We zijn 2 weken verder… sinds ons laatste contact. Volgende maand is het de eerste verjaardag van onze aankoop. Ik vraag me af… is er echt niemand in dat bedrijf die dit ernstig neemt? Ik begin te vr... Se mere
Lokation
Skift lokationTurnhoutsebaan 5/275, 2110 Wijnegem, BE
Ik kreeg de nodige uitleg ivm de nieuwe iPhone, daarover ben ik tevreden. Wat me minder beviel was het bijna “verplicht” aannemen van 2 verzekeringen waar ik niet om gevraagd had. Ik heb ze dan ook... Se mere
Vriendelijke medewerkers, kennen hun product goed. Ze zijn wel getraind om de klant een of andere verzekering te doen afsluiten, gekoppeld aan een 'cashback', wat ik niet correct vind..
Geweldige service bij de overdracht van mijn gegevens en overname oude toestellen door medewerker Alex. Maar heb wel bijna 2 maanden moeten wachten op m’n bestelling terwijl de winkel verantwoordelijk... Se mere
- Mobiltelefonbutik
- Butik med mobiltilbehør
- Butik med computertilbehør
- Computer- og tilbehørsbutik
- Computerværksted
- Reparation af mobiltelefoner
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Turnhoutsebaan 5/275, 2110, Wijnegem, Belgien

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
enkele producten promoten met de smoes…
enkele producten promoten met de smoes van te profiteren van een cashback van 250 € dat bij nazicht veel euros kosten en er heel wat werk is om deze te herroepen.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
alles perfect verlopen van online…
alles perfect verlopen van online bestelling tot afhaling

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
Ik vind het erg dat je geen product kan…
Ik vind het erg dat je geen product kan aankopen zonder de « gratis(althans de eerste maand) » verzekering , het lidmaatschap en de hubside te moeten afsluiten!

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
Wij zijn goed en correct…
Wij zijn goed en correct geïnformeerd/geholpen bij de aankoop van een nieuwe iPhone.
Wel een lange wachttijd voor de levering van het toestel, maar hierbij hebben jullie uiteraard geen schuld.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
apple cashback /De verkoop op zich van mijn 3apple…
De verkoop op zich van mijn 3apple producten verliep gunstig . Doch echter de aanbieding van de cashback formule was voor me onduidelijk en werd eigenlijk opgedrongen . Voor ik het besefte hoe het in zijn werking ging had ik mijn bankgegevens doorgegeven voor FIDELLITY . Ik kan mij afmelden tussen 7en 14/1/22 . Echter dagelijks meerdere keren te bellen heb nog steeds geen medewerker van Fidelity aan de lijn gekregen . Dit is heel onbehagelijk te weten dat er bij geen stopzetting ( de onmogelijkheid ) er maandelijks geld wordt opgenomen voor een dienst die ik niet kan gebruiken . Liever geen cashback op deze wijze . vandaar dat ik mijn rekeningnummer zal moeten opheffen op de bank . Dit vind ik niet correct en niet klantvriendelijk .

We hebben een aankoop gedaan van een
We hebben een aankoop gedaan van een
i-phone de bediende die ons geholpen heeft was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen om het toestel te activeren daarvoor dank

Onberispelijke service.
Alles is snel, vlot en helemaal correct verlopen. Ik ben 100% tevreden met mijn aankoop. Ik zal Switch beslist aanbevelen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
veel duurder dan de concurentie,+ zeer…
veel duurder dan de concurentie,+ zeer agressieve verkopers die onduidelijke
afspraken maken

Service na verkoop ondermaats
Service na verkoop ondermaats
Bestelling op 5/10 en pas ontvangen 24/12.
In andere winkels veel sneller qua bestellingen Weinig hulp na verkoop.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
Vlotte bediening en zeer goede uitleg

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem
Wacht helaas al bijna 6 weken op mijn…
Wacht helaas al bijna 6 weken op mijn bestelde iphone 13pro max. Klantenservice is totaal niet behulpzaam. Bij andere winkels reeds in stock maar voorschot terugkrijgen gaat niet, nog steeds geen idee wanneer ik mijn telefoon ga krijgen. Zwaar teleurgesteld.