Switch | Apple Premium Reseller - Wijnegem Anmeldelser 71

3,3

Turnhoutsebaan 5/275, 2110 Wijnegem, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We zijn 2 weken verder… sinds ons laatste contact. Volgende maand is het de eerste verjaardag van onze aankoop. Ik vraag me af… is er echt niemand in dat bedrijf die dit ernstig neemt? Ik begin te vr... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik kreeg de nodige uitleg ivm de nieuwe iPhone, daarover ben ik tevreden. Wat me minder beviel was het bijna “verplicht” aannemen van 2 verzekeringen waar ik niet om gevraagd had. Ik heb ze dan ook... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijke medewerkers, kennen hun product goed. Ze zijn wel getraind om de klant een of andere verzekering te doen afsluiten, gekoppeld aan een 'cashback', wat ik niet correct vind..

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Geweldige service bij de overdracht van mijn gegevens en overname oude toestellen door medewerker Alex. Maar heb wel bijna 2 maanden moeten wachten op m’n bestelling terwijl de winkel verantwoordelijk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Mobiltelefonbutik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Butik med computertilbehør
  4. Computer- og tilbehørsbutik
  5. Computerværksted
  6. Reparation af mobiltelefoner

Skrevet af virksomheden

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geweldig product

Geweldig product! Zeer goede klantenservice, perfect uitgelegd en zeer vriendelijk.

10. februar 2022

Beste Gitte

Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Switch beloofd 250 euro cash back …

Switch beloofd 250 euro cash back op een gsm 13pro die ik kocht in het Shopping center van Wijnegem ! maar … als je de bestelling gaat halen zeggen ze dat je hiervoor een abonnement moet nemen/ spaarkaart die je ook nogmaals veel geld kost per maand zodat je je cash back kunt vorderen . Dit neemt veel tijd in beslag en als je je abonnement telefonisch wil opzeggen nemen ze de telefoon niet op !
Toch teleurgesteld met dit soort beloftes !
Ik vind dat het personeel dit soort praktijken bij je bestelling zouden moeten zeggen idpl van bij de afhaling !

9. februar 2022

Beste Bab​

Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Top service

Top service, zeer vriendelijke en duidelijke bediening.
Bestelling was snellen dan voorzien af te halen in de Switch winkel.

5. februar 2022

Beste

Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Degelijke service

Degelijke service , personeel een dikke pluim

5. februar 2022

Beste

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vriendelijkheid en technische uitleg…

vriendelijkheid en technische uitleg super

3. februar 2022

Beste

Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel! het SWITCH-team

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg
vlot
marketing gericht
tevreden

23. januar 2022

Beste Frans

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik geef en dikke Nul voor wbt de…

Ik geef en dikke Nul voor wbt de beleefdheid naar klanten toe moet beter,
Het trekt op niks,
Ik ga niks meer kopen in Wijnegem shoppingcenter
Na het kopen van de Gsm ze de geen niks waard

20. januar 2022

Beste Ghalid​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet bevredigend.

Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer goede service…snelle levering van…

Zeer goede service…snelle levering van de nieuwe ipad.

Alleen het aanbieden van contracten dat hoeft niet, een klant zal er wel naar vragen indien nodig (was een zeer vriendelijke verkoper, die alles rustig uitlegde maar absoluut niet opdrong). Ook vind ik het jammer dat het product in de winkel duurder is dan op de website van switch en Apple zelf (40€), dit zou niet mogen! En dan wanneer je hen ermee confronteert dan komt de cashback uitleg ivm contracten. Laat je zeker niet vangen gratis is nooit gratis (gelukkig ben ik slim genoeg om hier niet op in te gaan en ook niets te ondertekenen dat je niet gelezen hebt). Dit zal wel gemeld worden aan test-aankoop!

20. januar 2022

Beste Veronique​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De verkoper(s) is te opdtingerig

De verkoper(s) is te opdtingerig. Heb mij laten verleiden tot 3 contracten omdat ik ze toch onmiddelijk kon annuleren... Maar dat annuleren ging dan toch niet zo vlot (behalve bij één contract. Uiteindelijk na enkele telefoontjes dan toch een annulatie bevestiging toegestuurd gekregen...

19. januar 2022

Beste klant​

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je wordt verplicht voor allerlei…

Je wordt verplicht voor allerlei verzekeringen, spaarplan,.. te nemen. Gepusht om te tekenen, domiciliering af te gaan,…

17. januar 2022

Beste Vera
Van harte bedankt voor uw review.
Het spijt ons enorm dat u deze ervaring had in onze winkel.
We hadden dit graag persoonlijk met u opgenomen.
Aan de hand van de informatie in uw review kunnen wij u echter niet identificeren.
Kan u ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens?
Gelieve in de titel de referentie GRTP007 158196516 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team.

Beste Heidi

Goede service gekregen.

Goede service gekregen.
Echter wel een Cyrana contract opgedrongen gekregen, dat hoeft toch niet.

16. januar 2022

Beste Stijn
Bedankt voor uw mooie review, volgende keer proberen we er 5 sterren van te maken!
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Knoeiers!!! Doen NIET wat ze beloven!!

Totaal foutief ingelicht over zgn. cashback. Slechts één advies. WEGBLIJVEN!

UPDATE: Switch ging "ernaar streven" om mij te contacteren...

Dit soort standaard antwoorden typeren het bedrijf: ze zeggen A, maar doen B.

Ik herhaal dus: WEGBLIJVEN HIER!!!

15. januar 2022

Beste Philippe,
Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren om dit persoonlijk met u op te nemen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had speciaal mijn smartphone bij…

Ik had speciaal mijn smartphone bij switch besteld omdat ik altijd heel tevreden ben van de service van Rob maar spijtig genoeg werd ik de dag dat ik mijn 13 pro Max ging afhalen bediend door een brandmanager die me vanalles anders heeft proberen aan te smeren en hem maar in mijn pollen heeft geduwd en ik ben nu nog altijd zelf bezig om vanalles in orde proberen te krijgen 😖😖😖

14. januar 2022

Beste Ingrid,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb Switch om een offerte gevraagd…

Ik heb Switch om een offerte gevraagd omdat ik die eerst moet laten goedkeuren. Doen ze niet. Weinig commercieel… ik raad andere Apple dealers aan !

13. januar 2022

Beste Peter
Het is nog thans perfect mogelijk een offerte op te maken voor u.
U mag ons hiervoor mailen op contact@switch.be.
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Schandalige oplichterspraktijken van de Switchwinkels

Ik wilde een Imac kopen in de Switchwinkel van Wijnegem en ging buiten met de 2 duurste, nutteloze abonnementen waardoor er élke maand 240€ automatisch van mijn rekening zou gaan via domiciliëring. En dat om 220€ cashback te bekomen op mijn aankoop van 1.539€!
Het begon er al mee dat in de winkel de Imac die ik wilde kopen 50€ duurder was dan op de site of bij een onlinebestelling. Onder het voorwendsel dat ik wel cashback op mijn 2 gekochte goederen zou krijgen moest ik dat zogezegd schriftelijk aanvragen. Door list en bedrog heeft de verkoper mij deze contracten laten ondertekenen. Er was op voorhand niet gesproken over een abonnement, klantenkaart, foto-afdrukken of maandelijkse betalingen, er werd wel vaak het woord cashback gebruikt. Bewust was het allemaal onduidelijk en werd er informatie verzwegen.
Bovendien kon hij via een 2de email-adres nog een 2de abonnement aan mij verpatsen.
De verkoper liet het uitschijnen dat het gratis zou zijn als ik, tegen het eind van de eerste gratis maand, zou bellen naar Switchclub Cyrana, de abonnementenfirma, om het op te zeggen. Nu begrijp ik de reden waarom ik pas tegen het eind van die maand Switchclub Cyrana mocht bellen om de zogezegde opties op te zeggen. Sowieso is de lijn altijd bezet, maar dan heb je nog amper de tijd om het contract binnen de wettelijke termijn op te zeggen.
Eenmaal thuis heb ik de gekregen documenten grondig kunnen bekijken en heb ik beseft wat ik getekend had. Ik ben een alleenstaande vrouw die leeft van een uitkering en heb er die nacht amper van kunnen slapen.
Het smerige aan de zaak is dat de verkoper wist dat hij mij met 2 dure abonnementen opzadelde maar dat ik het niet door had omdat ik om de tuin werd geleid.
Als ik de vele slechte reviews op internet lees, blijkt dat gans dat scenario een bewuste strategie is van de Switchverkopers want ik ben niet het enige slachtoffer.
Ondanks mijn 2 afzonderlijke, aangetekende herroepingen 2 dagen na de ondertekening van de 2 abonnementen werden de domiciliëringen toch door Cyrana verdergezet en zou er binnen de 2 dagen voor de eerste keer 120€ van mijn rekening gaan!
Ik heb dan ook direct hun invorderingen geweigerd en het sepa-nummer geblokkeerd.
Apple heeft mooie en goede producten, spijtig genoeg verknoeien ze de Switchwinkels door de samenwerking met Cyrana.
Als ik nog eens iets wil kopen van Apple ga ik naar Lab9 - Apple Premium Reseller!

12. januar 2022

Beste Olga,

Heel goed geholpen

12. januar 2022

Beste Kiana

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ondanks drukte, goede uitleg.

Alhoewel het goed druk was heb ik toch een degelijke uitleg gekregen van de verkoper.

11. januar 2022

Beste Luc
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Læs mere om andre typer anmeldelser.