Svenskagarantier Anmeldelser 96

TrustScore 3.5 ud af 5

3,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BLUFFÖRETAG! Aldrig haft med Svenska garantier och göra. Kommer hem och har tre brev från Svenska garantier. En faktura och två påminnelser på en vad jag antar är en bilförsäkring jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Turboadgregatet pa min Volvo gav upp efter ett halvar och jag trodde det skulle bli dyrt. Men eftersom jag haft service enligt boken sa godkände de skadan direkt. 8 000 kr blev det totalt och jag behö... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack för bra service och snabb…

Tack för bra service och snabb handläggning! Smidigt när väl skadan kom..

27. marts 2024

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ert fina omdöme! Vi ser fram emot att behålla er som kund i lång tid framöver!

Tack så lätt med er

Tack så lätt med er . Jag är ingen bilexpert och med hjälp av Svenska Garantier så löser sig allra minsta för min bil (äger en Smart) smidigt. Rekommenderar verkligen!

1. februar 2024

Besvarelse fra Svenskagarantier

Roligt att höra, vi ser fram emot att ha er som fortsatt kund hos oss.

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice. Snabb återkoppling, trevlig och väldigt hjälpsamma! Väldigt tacksam då jag sparade in en hel del pengar tack vare deras tjänst

2. februar 2024

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för det fina betyget Jessica. Vi är glada att det löste sig med din skada.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det går inte att komma fram till…

Det går inte att komma fram till supporten via telefon. Om man mailar får man bara automatiska svar. Jag registrerade ett ärende i början av december men har inte hört något. Det verkar som att de har gått i konkurs!

16. januar 2024

Besvarelse fra Svenskagarantier

jag kontrollerade med både kundservice som inte haft mer än 5-10 min väntetid senaste vekorna och skadeavdelningen och de har endast 3-4 dagar i dagsläget på återkoppling. Det kan ha blivit något fel på din förfrågan.

Vi kommer att kontakta dig under dagen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra hanterat

Bra hanterat, lite onödigt lång tid från anmälan tills fråga om komplettering. Men bra och korrekt hanterat.

2. januar 2024

Besvarelse fra Svenskagarantier

tackar för ert fina betyg. Vi försöker alltid hantera skador så snabbt som möjligt.
Hoppas vi är snabbare i framtiden!

Önskar er en god start på det nya året!

Bästa hälsningar

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trygg med Svenska Bilgarantier

Trygg med Svenska Bilgarantier

En anledning till att jag gillar Svenska Bilgarantier är deras pålitlighet. Personalen är alltid vänlig, hjälpsam och professionell.

Jag litar på att De är snabba att agera och tar hand om eventuella reparationer eller problem på ett effektivt sätt.
Det ger mig en enorm trygghet att veta att jag har en pålitlig partner som tar hand om min bil.
Jag har jämfört med andra företag och Svenska Bilgarantier erbjuder verkligen det bästa värdet för pengarna.

Jag känner mig trygg när jag väljer att använda deras tjänster.

Sammanfattningsvis kan jag inte nog rekommendera Svenska Bilgarantier. Deras enastående kundservice, breda utbud av garantilösningar, pålitlighet och konkurrenskraftiga priser gör dem till det bästa valet för alla som letar efter en pålitlig partner för sina bilgarantibehov.

15. december 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

tackar för ditt fina betyg! Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och det värmer när vi får läsa detta.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skickar en fakturaliknande faktura för…

Skickar en fakturaliknande faktura för inbetalning av en garanti- BAS, 2120 kr på en bil jag inte har ägt på över ett år. Väldigt oseriöst!

Arbeta inte med detta företag!
/Olof

19. december 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

först vill vi be om ursäkt för att du uppfattar oss på detta sätt.

Dock har vi dessvärre missat att ni sålt er bil. Det går dock bra att kontakta kundservice så avslutar vi er garanti omgående utan kostnad.

Önskar dig en fin Jul!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick en skada och skadehantering…

Fick en skada och skadehantering funkade bra. Fick ersättning och kontaktuppgifter till verkstad.

15. november 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej, tacka för ert omdöme! Önskar er en riktigt God Jul!

Svenska Garantier - Kundservice

Se upp

Se upp! De utformar sina ”erbjudanden” som att du redan är kund och lurar dig sedan att teckna avtal för tjänster du troligen redan har tillgång till via din återförsäljare. Går du väl i fällan är det uppsägningstid osv såklart…

19. oktober 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

först vill vi beklagar missförstådet som tydligen blivit.

Vi skickar inga erbjudanden till ej befintliga kunder.

Vår bilgaranti är riktad till bilägare där fabriksgarantin löpt ut. Det är inte meningen att man skall ha både fabriksgaranti och bilgaranti via Svenska Garantier.

Välkommen att ringa eller maila oss om du har fler frågor.

Kundservice Svenska Garantier

Företaget skickar bluffakturor

Företaget skickar bluffakturor. Har inget med dem att göra men plötsligt fått en betalningspåminnelse. Polisanmäler direkt.

3. august 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

vi skickar aldrig påminnelser utan att kunden fått en faktura från oss innan.

Om du har frågor eller önskar avsluta din garanti är du välkommen att maila kundservice@svenskagarantier.se

Önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

Det fungerade jätte bra

Det fungerade jätte bra, betalade hela min reparation hos Mekonomen. Jag fick rimligt snabbt besked på att de tog motor skadan efter att verkstaden tittat på det.

17. juli 2023

Hej Tim,

tackar för ditt fina omdöme.

Räddade semestern

Räddade semestern! Min verkstad ringde dem angående min bil, jag trodde de skulle vara besvärliga, men de tog hela reparationen, verkstaden hade haft kontakt med dem innan och sa att de var bra att jobba med. Hel nöjd!

21. juni 2023

Hej Thomas,

underbart att det löste sig så smidigt. Vi strävar alltid efter att våra kunder skall känna sig nöjda och kunna resa problemfritt inom EES/EU med sitt fordon.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Företaget har tagit över från Svenskt…

Företaget har tagit över från Svenskt fordonsskydd som blev svartlistat. Skickar avi för betalning veckan efter att avtalet skulle förnyats och hävdar att du inte får säga upp avtalet per telefon. Bedrägeri!

20. juni 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej, vi över om ursäkt om det blivit något missförstånd. Självklart kan avtalet sägas upp men vi behöver få det skriftligen för att veta att rätt kund säger upp avtalet.

Vänligen maila oss på kundservice@svenskagarantier.se

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Orimliga avtals villkorOrimliga avtalsvillkor där Svenska…

Orimliga avtalsvillkor där Svenska Garantier försöker binda dig vid automatisk avtalsförnyelse om du inte aktivt säger upp ditt avtal!! Svarar aldrig i telefon. Otroligt att företag som dessa finns i Sverige 2023. Råder er att hålla er långt borta från dem. Anmält till KonsumentVerket

24. maj 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

vi beklagar att ni uppfattar det så från oss. Samtliga företag har ens bindningstid för avtal och vi har precis som alla andra en uppsägningstid.
Det går bra att ringa oss på Kundservice så skall vi avsluta er som kund. Referens till Trustpilot 229588853.

Hoppas vi ser er som kund i framtiden igen.

Mvh

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bor till stora delar i Spanien

Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bilen hos en Spansk verkstad men Svenska Garantier löste de åt mig utan några som helst problem och jag ser att även dom negativa kommentarerna här verkar folk gett som inte ens är kunder men de säger väl om en del om hur oseriöst trustpilot är

18. april 2023

Hej Martin,

tackar för ditt fina omdöme. Vi är glada att kunder som faktiskt är nöjda berömmer oss för det hårda arbete och vår strävan efter kundnöjdhet fungerar bra.

Tack.

Mvh

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tacksam att dem tog min självrisk.

Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog skadan på min växellåda på 39623kr. Tacksam för bra service, men hade kunnat tycka garanti och försäkringsbolagen hade bättre kommunikation med varandra. I övrigt väldigt nöjd.

9. februar 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

tack för ditt betyg! Vi önskar att det fanns ett sammankopplat system för oss och försäkringsbolagen men dessvärre finns det inte. Men i framtiden hoppas vi såklart som er det!

Akta för bluffen

Jag har löpande fått erbjudande från dessa Svenska Garantier, jag har kontaktat företaget per Mail om att de inta ska skicka ut erbjudande som ser ut som en faktura.
Idag fick jag en fordring genom fortfnox fast jag inte är kund. Detta är så olustigt - jag kommer att bestrida och anmäl-fruktansvärt stressade och otrevligt.
///Katarina B

17. april 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

vi beklagar att du fått en påminnelse från Fortnox. Dock innebär det att 3st påminnelser har gått ut från oss på Svenska Garantier sedan innan. Har du fått påminnelser är du kund hos oss. Om du ej önskar vara kund går det bra och kontakta oss på kundservice@svenskagarantier.se så avslutar vi er garanti.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick hem en "rekommendation"

Fick hem en "rekommendation" att förnya garantin på bilen. Det är väldigt oklart om dem försöker sälja något nytt till mig, eller förlänga något befintligt. Har nu läst igenom villkoren och en sak är uppenbart: känslan man får är dålig. Det är ganska dyrt (2995kr/år), och dom har friskrivit sig på lite roliga saker (bl.a. fel orsakat av kablar/slangar).

Vad dom än försöker sälja är det säkert nyttigt för någon enstaka person, men för mig känns det bara som en ren intäktsdrivande organisation vars syfte är att tjäna pengar (givetvis), men själva endast behöva ge ersättning så lite som absolut möjligt. Jag menar, om det nu är en garanti för att vara trygg, som kostar ganska mycket per år, varför då ha ett maxtak på endast 25 000kr per skada?

Om det inte redan är uppenbart så nej, jag är inte kund hos dem. Men kände jag ville betygsätta detta företag eftersom dem beter sig som de gör.

13. april 2023

Besvarelse fra Svenskagarantier

tack för din feedback! Vi jobbar ständigt med att förtydliga våra erbjudanden och det är givetvis upp till er om ni vill bli kund eller inte. Att ersätta 25.000kr / skada och år är ett väldigt bra komplement då skador inträffar ofta. vi har satt ett pris som är tilltalande för det flesta som tagit del av erbjudandet men givetvis inte för alla.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice@svenskagarantier.se

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.