De kommer til tiden, ingen pletter eller kalk på vinduerne
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
De er gode til deres arbejde ellers er det bare hyggeligt medarbejder der kommer 👍

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Virkelig uprofessionelt firma!!! Har opsagt vores aftale tilbage i maj måned, har fået bekræftet opsigelsen på mail. Nu har de været og vaske vinduer og sendt en regning. Har prøvet at kontakte dem via mail og telefon flere gange, men de vender ikke tilbage.....

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid
De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden jeg får besked. Der er flere datoer vedr kontakt. Tilfreds med personen der var her 23/6

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Altid fine vinduer, når I har været forbi. Det ville tage rigtig lang tid hvis vi selv skulle gøre det.

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Yderst pålidelig og god kvalitet. Vel organiseret forretning

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Altid godt og veludført arbejde og dejligt nemt med en fast aftale.

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Super vinduespuds, men giv jer lige lidt mere tid til vinduesrammer !!!!

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Yderst tilfreds med resultat efter vask og god service ved mangel.

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍
Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍
En glad kunde på møn 😊