Fuldstændig fantastisk service og måltid. Vi kom med en hund og ville sidde udenfor. Personalet var hurtig til at komme ud og tænde varme, tilbyde vand til hunden og endda rester af flæskesteg fra kø... Se mere
Fantastisk sted, søde tjenere, øllet er helt fantastisk. Normalt er jeg helt oppe og ringe over den lækre mad, men denne gang prøvede jeg et stykke smørrebrød, som var fiskefilet med remoulade. Stor s... Se mere
I aften den 15/7-23 var vi 9 personer og spise her, det var en rigtig gid oplevelse, maden var virkelig god og en dejlig smagsoplevelse, servicen var helt i top, og den unge tjener fortalte da han hav... Se mere
Lørdag den 21. maj ventede vi 1,5 time på vores mad. Ifølge vores unge tjener fordi der var et stort selskab som gik forud for os. Der var heller ikke bestik & servietter nok på vores bord og vi mått... Se mere
Høfligt crew - omkring god middag med friske råvarer
Det unge crew, der forhåbentlig er repræsentativt for en generation, gjorde besøget på Bryghuset til en super "middagsflyvning". Den galante tjener vejledte i menukortets bestemte forslag - og gav en fin indflyvning til et fint varieret salatbord. Tak for dejlig middag, skøn øl og meget eksemplarisk betjening.
Jospeh og Jeppe
Jospeh, Jeppe - verdensklasse oplevelse. Joseph er en outstanding chef, og har han ikke titlen som chef, så bør han få den! Jeppe supplerer Joseph, og tilsammen udgør de et udsøgt makkerpar, som vi ikke ville ha’ været foruden! Jeppe, en udsøgt fornøjelse! Joseph, flot!
Skuffet igen
Igen blev vi inviteret på Svaneke Bryghus. Samme skuffelse som sidste år. Fik bl.a. deres "Bornholmsk pasta". Den smagte KUN af tomatpuré, så det var ikke værd at spise.. endte med at spise resterne af børnenes spaghetti, som var ok. De spurgte ikke engang, hvorfor der til sidst stod en nærmest urørt pasta tilbage. Sidste år var det laksen, som var knastør og deres "lidt at starte med", som er prissat alt for højt i forhold til mængden, man får. Kan ikke anbefales.
God øl og vin
God øl og vin, men resten er virkelig ikke ok!
Overpriced! Virkelig turistfælde! Priserne på bøfferne er densamme pris som Mash, men kvaliten er slet ikke densamme.
Jeg synes I skal sænke priserne, so it fits its standards! Og det findes plader til loftet der sænker støjen.
5/6 tog vi til Svaneke Bryghus og…
5/6 tog vi til Svaneke Bryghus og glædede os tillækre bøffer...Super sød og venlig tjener betjente os! Vi bestilte ribeys til 349 kr, forventede et stykke lækkert kød stegt perfekt (- som jeg tidligere har fået på bryghuset) ind kom en ikke særlig mør bøf og næsten helt gennemstegt. Kødet skulle tygges meget grundigt for at ryge ned, ikke nogen synderlig god smag.. ganske enkelt ikke iorden til den pris. Da vi påpegede det overfor tjeneren beklagede han og var ked af det😳... øhhh..... ingen tvivl om at han var ked af det, og ikke vidste hvad han skulle gøre..måske ikke første gang han har hørt det! Absolut sidste gang jeg køber mad det, det er slet ikke pengene værd. Der findes utroligt mange andre spisesteder i Svaneke der lever op til bedre og billigere bøffer! Men tjeneren var sød😀, derfor 2 stjerner
Maden og øllen fejler absolut ikke…
Maden og øllen fejler absolut ikke noget, men når man 2 gange pointere at der ikke er sæbe på herretoilettet og der ikke sker noget, så er det ikke ok.
Der er ikke nok kun at spritte sine hænder af. Der er plads til forbedring.
Verdens bedste alkoholfri øl
Verdens bedste alkoholfri øl. Svaneke Don`t worry alkofriøl er ubestrit den bedste 0 alkofri man kan få.
Dejligt frokost sted og skøn mad
Dejligt frokost sted og skøn mad - imødekommende personale
Kan kun anbefales
Bestilte en 200 grams steak og blev…
Bestilte en 200 grams steak og blev ikke spurgt hvordan den skulle steges, og de var alle 4 kedelige og smagte som en cafeteria frokost bøf til 89 kr, det er ikke i orden når man betaler 249 kr. Har før spist lækre bøffer på stedet, men dette var en skuffende oplevelse.
Middelmådig mad i støjinferno
Besøget fandt sted i begyndelsen af august.
Vi havde på forhånd bestilt et roligt bord, og fik en hjørneplads, hvilket var helt fint. Kort efter hovedretterne blev serveret kom dog et større (12-15 personer) og meget støjende selskab ind, hvilket tydeligt generede de andre gæster. Det blev påpeget uden resultat, og henvendelse til personalet blev besvaret med, at det jo var en gammel bygning, og man havde gjort, hvad man kunne for at dæmpe støjen. De tiltag de havde gjort, var meget uprofessionelt udført, og havde ingen nævneværdig indflydelse på akustikken.
Som hovedretter fik vi henholdsvis bryggerben og ribeye. Benene var møre, men der var desværre en kraftig smag af kunstig røg. De bar præg af at være meget "præfabrikeret". De tilhørende fritter var jævne. Ribeyen var bestilt som medium rare, men var lidt mere end medium. 2/3 smagte dog fint, mens den sidste tredjedel var meget senet og nærmest bleu. Uspiselig. Ribeyen var anbragt ovenpå nogle kedelige og meget fedtede grønsager.
Da vi skulle betale undskyldte betjeningen støjen, som stadig var der, og sagde, at de som kompensation ville fratrække drikkevarerne. Det blev de dog ikke, men da orkede vi ikke mere. Skyndte os ud tog desserten et andet sted.
Deres øl er OK. Bedre end mainstream øl men uden at være være noget særligt. Prøv i stedet øl fra Small Batch Brewery i Rønne. Super øl!
Vi har før været på Svaneke Bryghus med en langt mere positiv oplevelse. Selvfølgelig skal der være plads til et leben på et bryghus, men dette var klart over grænsen og tydeligt generende for mange gæster. Og maden er langtfra, hvad den har været.
Der er mange gode spisesteder på Bornholm. Ser ingen grund til at besøge Svaneke Bryghus igen.
Kvalitet og pris hænger ikke sammen
Øllet er godt, men..... Vi er kommet på bryghuset gennem mange år, og de sidste 4 måneder har vi været der 2 gange, på ialt 15 personer. Vi har fået delebræt, burger og bryggerben. Men vi er godt nok skuffede over deres bryggerben. De er slet ikke "hjemmelavede" som førhen. De ser ud og smager som de billigste man køber færdigstegt i lavpris super marked. De er knap nok grillet, og en tynd færdig sovs. Kvaliteten er faldet enormt. Og forret fik vi delebræt... 6 små ting. 2 rejer, 2 små fishcake (på størrelse med en æggeblomme), og 2 hotwings. Det var ikke meget til at dele. Der burde være bedre lighed med pris og kvalitet. Det er ærgerligt, førhen gik bryghuset op i kvalitet og maden var rigtig god, men det er desværre ikke tilfældet mere.