.

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Eerder bij andere bedrijven bestellingen gedaan, dus spreek uit ervaring.

De manier hoe de mensen bij T shirt wereld met klanten omgaan is echt meer dan keurig.
Goede bereikbaarheid, snelle service/order processing, en hele goede kwaliteit.
Zeer vriendelijk en meedenkend!

Ik bestel voortaan alleen nog maar bij T-shirtwereld.NL 👍🏻👍🏻

20. juli 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Wij willen onze klanten graag behandelen zoals wij zelf graag behandeld zouden willen worden. Eerlijk , benaderbaar en met gepaste snelheid. Het is heel fijn te lezen dat het zo gewaardeerd wordt. Krijgen we een heel warm gevoel van ;-) Bedankt voor de lieve woorden!

Foto kat op shirt

Kwaliteit T shirt is mooi
Geprinte foto er op is mooi
Kleuren zijn mooi

10. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Dat is zoals we het graag willen hebben! Klanten die helemaal tevreden zijn.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Was erg snel

Was erg snel , de druk was oke, vond de tsjurts erg dun! Je kan er doorheen kijken

14. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Wat jammer dat we dit in een review moeten lezen, je had beter even naar ons kunnen mailen dan had ik het direct kunnen nakijken. Dat heb ik nu gedaan en ik zie dat je voor een budget shirt gekozen hebt. Dit zijn idd dunne shirts ( 140 gram). Je kunt bij T-shirtwereld als klant zelf kiezen uit budget - basic of premiumshirts. Als je even contact opneemt kunnen we daar meer over vertellen en adviseren.
U P D A T E: Superlief dat alles 'helder' is en dat na ons mailcontact verteld werd dat we het review konden laten verwijderen maarrrr dát kan alleen de reviewer zelf ( zou niet eerlijk zijn als wij dat zouden kunnen doen toch ;-)
We zien je graag de volgende keer weer en overleggen dan wat voor jouw het meest geschikt is op dat moment. Grtz Esther van T-shirtwereld

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nog ( steeds) geen pakket met…

Ik heb nog ( steeds) geen pakket met tahirts ontvangen….

9. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Dan kun je beter even contact opnemen zodat we het kunnen uitzoeken! Bij sommige artikelen staat er bijvoorbeeld bij dat levertijd iets langer is ( maar daar lees je misschien snel overheen als je daar niet echt op let) bijvoorbeeld heel grote maten, softshell Jacks en bodywarmers en soms een merk of kleur die niet standaard op voorraad is. Als je even belt kunnen we het voor je uitzoeken of dat het geval is, of we iets 'gemist' hebben of dat de post de weg kwijt geraakt is of.... Maar hoe dan ook we gaan zorgen dat er een oplossing gezocht wordt!!
* U P D A T E :: Fijn dat we inmiddels contact hebben en het helder is waarom. U weet nu dat we er echt mee bezig zijn om alles tot een tevreden einde te brengen :-)
* U P D A T E : Bedankt voor de enthousiaste mail. Alles opgelost. Heel veel plezier van je shirts.

2 shirts besteld

2 shirts besteld, binnen 3 dagen in de brievenbus. Goede kwaliteit stof en afdruk.

12. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Fijn om te horen. We houden van blije klanten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Petra was erg aardig en betrokken

Petra was erg aardig en betrokken. Respectvol en positief. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking Petra! geweldig hoe je me hebt ondersteunt. superfijn.

7. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

De Petra heet Esther :-) ( De enige vrouw bij T-shirtwereld) We wensen je mooie kilometers, 4 heel positieve dagen en hopen dat je veel mensen mag 'bereiken' met je shirts en hierdoor gesprekken op gang mag brengen en hoop en vertrouwen in de toekomst mag verspreiden.

Snel en mooi resultaat

Snel en mooi resultaat. Gebruiksvriendelijke ontwerptool.

11. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Soms is het even oefenen met de tools op de site maar als je die fase voorbij bent maak je de mooiste ontwerpen nóg even leuker, mooier of spannender.

Kwaliteit

Kwaliteit, service en snelheid.

3. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

En dat wordt gewaardeerd, dat merken we. Fijn je telkens terug te zien !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie shirts besteld voor de 4daagse…

Mooie shirts besteld voor de 4daagse Nijmegen, voor m’n dochter. Met eigen ontwerp van tekst, foto’s en plaatjes.
Het is eenvoudig om zelf op de site te ontwerpen. Je krijgt een waarschuwing als bijv. De foto onscherp is. En wat helemaal super was…. De volgende dag werden ze al geleverd 👌🏼😁 Echt een aanrader!!!

8. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Dat is het leuke van ons werk, mensen zo enthousiast horen!! heel veel succes met alle kilometers!! Petje af! hier mag je terecht super trots op zijn. Team T-shirtwereld

Super service

Super service, fijn contact toen er wat mis dreigde te gaan en de shirts die ik besteld had zien er allemaal super mooi uit.
Bedankt!

7. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Door direct te reageren konden wij mooi ingrijpen en kwam alles heel snel op zijn pootjes terecht. Nu focussen op wat belangrijk is en straks goed uitrusten want al die spanning moet er weer uit. Veel "puzzle- en spel plezier' en graag tot ziens. Team T-shirtwereld

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, snelle levering, goede producten. Een echte aanrader!

30. juni 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Dit horen we graag! dan gaan we zo verder :-)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De kwaliteit van de print is bedroevend…

De kwaliteit van de print is bedroevend slecht. Sommige stukken niets gedrukt.
Helaas een dikke tegenvaller.

5. juli 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

en..... toen heb je direct even contact opgenomen??Want dan worden dingen netjes opgelost. Maar helaas kunnen ook wij teleurstelling niet ruiken :-)
Dus nu direct even contact opnemen hoor. Dan gaan we kijken of we samen een oplossing kunnen bedenken!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

T shirt s ip diverse naden los

T shirt s ip diverse naden los

29. juni 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Ik heb nog geen mailtje hierover ontvangen????? Wel even doen hoor want als er iets op te lossen is moet dat van beide kanten gebeuren! Ik weet niet wat er loos is dus lukt me dat (nog) niet. Ik hoor graag van je ( even een fotootje meesturen zodat we snel kunnen handelen.) Groet, Esther van T-shirtwereld

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Heb het tshirt zelf niet gezien maar heb gehoord dat die er goed uitzag. Had het binnen 48 uur in huis met de spoed spoed levering. Super aardig ook aan de telefoon.

29. juni 2026

Besvarelse fra T Shirtwereld.nl

Zelf nog niets van gezien?? direct een leuke foto vragen aan de ontvanger! Juist zo leuk!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit exact zoals ik het…

Goede kwaliteit exact zoals ik het wilde. Zeer tevreden de thirt's voor de kids vallen wel ruim, maar dat vind ik niet erg. Wij hadden gekozen voor spoedbezorging en binnen 3 dagen geleverd ook super.

1. juli 2026

fijn om te horen!!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.