Sweetdeal Anmeldelser 12.030

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 170 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Forbrugerne oplever hurtig og effektiv løsning af problemer, især vedrørende værdibeviser og refusioner. Dog var nogle utilfredse med servicen, især når det kom til refusioner og kontaktmuligheder, hvor de oplevede vanskeligheder med at få fat i firmaet eller modtage svar. Enkelte nævner også problemer med at indløse deals, da samarbejdspartnere ikke altid leverede som forventet, hvilket førte til frustration over manglende fleksibilitet og refusion.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder roser super service, venlig betjening og... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed, professionalisme og... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver hurtig og venlig hjælp, især... Se mere

Refund

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med refusion. Nogle kunder oplevede, at de fik pengene tilbage med... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontaktmulighederne tvetydige. Mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En virkelig positiv oplevelse. Jeg tror selv jeg havde lavet en fejl med min e-mail adresse, men ingen “slinger” i valsen- Louise refunderede hele beløbet uden at stille spørgsmål. Det må man da kalde... Se mere

Havde en træls oplevelse med køb af deals hos Mezz madhuset ... der ikke kunne indløses hele 14 dage før dealen's udløb pga travlhed. Jeg brokkede mig til Sweetdeal da jeg følte det var uretfærdigt... Se mere

1. Kupontjeneste

Om Sweetdeal

Sweetdeals fornemmeste opgave er at sikre vores kunder de bedste tilbud og oplevelser til de bedste priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad enten du har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller forkæle dig selv med en wellness-behandling, finder du de bedste deals med op til 70% i rabat.

Sweetdeal gik online den 16. august 2010, og har siden indtaget Danmarks største markedsandel som udbyder af deals. Sweetdeal formidler tilbud og kampagner på vegne af andre virksomheder i en tidsbegrænset periode.
Der findes også en helt ny app, så kunderne altid har de gode tilbud og værdibeviserne lige ved hånden.

Oplev mere - Betal mindre

Vi er ved telefonen og klar til at hjælpe vores kunder, alle hverdage ml. kl. 10.00 og 15.00.

Vi har de vildeste tilbud året rundt

Der er noget for alle og gaven du kan printe 5 minutter før du skal ud af døren.

Der er >1 mio. andre Sweetdealere derude der har prøvet vores oplevelser til det halve - og de fleste er fuldt tilfredse her på trustpilot.

3,9

God

12 t anmeldelser

Sweetdeal og svindlere

Jeg er stadig lidt skuffet over at Sweet Deal ikke har nogen redskaber til at beskytte deres kunder for svindel. Jeg har dog fundet en løsning, men mener stadig at deres (Mezz i Ballerup) hjemmeside er misvisende. Man skal vælge "TILKØB" for at komme videre også selvom man ikke vil tilkøbe noget.

15. oktober 2025

Hej Henning

Vi er kede af den oplevelse du har haft ved vores partner.
Vores kundeservice er allerede i dialog med dig at finde en løsning på dette.

Fik fin kvalificeret hjælp😊

15. oktober 2025

Hej

Tak for den gode anmeldelse af vores kundeservice. Den sætter vi pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Louise, Sweetdeal.dk

Hurtig og nem betjening via telefon…

Hurtig og nem betjening via telefon vedrørende mistet værdigenstande.

14. oktober 2025

Hej Lis

Det er rigtig godt at høre vi kunne hjælpe med at finde dine værdibeviser frem. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Meget venlig medarbejder

Meget venlig medarbejder, som kunne svare på og afhjælpe med mine spørgsmål

13. oktober 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre vi kunne hjælpe og du må endelig ikke tøve med at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål til vores deals eller værdibeviser.

Behagelig kundeservicemedarbejder som…

Behagelig kundeservicemedarbejder som med det samme hjalp mig, da jeg havde slettet min mail med værdibeviser.
Hun gensendte beviserne under samtalen 😊

10. oktober 2025

Hej Marianne

Vi er glade for de rosende og sidder altid klar til at hjælpe hvis behovet skulle opstå en anden gang.

Meget imøde kommende og hjælpsom

Meget imøde kommende og hjælpsom

8. oktober 2025

Hej Annette

Mange tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for vi kunne hjælpe med din henvendelse og tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Lenette, sweetdeal.dk

Jeg havde skrevet forkert mailadresse…

Jeg havde skrevet forkert mailadresse og modtog så derfor ikke mit værdibevis af den grund. Så jeg ringede til kundeservice og fik en fantastisk hjælp og fik styr på værdibeviset. Sød og meget imødekommende hjælp.

7. oktober 2025

Hej Marianne

Godt at høre der kom styr på din mail og dine værdibeviser. Tøv ikke med at kontakte os igen hvis uheldet skulle være ude, så er altid klar til at hjælpe.

Stefan, Sweetdeal.dk

Må siges at de har det dårligste…dårlig service

Må siges at de har det dårligste service længe oplevet .. De laver fejl på gavekort og når man så ringer så er det som tale med en Robot som bare gentager sig selv og absolut ikke vil kompensere for manglende oplysninger på gavekortet som gør det nu er ubrugeligt.
Ydermere smides røret bare på med en flabet bemærkning

Hej Else

Hvis der har været en fejl på dit gavekort, beklager vi dette og vi vil meget gerne se yderligere på sagen. Det kræver dog at du sender dette ind til vores kundeservice - vores mail er kundeservice@sweetdeal.dk.
Vi beklager desuden hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, vi vil gerne se yderligere ind i dette, derfor må du gerne sende dette med til os i samme mail.

Stefan, Sweetdeal.dk

Pas på med at købe billetter/dårligt UX design

Pas på med at købe billetter. Ingen bytte/returret. Man kunne ikke se på hjemmesiden at der kun var 1 billet tilbage (der var et grønt ikon), men det er kun mig der får købt spa - de to andre jeg skal med får besked på at der er udsolgt. Og jeg kan ikke få lov at bytte min ene billet til 3 billetter en anden dag. Sweedeal foreslår at jeg spørger Marienlyst, selvom det er deres fejl på hjemmesiden. Jeg ringer til Marienlyst og de afviser blankt. Stol ikke på deres hjemmeside. Køb alle dine billetter på én gang og regn ikke med god kundeservice eller fleksibilitet.

5. oktober 2025

Hej Emilie

Vi er kede af at du ikke har kunne finde en løsning på dit problem. Vi har desværre til tider begrænset antal værdibevis som vi kan sælge og derfor er det vigtigt at tjekke dette under købsprocessen og ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice før købet.

Vi oplyser altid hvilke betingelser som gør sig gældende for vores tilbud og vi anbefaler at man gør sig bekendt med disse, da vi som formidler har begrænsede muligheder for at gå ud over disse.

Stefan, Sweetdeal.dk

Nem at komme i kontakt med og god hjælp…

Nem at komme i kontakt med og god hjælp ifm reklamation.

Hej Lone

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre om din oplevelse af vores kundeservice, så vi kan blive endnu bedre.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for det en anden gang.

Louise, Sweetdeal

Rigtig god oplevelse

Hej Ilse

Vi sætter pris på de 5 stjerner og håber du vil bruge os til dine deals igen snart.

Super god service.

Super god service.
Hurtig til at behandle min sag, og fik klaret at på meget kort tid.

2. oktober 2025

Hej Tina

Vi er rigtig glade for at høre vi kunne hjælpe og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores kampagner eller dine værdibeviser.

Lenette, sweetdeal.dk

Super fin service fra Sweet deal side

Super fin service fra Sweet deal side, at de sender mail ud om en reminder, når ens deal bevis er ved at udløbe! Det fungere at købe dine deals igennem Sweet deal ! Tak !

1. oktober 2025

Hej Nina

Vi sætter pris på de rosende ord og at du synes om vores service. Vi er glade for at vi har kunne informere vores kunder i denne sag i samarbejde med vores partner, så alle får det meste ud af deres køb.

Penge retur i en fart

Havde købt en Sweetdeal vedr. udkørende bilklargøring hos Ren Dyt Aps. De udeblev ved første aftale og ligeså den anden. Herefter gik firmaet i " flyverskjul ", kunne hverken træffes telefonisk eller på mail.

Tog fat i en medarbejder hos Sweetdeal og forelagde ham mit problem. Han kunne se at jeg ikke var den første som havde klaget over Ren Dyt Aps.

Derfor sagde han at jeg selvfølgelig skal have mine penge retur. Og 4 timer efter stod beløbet på min konto igen.

Rigtig god service........

30. september 2025

Hej Mogens

Mange tak for de 5 stjerner.

Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig årsag til du måtte kontakte os, men vi er glade for at høre vi kunne hjælpe med en løsning.

Jeg håber du eventuelt kan finde en anden interessant deal på vores hjemmeside.

Lenette, sweetdeal.dk

Jeg fik svar på det jeg ringede og…

Jeg fik svar på det jeg ringede og spurgte om

30. september 2025

Hej Mona

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig godt at høre vi kunne hjælpe og du må endelig ikke tøve med at kontakte os igen, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores deals eller dit værdibevis.

Lenette, sweetdeal.dk

Der er taget seriøst hånd om en klage…

Der er taget seriøst hånd om en klage vedr. en Deal hvor udbyder ikke møder op som aftalt

29. september 2025

Hej Lars

Vi sætter stor pris din anmeldelse og at du føler at vi tager vores service seriøst.
Vi håber altid på at vores kunder får det som de har købt, og selvfølgelig hjælper vi det vi kan hvis tilfældet skulle være andet. Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis behøvet skulle opstå.

God kundeservice

Altid dejligt at løbe ind i en sød kundeservicemedarbejder med smittende godt humør, der løser mit problem over telefonen på nul komma fem.

29. september 2025

Hej Bjørn

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er da bare rigtig godt at høre der blev fundet en løsning og humøret var højt. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Ingen ventetid på telefonen

Ingen ventetid på telefonen, og rigtig god og venlig hjælp på telefonen. Og man kan ring til Sweetdeal 👏👏👏

25. september 2025

Hej

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter pris på de rosende ord og vi er altid klar til at hjælpe vores kunder når behøvet opstår.

Stefan, Sweetdeal.dk

Super god service fra Stefan og god…

Super god service fra Stefan og god vejledning vedr.fejl køb.

23. september 2025

Hej Peter

Tak for din gode anmeldelse og de 5 flotte stjerner til vores kollega.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Louise, Sweetdeal.dk

Jeg havde skrevet forkert mailadresse…

Jeg havde skrevet forkert mailadresse ved bestillingen af et restaurantbesøg, og fik ikke mit værdibevis.
Ringede til kundeservice, og fik straks pengene retur.
Rigtig god service, trods det var min fejl.

23. september 2025

Hej DKBster.

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Dem sætter vi pris på.

Alle kan begå fejl og derfor er det super godt at du kontaktede os, netop så vi kunne finde en løsning.

Denise, Sweetdeal.dk