Sydhavs Puds Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 65 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma, som leverer en utrolig god service. Kunderne fremhæver ofte, at vinduespudserne altid er meget punktlige, overholder samtlige indgåede aftaler og sender en praktisk sms forinden ankomsten. Forbrugerne er fuldt ud tilfredse og roser det gennemførte resultat med skinnende rene og fuldstændig stribefri ruder efter hvert eneste besøg. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten og nævnte i deres tilbagemeldinger, at arbejdet indimellem gik alt for stærkt. Folk bemærkede desuden, at der ved visse lejligheder blev efterladt uønskede striber eller snavs på ruderne, og at eventuelle reklamationer ikke altid blev håndteret optimalt.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med både... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvalitet af vinduespudsningen. Mange anmeldere udtrykker stor... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produkt, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med altid... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydige meninger om personale. Nogle forbrugere oplever venlige og smilende medarbejdere, der... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

De kommer til tiden, ingen pletter eller kalk på vinduerne

de overholdere deres aftaler og gør et godt stykke arbejde

De gør et godt styk arbejde og jeg er meget tilfreds og de er ikke for dyre 😁

Skriver før de kommer, kommet den dag, de har sagt, resultatet fint.

1. nr. 42 af de 42 bedste virksomheder i Vinduespudser

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

stabil kommer når i siger i kommer godt…

stabil kommer når i siger i kommer godt arbejde

28. november 2025

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder virkelig meget! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever os som stabile og punktlige, og at du er glad for arbejdet. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, det føles, når vi kommer forbi.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det giver os masser af motivation til at blive ved med at levere et godt stykke arbejde hver gang.

Vi glæder os allerede til næste besøg!

Hej Palle

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde kommentar 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du synes, vi gør det godt – det er nemlig præcis det, vi altid går efter.

Det betyder meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det giver hele holdet et kæmpe skulderklap og motivation til at fortsætte med at levere både rene vinduer og en god serviceoplevelse.

Vi glæder os til at kigge forbi igen næste gang og sørge for, at ruderne står helt skarpe ✨

De kommer til tiden

De kommer til tiden, ingen pletter eller kalk på vinduerne

Hej Benjamin

Tusind tak for de 5 stjerner – det sætter vi virkelig pris på! 🤩
Fedt at høre, at du oplever os som punktlige, og at vinduerne står helt rene uden pletter eller kalk. Det er præcis sådan, vi gerne vil levere hver eneste gang.

Tak fordi du deler din oplevelse – det giver os masser af motivation til at holde standarden høj og sørge for, at du altid har klare ruder at kigge ud af.

Kære Wivi,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både servicen og vores medarbejdere. Vi gør os umage for, at det ikke kun er vinduerne, der skinner – men også mødet med os.

Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse – og vi glæder os til at komme forbi igen næste gang.

Effektive og flot arbejde !

Kære Susanne,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine kommentar! 😊
Vi er glade for, at du oplever vores arbejde som både effektivt og flot – præcis sådan det skal være.

Vi ser frem til næste gang!

God og stabil service

God og stabil service

Hej Andreas

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩
Det gør os superglade at høre, at du synes servicen er god og stabil – det er nemlig lige det, vi går efter hver gang.

Vi glæder os til at komme forbi og klare vinduerne for dig igen!

Klare vinduer 😊

Hej Bjarne

Tusind tak for de 5 stjerner og din kommentar 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds – og at vinduerne står helt klare. Det er præcis det, vi stræber efter hver gang, vi er forbi.

Vi glæder os allerede til næste gang, vi kigger forbi og får pudset ruderne, så de skinner igen. 😊

Service

Rigtig god service

Hej Tom

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine kommentar 🙏
Det gør os superglade at høre, at du synes, servicen er rigtig god – det er nemlig lige det, vi arbejder for hver eneste dag.

Vi sætter virkelig pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det giver os både motivation og et kæmpe skulderklap til hele teamet.

Vi glæder os allerede til næste gang, vi kommer forbi og får pudset vinduerne, så de står helt skarpe igen. 🤩

Billige

Stabile ,billige, kommer altid aftalt tid og pudser vinduerne pænt.

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplever os som stabile, prisvenlige og punktlige – og at vinduerne står pænt efter vores besøg.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!

Stjal mine penge

OPDATERING EFTER SVAR:
Sydhavs puds har overført pengene til et andet kontonummer end jeg har angivet. Det har jeg selvfølgelig beviser for i min mail korrespondance. Og der er ikke nogen der har forsøgt at ringe til mig det sidste stykke tid, hvorfor skulle jeg ellers have ringet til dem hver dag, så jeg vil antage at de også har ringet til det forkerte nummer. Så den dér anklagende tone i svaret giver jeg ikke meget for og vil derfor ikke ændre min anmeldelse.
Jeg har netop fået pengene så en dårlig anmeldelse var åbentbart hvad der skulle til. Ærgerligt at kundeservice ikke er bedre så de kunne undgå den dårlige omtale.

Pudsningen var fin, men der var sket en teknisk fejl i betalingen så vi har betalt regningen to gange, og nu kan jeg ikke få mine penge tilbage. Jeg har ringet og skrevet til firmaet i en måned og det eneste de kan gøre er at "rykke bogholderiet på sagen". Der sker ingen ting!
Det er jo faktisk tyveri.
Jeg vil ikke anbefale at bruge dette firma for der er ingen service at komme efter.

Jeg håber at høre fra kundeservice på denne anmeldelse, da de ellers ikke er til meget hjælp.

26. august 2025

Kære Mia,

Tak for din anmeldelse. Vi har fulgt op på sagen med vores bogholder, og hun kan bekræfte, at beløbet er blevet tilbageført til dig.

Det var desværre dig selv, der kom til at betale regningen dobbelt – og vi har derfor sørget for, at pengene er sendt retur. Vi har også forsøgt at ringe til dig flere gange i den sidste uge for at informere dig, men uden held.

Vi håber, dette afklarer misforståelsen – og at du kan se, at vi bestemt ikke har haft intentioner om at “holde på” dine penge.

De vasker vores vinduer til UG +* hver…

De vasker vores vinduer til UG +* hver måned. Nemt at ændre dage hvis det ikke passer med os. Kan varmt anbefales.

Kære Evy,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med både resultatet og fleksibiliteten i aftalerne – vi gør altid vores bedste for at gøre det nemt for vores kunder.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at pudse for jer hver måned.

Godt arbejde

De har nogle gode priser og er der noget galt med deres arbejde så bliver det løst når man ringer til dem

Kære Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Vi er glade for, at du oplever vores priser som gode – og endnu mere for, at du fremhæver vores service, når der skal rettes op på noget. Det er netop derfor, vi har tilfredshedsgaranti: så ingen står tilbage med halve løsninger.

Vi håber, vi kan pudse os op til den sidste stjerne næste gang. 😉

Kære Bent,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplever vores vinduespudsning som både effektiv og helt i orden – præcis sådan skal det være.

Vi glæder os til næste gang!

Fin og stabil service.

Fin og stabil service.

Kære Marlene,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine kommentar! 😊
Vi er glade for, at du oplever vores service som både fin og stabil – det er lige præcis det, vi arbejder for hver gang.

Vi glæder os til at pudse for dig igen!

I kommer som aftalt og udfører et fint…

I kommer som aftalt og udfører et fint stykke arbejde.

Kære Stina,

Tusind tak for de 4 stjerner og de pæne ord! 😊
Vi er glade for, at du oplever os som både punktlige og grundige – præcis som det skal være.

Vi satser på at pudse os op til den sidste stjerne næste gang! 😉

Kære Allan,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet – det motiverer os til at blive ved med at levere et pænt resultat hver gang.

Vi glæder os til næste gang!

Kære Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 😊
Vi er rigtig glade for, at du oplever os som både grundige og venlige – det er lige præcis sådan, vi gerne vil være.

Vi ser frem til at pudse for dig igen!

👍👍👍.

👍👍👍👍😁😁👍👍👍👍

3. juli 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for de mange tommelfingre og smil – og for de 4 stjerner! 😄
Vi er glade for, at du er tilfreds – og vi giver den gas for at pudse os op til den sidste stjerne næste gang! 💪✨

1/345

Kommer når de skriver til en ikke altid vinduerne er lige rene 😒

Kære Gitte,

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder meget! 😊
Vi er glade for, at du sætter pris på, at vi kommer som aftalt, men vi tager selvfølgelig også din bemærkning om renheden alvorligt.

Husk, at vi har tilfredshedsgaranti – så hvis vinduerne ikke lever op til forventningerne, skal du endelig sige til, så kommer vi gerne og retter op på det.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi bruger det til at blive endnu bedre!

godt arbejde

Kære Inge-Lise,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde – det motiverer os til at blive ved med at levere topkvalitet.

Vi ser frem til næste besøg!