BLUFFÖRETAG! Aldrig haft med Svenska garantier och göra. Kommer hem och har tre brev från Svenska garantier. En faktura och två påminnelser på en vad jag antar är en bilförsäkring jag... Se mere
Virksomheden har svaret
Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Se mere
Virksomheden har svaret
Turboadgregatet pa min Volvo gav upp efter ett halvar och jag trodde det skulle bli dyrt. Men eftersom jag haft service enligt boken sa godkände de skadan direkt. 8 000 kr blev det totalt och jag behö... Se mere
Virksomheden har svaret
Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.
Spjutvägen 36, 74650, Bålsta, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Motorn började låta konstigt, men Svenska Garantier täckte reparationskostnaden helt - otrolig trygghet.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Det var enkelt att registrera bilen online. Handlaren guidade mig rätt och garantin aktiverades utan problem.

Besvarelse fra Svenskagarantier
En trasig vattenpump atgärdades snabbt, Processen lite lang tid bara!

Besvarelse fra Svenskagarantier
Kundtjänsten guidade mig genom hela processen. Kändes väldigt serviceinriktat.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Fick vägassistans när bilen inte startade, allt täcktes enligt garantin. Sena svar pa email ibland.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Efter att ha haft en bil med flera problem tidigare, känns det otroligt bra att ha det här skyddet nu.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Det känns tryggt att veta att jag har ett palitligt stöd om något händer med min bil. Lite lang väntan pa mailsvar, annars 5 stjärnor.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Jag uppskattar hjälpen, men väntetiden var längre än jag hade räknat. När jag väl fick kontakt, var personalen trevlig och lösningsorienterad.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Jag är nöjd med deras hjälp, men det kunde ha varit lite tydligare från början. Totalt sett en bra upplevelse.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Tjenesten er god. Det var litt forvirring i starten, men alt ordnet seg. Vi har alle våre dårlige dager :)

Besvarelse fra Svenskagarantier
Extremt oseriöst bolag. Är oturen framme får du ingen hjälp. Går inte att bli av med.
Sa upp detta för andra gången 2024-05-31. Fick bekräftelse att mitt avtal upphör 2024-11-28. Får även den gång hemskickad faktura som skall vara betald den 31/12-24.
Förgången åkte jag på påminnelseavgifter.
Ett riktigt ohederligt förtag helt enkelt.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Fick all hjälp jag behövda när min bil fick ett skada. De hanterade mig snabbt och utan problem. mycket nöjd!!

Besvarelse fra Svenskagarantier
Hanterade skadeärendet som man förväntar sig att försäkringsbolag ska göra.
Snabb hjälp och hantering av ärendet, utan att jag som kund blev drabbad.

Besvarelse fra Svenskagarantier
You have to stop sending invoice to me. I have not signed for anything. I have an insurance and I do not own the car that you keep sending me invoices. This is madness to recieve every month. I do not trust this company at all.😠

Besvarelse fra Svenskagarantier
Jag fick två påminnelsefakturor frå Svenska Garantier på en tjänst jag aldrig tecknat. Det fanns vidare ingen referens eller information kring vilket fordon garantin gällde. Efter flertal försök att kontakta Svenska Garantier i ärendet att makulera fakturan fick jag glädjande svaret att ärendet till sist är avskrivet.
Referensen angavs till en bil jag inte ägt på snart ett år och att det var bilhandlaren som jag köpt bilen av som tecknat garantin åt mig utan min vetskap.
Så till motiveringen av det låga betyget. Svenska Garantier har alltså utan mitt samtycke eller vetskap fakturerat mig tusentals kronor för en tjänst jag inte vill ha. Jag har sedan fått lägga ner massor med tid att oroa mig och bestrida ärendet. Detta käns inte seriöst och skapar verkligen inte den känsla av trygghet ett bolag som Ni bör sträva efter. Gör om gör rätt.

Besvarelse fra Svenskagarantier
Dåligt bemötande i telefon. Har ringt och sagt upp svenska garantier. Men finns ingen anteckning om det. Har fortsatt dra pengar från kontot. Ljuger och säger att jag skickat in autogiro blankett 4 månader efter att bilen krockades och blev skrotad. Bad om en kopia på det papperet men kunde ej få det. Har fortfarande kvar det papperet hemma, så har ej skickat in något. Nej fy. Kommer aldrig ha med svenska garantier att göra igen.

Får inte kontakt
Har försökt både att ringa och skicka mail. Inget svar.
// Carina

Besvarelse fra Svenskagarantier
Tack för hjälpsam service!
Enkelt och snabbare än väntat!

Besvarelse fra Svenskagarantier
Vill bara tack för en otrolig service och snabb handläggning, ni räddade verkligen min ekonomi!

Besvarelse fra Svenskagarantier
Tack så mycket för er hjälp när min bil gick sönder. Jag uppskattar verkligen det snabba och professionella arbetet med att reparera den. Nu är bilen lagad och redo att köra igen. Tack!"

Besvarelse fra Svenskagarantier
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.