Just had speedy delivery from Chelsea branch Had Salmon Poke and it is was absolutely delicious I will most certainly order again(and again) The portion size was very generous I, like... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In het verleden bestelde ik regelmatig bij dit bedrijf , in Amersfoort . Maar wat er tegenwoordig gerekend wordt is bizar , helemaal gezien de grote , hoeveelheid . De prijzen zijn onderhand VERD... Se mere
Iets te laat (niet storend, maar geen updates). De rollen zijn wat kleiner dan andere sushi restaurants waar ik wel eens bestel (ook niet heel erg, maar de hoeveelheid totaal is wat minder dan verwach... Se mere
Virksomheden har svaret
Sushipoint heeft opgebeld na mijn klacht en bood mij een korting van 10 euro op mijn volgende bestelling. Aangezien het over hetzelfde eten gaat is dat in feite absoluut dom en belachelijk. En in f... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De lekkerste sushi krijgt u bij SushiPoint! Bekijk onze ruime en voordelige keus in verse sushi direct op onze menu-kaart! Afhalen of bezorgen.
Kontaktoplysninger
Vondelstraat 21, 1813 AA, Alkmaar, Holland
- sushipoint.nl
Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vergeten de zeewier dat besteld is
Vergeten de zeewier dat besteld is. En een andere keer waren ze het drinken vergeten.
Zeer beneden verwachting!
Ziet er zeer onsmakelijk uit, lijkt in niets op de presentatie op de Website. Leek op 2de hands maaltijd ook omdat het zeer lauw/ ongekoeld was en door elkaar geschud eruit zag terwijl ik het zelf heb afgehaald. Smaak: te kleffe rijst, elastische nouri en totaal smakeloze garnalen. Weggegooid geld dat ik beter had kunnen gebruiken voor een traktatie voor mezelf.
Het is altijd wat bij Sushi Point
Niets dan slechte ervaringen bij Sushi Point, de eerste keer is mijn bestelling op een verkeerd adres bezorgd! Zoek het maar uit klant. De tweede keer was mijn bestelling onvolledig, de extra's besteld weg gelaten. En vandaag rij ik langs sushi Point in Woerden, kan ik niet bestellen want ze hebben teveel briefjes, dag zoek het maar weer uit klant! In auto online besteld, maar ja daar moet je dan meer bestellen dan gewenst en bezorgkosten betalen?!?!? Wat een asociaal gedoe bij Sushi Point en ik vond de toko ook nog vreemd ruiken toen ik er naar binnen stapte! Misschien dat de keuringsdienst van waarden eens langs kan gaan. Heel erg jammer allemaal, ze noemen zichzelf de beste keten van NL, wat mij betreft wordt beste, de slechtste.
Sushi Den Haag besteld
Sushi Den Haag besteld ! Super lekker en fris! netjes op tijd geleverd ! Zeker voor herhaling vatbaar !
Sushi ingepakt als haringen in een ton
Vandaag sushi besteld bij sushipoint Den Haag. De sushi zat opeengepakt in de doos. Het was goed te zien dat eerst de rijstrollen in de doos waren gedaan en vervolgens, als was het een taart, zijn bestrooit met de topping (die ook nog eens lekker tegen de deksel van de doos plakte). Sushi viel uiteen bij aanraking. Heel jammer. We hadden ons er erg op verheugd. Toch even gebeld en beklag gedaan. Krijgen een voucher van 10 euro om een volgende keer te besteden. Daar gaan we nog even over nadenken.
Vandaag sushi besteld die hartstikke…
Vandaag sushi besteld die hartstikke koud was leek oude sushi en net uit de koeling. Heel erg jammer dit ik bestel hier niet meer!!!
Ok. Jammer van missende extra topping
De levering was prima op tijd . Had een pokebowl ebi fry . Met extra toppings tegen betaling van Ebi fry . Extra hoeveelheid topping was evenveel al een normale portie .
Heel erg jammer
Bij de laatste bestelling hebben ze geprobeerd er mee weg te komen om garnalen-sushi te leveren zonder garnaal.
De sushi had alleen een zielig laagje tempura-beslag. Erg jammer.
Was weer lekker
Droog
Het proeft niet vers. Avocado lag er slap op en sushi viel uit elkaar. Gember was uitgedroogd en ook de zalm was wat droog. Concurrentie heeft veel smaakvollere sushi
Sushi teleurstelling
Wat een teleurstelling, Op 5 maart een mooie doos Sushi besteld bij SushiPoint Beverwijk. Mocht ook wat kosten, € 53,42 Incl. bezorgen.
De sushi was een ramp.
Het leek erop dat de doos al enkele uren eerder was klaargezet. Het eten was warm, verdroogd en rommelig. Zelfs de meegeleverde Gember was uitgedroogd en de Tonijn gaar en smakeloos. Ook de drie Temaki rols waren absoluut smakeloos.
Direct gebeld en de klacht gemeld bij een vriendelijk maar te jong en onervaren klinkende dame die mij omslachtig probeerde uit te leggen dat de Sushi echt vers was bereid. Ik gaf aan dat ik best geloofde dat de bestelling vers was gemaakt, maar dat dit naar mijn idee al een paar uur voor ik de bestelling plaatste was gebeurt.
SushiPoint wilde nog wel een vervangende doos Sushi sturen, maar mijn vertrouwen in de kwaliteit was echt weg. Die doos heb ik dan ook geweigerd.
SushiPoint gaat nu de bestelling terug betalen, maar heeft om onduidelijke redenen 5 dagen nodig om een betaling terug te storten, vreemd want in 2024 is storneren van een betaling een handeling van slechts enkele seconden.
Conclusie: Suschi moet vers zijn, SushiPoint denkt daar duidelijk anders over en vooruit betalen betekend niet automatisch snel terug betalen.
Sushi point Roosendaal
We hebben vandaag een bestelling gedaan bij Sushipoint Roosendaal voor 111-, aan van alles en nog wat. Nu hebben we eerst een uur en 50 minuten moeten wachten voor dat het er was. En toen tot onze diepste teleurstelling hadden ze in elke box ingelegde gember gedaan. Mijn partner is hier allergisch voor. Op de website en op de foto’s en bij de aanvullende informatie staat niks vermeld over bijgevoegde gember in de boxen tussen de sushi. Mijn partner heeft hier dus niks van kunnen eten en aangezien gember een sterke smaak en geur heeft smaakte alle sushi nog eens naar de ingelegde gember waardoor de gehele bestelling op 4 stukjes naar de kliko is in gegaan. Gebeld met Sushipoint Roosendaal en alles uitgelegd. Vervolgens bieden hun een tegoedcode aan van 10-, want het is volgens hun normaal dat zulke dingen niet vermeld worden op een website of bij aanvullende informatie.
Op een bedrag van 111-, een tegoedbon van 10-, is om te huilen. Hier bestel ik nooit meer als ze niet met iets beters komen. Ik vind dit diep teleurstellend en schandalig. Ik hoop dat er via deze weg alsnog het volledige bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven. Of een tegoedbon van de volledige bestelling. Mvg Stanley
Veel en veel te late bezorging
Sushipoint HHW…Veel en veel te late bezorging. 17 uur besteld voor 18.30 uur bezorging. Inmiddels ruim een uur later en nog steeds niets…Daarna diverse malen gebeld en tientallen minuten in de wacht…Onacceptabel en zeer, zeer slecht. We bestellen hier nooit meer.
Het is wel heel langzaam
Het is wel heel langzaam, en je ziet dat iedereen veel tijd neemt.
Japanse ‘Luxury’ stamppot op Valentijnsdag
Voor Valentijnsdag had ik het ‘Luxury menu’ voor twee besteld. Met bezorgkosten komt deze neer op een kleine €60,–
Bij ontvangst was er echter weinig ‘Luxury’ aan, en absoluut geen €60,– waard!
De inhoud van de box was opeengehoopt aan één kant, en had meer weg van een stamppot of baby’s eerste hapje dan een sushi-menu. De doos zelf was doorweekt met vocht en gescheurd.
Afzonderlijke gerechten eten bleek onmogelijk; ingrediënten van afzonderlijke gerechten waren door elkaar gegaan of zaten los in de doos. Alles diende eerst opnieuw gereconstrueerd te worden voordat eten überhaupt mogelijk was. Lego is een stuk leuker, en wellicht ook lekkerder!
Al met al een enorme teleurstelling en eigenlijk niet die éne ster waardig! Het enige positieve is dat het een mooi Instagram moment van een Japanse stamppot op heeft geleverd… Wellicht ook een idee voor een recept voor sushi uit de blender…?
De beloofde credits voor een eventuele vervolgbestelling die per direct gestuurd zou worden hebben we overigens niet ontvangen.
Update 16 februari: Inmiddels heeft Sushipoint me benaderd en oprechte excuses aangeboden en een de tegoed gezonden. Goed afgehandeld!
Ongelofelijk slecht
Ongelofelijk slecht! Sushi valt totaal uit elkaar en is ook nog eens ijskoud. Oude rijst. Tempura garnaal zit niet eens garnaal in alleen de frituur wat eromheen zit. Alles weggegooid en ergens anders nieuwe gehaald! Heb dit nog nooit meegemaakt.
Sushipoint Hoorn voedselvergiftiging!
Sushipoint Hoorn voedselvergiftiging!
Vrijdag klein doosje sushi afgehaald, bestel daar vaker en altijd goede kwaliteit en lekker. Deze x aten mijn dochter en ik ervan en s'ochtends beiden zwaar ziek. Echt heel jammer!!
Lekkere sushi
Sushi altijd lekker. bezorging snel, en optijd. Vriendelijke bezorgers.
14 januari 2024 bestelling gedaan om…
14 januari 2024 bestelling gedaan om 16.45u bij Sushipoint Harderwijk. Volgens de melding zou uiterlijk 18.07u de bestelling worden bezorgd. Ik bel om 18.20u. Nee werd er gezegd de bestelling zou om 18.23u worden bezorgd alleen gaan we niet redden het wordt 15 a 20 minuten later. Excuses maar u krijgt een tegoedbon van € 10,00. Uiteindelijk werd de lauwe bestelling gebracht om 19.20u. Onacceptabel en geen tegoedbon gezien!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.