Svanekebryghus Anmeldelser 53

3,8

Fuldstændig fantastisk service og måltid. Vi kom med en hund og ville sidde udenfor. Personalet var hurtig til at komme ud og tænde varme, tilbyde vand til hunden og endda rester af flæskesteg fra kø... Se mere

Fantastisk sted, søde tjenere, øllet er helt fantastisk. Normalt er jeg helt oppe og ringe over den lækre mad, men denne gang prøvede jeg et stykke smørrebrød, som var fiskefilet med remoulade. Stor s... Se mere

3,8

God

Fik ret til 2 personer

Fik ret til 2 personer, hvor der var fisk og kød.
Aldrig set en kamsteg med så meget fedt, decideret ulækkert!. Sildene flød rundt mellem diverse skåle, hvorfor lå de ikke i en skål?
Brødet( her franskbrødet ) havde nok ligget på et andet bord først, utroligt tørt samt enderne vendte op ad i begge ender.
Har været på stedet for tre år siden, samt før dette. Hvor maden, hygiejnen, tilrettelæggelsen. Samt beværtningen, var virkelig god.
SÅ AT standarden er faldet så langt….. dybt…. Virkeligt dårligt, at mine anmeldelser bliver sendt videre!
Håber ikke andre skal opleve dette.
Mette Såbye

15. oktober 2023

I aften den 15/7-23 var vi 9 personer…

I aften den 15/7-23 var vi 9 personer og spise her, det var en rigtig gid oplevelse, maden var virkelig god og en dejlig smagsoplevelse, servicen var helt i top, og den unge tjener fortalte da han havde fri, og en anden tjener skulle overtage betjeningen, virkelig sød og velformulerede ung band. 10 Stjerner ned pil op. Familien Sørensen fra Sjælland.

15. juli 2023

Absolut sidste besøg

Vi er kommet på Svaneke Bryghus gennem mange år, men idag var vores sidste besøg - desværre.
Vi bestilte to pariserbøffer i den tro at vi fik et frokostmåltid. Sandheden var dog en lille tør hakkebøf på en skive flutes. Det er simpelthen ikke godt nok og ikke en frokostret værdig. Beklager !

10. juli 2023

Svaneke bryghus skuffer

Svaneke bryghus skuffer - der er gået lidt turistfælde i den .

Det er alt for dyrt i forhold til hvad du får .

En pariserbøf til 139 kr skal ikke være på størrelse med en lille frikadelle og serveres på et stykke flute.

Der virkede som om maden var lavet i forvejen og bare blev varmet op.

Meget meget skuffende besøg

10. juli 2023

Fik en god forret..

Fik en god forret... Men efterfølgende kaffe tog næsten 1time om at få da flere ha de glemt os.. vores dessert fik vi aldrig.. kan ikke anbefale Svaneke bryghus

5. maj 2023

Efterårsferien 2022

Efterårsferien 2022 - vi var 13 personer som skulle spise aftensmad, der var 6 børn med, og maden kom først efter ca 1 time til børnene som næsten havde nået at drikke deres sodavand. Da maden kom var der delte meninger, bøfferne som kostede +80 kr var meget forskelligt stegt, tjeneren spurgte dog heller ikke hvordan den skulle steges. Jeg bestilte Bryggerben (spareribs) og synes der var alt for meget ben og for lidt kød i den portion jeg fik som koster langt over 200 kr for en hovedret. De der fik bøffer fik bearnaise til, og den var mega skilt og klumpet, vi spurgte efter en ny omgang bearnaise og den kom så efter ca 10 min hvor resten af maden så var blevet kold.
Dessert, børnene var glade men deres porcheret pære var meget lille og dem der fik is med saltkaramel var meget meget salt i bunden. Alt i alt en dårlig oplevelse til prisen. Sidste år vi var her var maden god, og konklusionen er at vi ikke kommer igen…

20. oktober 2022

Høfligt personale og fik hurtigt mad

Høfligt personale og fik hurtigt mad, men maden det kan der ikke gives nogle stjerner for da den var helt uden smag pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Kan derimod stærkt anbefale PAKHUSET

31. august 2022

Virkelig dårlig service.

Havde set frem til et besøg på Svaneke Bryghus. Desværre blev det en dårlig oplevelse.
Vi fik bord (4 pers.) og bestilte forholdsvist hurtigt. Så gik der efterfølgende meget lang tid, hvor vi ventede på vores mad. Andre der kom efter os og som var flere personer, fik mad før os.
Da vi henvendte os til en ung servitrice, for at høre hvornår vores mad kom, fik vi en ordentlig omgang voksen skældud. Virkelig dårlig kundeservice og da vi endelig efter 45 min. fik vores mad, var der ikke engang et lille undskyld for den lange ventetid.
Det skal lige siges, at det var til frokost og vi bestilte 4 stk. smørrebrød.
Maden kunne sagtens have fået flere stjerner, men når servicen er så ringe, fortjener den ikke flere stjerner.
Ærgerligt at det ikke bliver forbedret, med så mange dårlige anmeldelser.

10. august 2022

Dårlig madoplevelse.

Vi besøgte 26. maj 2022 Svaneke Bryghus. Desværre blev det en dårlig oplevelse. Vi fik stegt blomkål som forret, kedelig og uden smag. En klodset anretning med et stort stykke blomkål, der så ud som om den var puttet i mikroovnen i ½ minut, så der opstod spredte brændte pletter. Garnituren var ok, syltede svampe, ristede nødder og salsa verde. Hovedretten var Bryggerben (Spareribs). Kødet så kedeligt ud og smagte ikke af meget og desuden sad det for fast på benene. Tilbehøret var en sjat coleslaw, som smagte som noget fra en stor bøtte. Pomfritterne, som var klodset placeret under bryggerbenene, blev hurtigt bløde. Vi påtalte de kedelige bryggerben til den unge tjener, men han kunne kun beklage. Her bør kokken tage ved lære af restaurantkæden "Bones", som serverer perfekte smagfulde spareribs, der nemt falder fra benene, så man dårligt nok behøver gnave af dem. På bryghuset var der en skål med barbecuesovs, som smagte udmærket; den burde dog være varmet sammen med benene, så smagsoplevelsen var sammenfaldende. Desserten, is med salted caramel og knas var dog helt fin.

1. juni 2022

Uprofessionel

Lørdag den 21. maj ventede vi 1,5 time på vores mad. Ifølge vores unge tjener fordi der var et stort selskab som gik forud for os. Der var heller ikke bestik & servietter nok på vores bord og vi måtte gentagne gange rykke både for vores mad og de andre mangler. Den unge tjener var meget utrænede i at servere og hele oplevelsen gav indtryk af en uprofessionel ledelse og en restaurant som manglede personale.
Vi kommer aldrig mere på Svaneke Bryghus ☹️.

23. maj 2022

Dårlig oplevelse

Hmmmm vi har været her en del gange i gennem årene
Vi bestilte en bøf + 50
Og en Spareribs dårlig betjening engelsk talende person
Vi startede med, at skulle bede om brødet han sagde 3 min vi spurgte efter 15 min
Der kom et selskab på 15-20 personer så glemte han alt om os
Min bøf var kold og måtte ud igen så var den en anelse sort da den kom ind
Men ok det var en dårlig oplevelse.
Ikke et sted man har lyst til, at anbefale
Da vi sagde det til ham virkede det bare som om, at han syntes det bare sjovt
Har skrevet på facebook privat besked men ingen svar vi spiste og drak for godt 700 kr.

25. april 2022

Dårlig oplelse desværre

Vi var et større selskab og de sidste fik mad når vi andre var færdige med at spise. Kolde kartofler og pomfritter.
Vi var 5 der fik en bøf med pommesfrites men der var en 1.l kobber gryde med pommes og en lille bitte gryde (måske 0.3l) med beanaice sovs til os alle. Og vi fik ikke mere selv om vi spurgte

25. april 2022

Middag på Roskilde Banegård

Middag på Roskilde Banegård
Vi fik dejlig mad, men sad i træk fra et åbentstående vindue. Gæsterne ud for vinduet syntes tilfreds, så vi kunne ikke bede dem lukke det. Lokalet var fyldt at et større selskab, der bl.a. bestod af 6 børn i alderen 2 til 6, de skulle lege rundt om bordet, ligesom medbragt legetøj skulle fordeles over hele gulvet - det var meget larmende.

17. september 2021

Svaneke bryghus er bestemt et besøg…

Svaneke bryghus er bestemt et besøg værd, helt fantastisk mad, en bøf der var stegt til perfektion, lækker garniture og ikke mindst ægte hjemmelavet bearnaise, vi havde oven i en helt fantastisk tjener Anders som vidste hvordan man sætter sine gæster i højsæde! Vi kommer helt sikkert igen😊

18. august 2021

Super dygtige tjenere men maden er ikke…

Super dygtige tjenere men maden er ikke nogle god oplevelse ,.. vi fik ægge kage .. der kom en flad æggekage ind med meget lidt bacon .. et par skivet tomater og sennep .. det smagte absolut af ingen ting .. . Så det er ikke pengene værd .. men øllet er godt .

5. august 2021

Er dette din virksomhed?