Svenskagarantier Anmeldelser 96

TrustScore 3.5 ud af 5

3,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BLUFFÖRETAG! Aldrig haft med Svenska garantier och göra. Kommer hem och har tre brev från Svenska garantier. En faktura och två påminnelser på en vad jag antar är en bilförsäkring jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bromsförstärkaren gick sönder men…

Bromsförstärkaren gick sönder men täcktes av avtalet eftersom servicekraven var uppfyllda. Allt gick igenom utan problem och bilen var klar efter fem dagar.

17. december 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

ack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att bromsförstärkaren kunde åtgärdas inom avtalet när servicekraven var uppfyllda, och att processen gick smidigt utan problem. Skönt att bilen var tillbaka på vägen efter fem dagar. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen!

Villkoren är väldigt tydliga

Villkoren är väldigt tydliga. När kamaxelgivaren gick sönder visste jag exakt hur jag skulle göra, anmälde inom 8 dagar och allt gick smidigt.

19. december 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att villkoren upplevdes som tydliga och att du enkelt visste hur du skulle gå tillväga när kamaxelgivaren gick sönder. Att anmälan gjordes i tid och att allt gick smidigt är precis så processen ska fungera. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen vid behov!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter viss tvekan och flera vändor…

Efter viss tvekan och flera vändor kring spindelhuset blev det till slut godkänt. Det drog ut lite på tiden, men verkstaden var riktigt bra och slutresultatet blev väldigt bra. Kommunikationen kunde dock ha fungerat bättre.

8. januar 2026

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din ärlighet. Vi är glada att ärendet kring spindelhuset till slut kunde godkännas och att både verkstaden och slutresultatet levde upp till förväntningarna. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring kommunikationen – det är värdefull feedback som hjälper oss att bli bättre. Tack för ditt tålamod och förtroende. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

AC:n slutade fungera mitt i sommaren

AC:n slutade fungera mitt i sommaren. Jag fick snabbt hjälp, blev hänvisad till verkstad och reparationen godkändes. Kostnaden för mig blev endast 500 kr i självrisk.

11. december 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att AC:n slutade fungera, särskilt mitt i sommaren, men vi är glada att höra att du snabbt fick hjälp och att reparationen kunde godkännas utan dröjsmål. Skönt också att kostnaden stannade vid endast självrisken. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

AC-kompressorn slutade fungera mitt i…

AC-kompressorn slutade fungera mitt i sommarn vilket var jättjobbigt. Ringde dem samma dag och de anvisade verkstad direkt. Reparationen blev godkänd och det kostade mig bara självrisken pa 500 kr trots att det var en dyr komponent att byta.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår verkligen hur jobbigt det kan vara när AC:n lägger av mitt i sommaren, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt vidare till verkstad och att reparationen gick smidigt.
Det är precis så här våra garantier är tänkta att fungera – att ge trygghet även när det handlar om dyrare komponenter, med endast självrisken som kostnad.
Stort tack för förtroendet och för ditt fina omdöme! Vi finns här om du behöver oss igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Växellådan började hacka och jag…

Växellådan började hacka och jag anmälde det direkt per telefon. De var snabba med att godkänna och skicka till verkstad. Enda kravet var att jag hade uppdaterad servicebok vilket jag hade så det löste sig fint.

5. november 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar din erfarenhet!
Vad skönt att höra att allt gick smidigt och att verkstadsbesöket kunde lösas snabbt. Vi strävar alltid efter att vara tydliga och hjälpsamma, och en uppdaterad servicebok gör verkligen processen enklare.
Vi uppskattar ditt förtroende och finns här om du skulle behöva oss igen!

oss på

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Turboadgregatet pa min Volvo gav upp…

Turboadgregatet pa min Volvo gav upp efter ett halvar och jag trodde det skulle bli dyrt. Men eftersom jag haft service enligt boken sa godkände de skadan direkt. 8 000 kr blev det totalt och jag behövde bara betala 500 kr själv, resten stod de för.

4. november 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt att turbon gav upp, men väldigt skönt att höra att allt löste sig smidigt och utan stora kostnader för dig. Att servicen varit enligt boken gör verkligen skillnad – och precis som i ditt fall kan skador då godkännas direkt.
Vi är glada att du fick snabb hjälp och att självrisken kunde hållas så låg. Tack för förtroendet!

Med vänlig hälsningar

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fläkten fungerade inte ordentligt och…

Fläkten fungerade inte ordentligt och det var viskokopplingen som var trasig. Är lite äldre komponent men stodd med pa listen sa det täcktes ända. Tog någon vecka att fa tag i reservdelen men sen gick det fort att montera.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej! Tack för att du delade med dig av din erfarenhet. Tråkigt att höra att viskokopplingen krånglade, men vi är glada att det löste sig och att reparationen gick smidigt när delen kom in. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Var nervös när motorn började låta…

Var nervös när motorn började låta konstigt men de gick igenom allt noggrant. Skadan täcktes fullt ut upp till 25 000 kr vilket var precis vad det kostade. Verkstaden de skickade mig till var proffsig och serviceboken stämplades ordentligt efteråt.

30. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt gick smidigt och att du fick snabb och proffsig hjälp med din bil.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Anmälde skadan direkt men det tog några…

Anmälde skadan direkt men det tog några dar innan jag fick besked om den godkändes. Lite stressat när man står utan bil men det löste sig tillslut. Kanske kan de bli snabbare på att svara.

29. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi förstår att det kan vara stressande att stå utan bil och vi beklagar att du fick vänta på besked. Vi arbetar kontinuerligt med att korta handläggningstiderna och din feedback hjälper oss att bli ännu bättre. Skönt att höra att det löste sig till slut!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag hade hoppats att stötdämparna…

Jag hade hoppats att stötdämparna skulle täckas men det star tydligt att dom inte gör det. Min fel att jag inte läste ordentligt. Motorstyrenheten de fixade fungerade bra däremot sa garantin gör sitt jobb för det den ska täcka.

21. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det stämmer att stötdämpare inte omfattas av garantin, men vi är glada att höra att reparationen av motorstyrenheten fungerade bra och att garantin gjorde sitt jobb som den ska. Vi tar alltid till oss feedback för att göra informationen ännu tydligare framöver.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Trodde fler saker skulle täckas än vad…

Trodde fler saker skulle täckas än vad som faktiskt gjorde det. Packningar och slangar ingar ju inte vilket jag inte förstod fran början. Men motorn täcktes sa det var ända värt det, men läs villkoren noga.

16. oktober 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej, tack för att du delar med dig av din erfarenhet!
Vi förstår att det kan vara lätt att missa detaljer i villkoren, och vi uppskattar verkligen att du lyfter det. Det stämmer att vissa delar som packningar och slangar inte omfattas, men vi är glada att motorn täcktes och att garantin kunde hjälpa till när det verkligen behövdes. Tack för ditt förtroende – och för att du påminner andra om att läsa villkoren noga.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Når inte kundtjänst via mail...

Verkar vara omöjligt att säga upp en försäkring.
Har mailat ett flertal ggr för att säga upp försäkringen, men får bara autosvar tillbaka. Bilen omfattas inte ens av garantin längre då miltalet uppnåtts...

Har dock inte behövt nyttja försäkringen, men det känns tröstlöst när man bara får faktura på faktura...

5. september 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Hej och tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill förtydliga att det inte handlar om en försäkring utan en garanti. Dessvärre har vi ingen möjlighet att veta exakt hur långt ditt fordon har gått, därför behöver man själv meddela oss när max-miltalet är uppnått. Vi beklagar verkligen att du haft svårt att nå oss via e-post och tar till oss av din feedback för att förbättra vår kundtjänst. Skönt att du inte behövt nyttja garantin, men vi vill givetvis att det ska kännas tryggt och smidigt även kring administrationen.

Trygghet vid långa resor

När man kör långt känns det skönt att veta att garantin finns där om något skulle inträffa.

1. september 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du känner trygghet på dina längre resor – precis så vill vi att garantin ska fungera, som ett extra stöd om något skulle hända.

Tryggt bilköp med garanti

Att garantin ingick när jag köpte bilen hos en auktoriserad aterförsäljare gav mig en extra trygghet och gjorde hela köpupplevelsen mer avslappnad.

13. august 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att garantin bidrog till en trygg och avslappnad köpupplevelse. Vi önskar dig många härliga mil med din nya bil!

Kylarpumpen slutade fungera

Kylarpumpen slutade fungera, men grundgarantin täckte allt utan några extra avgifter.

14. august 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar att kylarpumpen slutade fungera, men är glada att garantin kunde täcka hela åtgärden utan extra kostnader. Vi hoppas att allt fungerar som det ska nu, och du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

När ABS-sensorn slutade fungera behövde…

När ABS-sensorn slutade fungera behövde jag inte betala någon självrisk tack vare garantin, jag är verkligen nöjd.

13. august 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad skönt att garantin kunde täcka reparationen så du slapp självrisk. Vi är glada att du är nöjd och att allt fungerar som det ska igen. Välkommen tillbaka om du behöver oss i framtiden!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lätt att skicka in skadeanmälan

Jag fyllde i anmälan online och fick bekräftelse samma dag - mycket smidigt.

11. august 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde skadeanmälan online som enkel och smidig, och att bekräftelsen kom snabbt.

Karensförklaring tydlig

Informationen om karenstid på 60 dagar var tydlig och det blev inga missförstånd.

31. juli 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att informationen om karenstiden var tydlig och att allt kändes klart och utan missförstånd.

Räddad av försäkrings partner

Efter ett fel fick jag assistans vib bilhandlarens samarbetspartner utan extra kostnad.

9. juli 2025

Besvarelse fra Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du fick snabb och kostnadsfri hjälp genom vår samarbetspartner. Det är precis så vi vill att det ska fungera när något oväntat händer. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.