Jeg er stadig lidt skuffet over at Sweet Deal ikke har nogen redskaber til at beskytte deres kunder for svindel. Jeg har dog fundet en løsning, men mener stadig at deres (Mezz i Ballerup) hjemmeside e... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Der er noget for alle og gaven du kan printe 5 minutter før du skal ud af døren.

Frederiksholms Kanal 4B, 1220, København K, Danmark
Jeg fik løst mit problem med det samme af en meget sød og imødekommende medarbejder (Lenette)

Besvarelse fra Sweetdeal
Hurtig og professionelt hjælp på mit problem.
Personen jeg talte med var imødekommende og gjorde mig tryg i samtalen.

Besvarelse fra Sweetdeal
Meget venlig personale som hurtigt løste mit problem

Besvarelse fra Sweetdeal
Imødekommende og empatisk medarbejder, som straks sørgede for at rette min bestilling, til det jeg ønskede🤗

Besvarelse fra Sweetdeal
God kundeservice pr telefon. Fik løst mit problem som var selvforskyldt af en sød medarbejder. Tak for det.

Besvarelse fra Sweetdeal
En venlig og kompetent medarbejder hjalp mig med et problem, som blev løst fuldt tilfredsstillende.

Besvarelse fra Sweetdeal
Meget behagelig samtale og hurtig afregning ved dobbelt betaling.

Besvarelse fra Sweetdeal
kunne ikke finde min Deal, fik så fat i Denise, som fik løst problemet i løbet af kort tid, super service og venlig betjening. :-)

Besvarelse fra Sweetdeal
Fik hjælp til hvad jeg ønskede
Hurtigt og nemt
Mange Rak ❤️

Besvarelse fra Sweetdeal
Super god service! Skulle spise brunch men stedet ændrede deres åbningstider til at holde lukket de sidste dage af dealen, så fik pengene retur :)

Besvarelse fra Sweetdeal
Skøn samtale med sweetdeal, da jeg havde fået bestilt en for meget af mine oplevelser. I løbet af 4 min var det ordnet, fremsendt og pengene retur. Tusinde tak.
Vi var en gruppe der købte et værdibevis hver, et bevis der kunne bruges på alle resturenter, stod der.
Vi valgte at tage til Odense midtby, men fik at vide, at beviset desværre kun gjaldte i Rosengårdcenteret.
Vores middag blev nu mere end dobbelt så dyr, end forventet. Og vi har ikke haft mulighed for at samles i Rosengårdcenteret, så den deals var spild.

Besvarelse fra Sweetdeal
Det kan bare ikke gøres bedre. FLOT
Jeg sendte e-mail til Sweet Deal for at fortryde et køb. Jeg fik svar med det samme om, at de have modtaget min sag. Og lige efter endnu en e-mail om, at min sag var blevet behandlet op beløbet refunderet til mig.
Det kan simpelthen ikke gøres bedre - og jeg giver gerne 10* for en sådan sagsbehandling. Det kunne alle andre handlende på nettet lære meget af. TAK.

Besvarelse fra Sweetdeal
Skrev og fik svar samme dag, og håber annulleringen går i orden.

Besvarelse fra Sweetdeal
Beløbet på Værdig bevis blev hurtigt og uden problemer returneret, fordi rest. var lukket før jeg fik det brugt. Efter venlig telf. samtale