Bestilte en masse pokemon boosters. Der var en serie som ikke var på lageret. Superhelten skrev og ringede for at få en anden booster i pakken og sendt inden weekenden. Rigtig fin oplevelse.
Selvom deres hurtige levering, fortjener superhelten ikke mere end to stjerner. Bestilte to puslespil som begge kom hjem ødelagt! Kasserne var i stykker og et hul på den ene der er dækket med tape.. k... Se mere
Jeg kan egentlig godt lide Superhelten. De har fine priser og godt udvalg. Desværre er deres leveringstid for lang. Der går som regel over 24 timer før varen bare kommer ned fra hylderne og i en... Se mere
Har ikke fået min pakke endu, bestilte den for 9 dage siden. Synes det har været en virkelig dårlig oplevelse at købe fra jer, udover at jeg ikke har fået pakken, så er der også gået over 48 timer sid... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk
Ndr. Frihavnsgade 25, 2100, København Ø
- info@superhelten.dk
- superheltenlegetoej.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig og serviceminded
Hurtig håndtering og modtagelse. Fantastisk service af skønt personale. Topkarakter.
Supet hurtig levering ok…
Supet hurtig levering ok priser....mangler dog en ordrekvitering el faktura pr mail..
fin behandling
Super hurtig levering
Meget fin behandling i forbindelse med reklamation.
Har handlet her mange gange
Har handlet her mange gange. Senest på deres hjemmeside i går kl 12 og jeg har lige fået besked om at pakken er klar til afhentning i pakkeboks. 🥳 Kan altid anbefale superhelten
Super kundeservice & hurtig levering!
Super kundeservice & hurtig levering!
Super dejlig kundeservice der let og hurtigt svarede på spørgsmål over telefon!
Og pakken blev sendt ganske kort til efter ordren var lagt!
Jeg modtog pakken dagen efter! Det var pakket godt ind og jeg er fuldt tilfreds! Handler der gerne igen (lagde faktisk en ordre igen dagen efter) og kan klart anbefale webshoppen til andre!
Meget meget meget tilfreds
Fremragende legetøjsbutik med sjæl som…
Fremragende legetøjsbutik med sjæl som legetøjsbutikker i gamle dage ❤️ Udvalget her er større og anderledes end man ellers oplever det. Det må skyldes en yderst entusiastisk ejer og medarbejdere der virkelig brænder for hvad de laver - Kan kun anbefale et besøg
Super online oplevelse
Har handlet to gange på superheltenlegetoej.dk, har desværre ikke prøvet at være i deres fysiske butik da jeg bor i Hillerød.
Generelt foretrækker jeg til hver en tid (når online handel er nødvendigt) at anvende sites der også har en fysisk butik.
Superhelten Legetøj kvitterer for ordren med en lille jubelvideo, og med begge gange var et lille kort med en håndskrevet hilsen.
God oplevelse lige fra bestilling til…
God oplevelse lige fra bestilling til levering.
Kan bestemt ikke anbefale superhelten
Kan bestemt ikke anbefale superhelten.
Finder det legetøj på hjemmesiden jeg skal bruge. Der står på siden at det er på lager online, på Østerbro OG på Frederiksberg. Kører til butikken på Frederiksberg i bedste tro om at det selvfølgelig er hjemme som oplyst. Får at vide af en medarbejder at det altså fremgår at det skal bestilles online og derefter kan hentes dagen efter. Hvilket ikke fremgår af siden. Det er hvad det er... Men hele attituden og måden der bliver talt til mig på var decideret ubehagelig. Medarbejderen hverken kigger på mig eller virker beklagende, men vender istedet ryggen til mig, mens hun snakker til mig. Som om at det rager hende en høstblomst at få kunder i biksen eller yde ordneligt service. På trods af det bestiller jeg online. Da dette er den eneste butik, hvor jeg kan få det legetøj jeg skal bruge.
Tilbage til butikken et par dage efter for at hente det jeg nu har bestilt online. Denne gang havde jeg skrevet i en kommentar at jeg ønskede at få lagt noget andet legetøj til side, som jeg ville hente sammen med det jeg havde bestilt. Da det skulle være en bestemt farve. (Det skal lige siges at dette legetøj kunne IKKE bestilles online, derfor min ekstra kommentar til min ordre, så jeg var sikret) Jeg spørg efter den ting jeg har fået lagt til side, hvor en ny medarbejder forklare mig at de altså ikke lægger ting til side. Fint nok tænker jeg. PYT, jeg tager den bare i en anden farve (Da den farve jeg havde bestilt nu er udsolgt) Imens har en tredje medarbejder overhørt vores samtale, Som kigger på den medarbejder jeg talte med og griner lige så hånende og ryster på hovedet af mig..
Jeg sidder nu og griner over jer og den dårlige kundeservice i har ydet hver gang jeg har sat mine ben i butikken. Ikke én af gangene er det lykkedes jer og ladet mig føle mig velkommen i jeres butik. Hvilket burde være i højsæde for mennesker der gerne vil drive en forretning. Super synd. ABSOLUT sidste gang jeg har sat mine ben hos jer, med så ubehøvlet medarbejdere. Kommer bestemt ikke til at anbefale jer til nogle som helst.

Problemfri handel
Skulle ikke vente længe før det bestilte var leveret. Den lille video der vises efter bestillingen er verdensklasse. Jeg grinede og synes det er så godt fundet på.
Alt i alt en god oplevelse at handle med jer.
Dårlig kundeservice! Hold jer langt væk!
Jeg kan desværre ikke anbefale Superhelten Legetøj overhovedet! Jeg havde langt om længe fundet dén figur jeg havde ledt længe efter og skyndte mig at lægge den i kurven og gå til kassen. Da den skiftede til at jeg skulle indtaste kort oplysninger, kom jeg dog i tanke om, at jeg skulle bestille en anden vare sammen med denne vare, hvorfor jeg lukkede siden ned. Da jeg åbnede siden igen lige efter, var den første vare dog slet ikke at finde i deres system?!
Jeg skrev derfor til kundeservice, men fik meget korte og surt-klingende svar tilbage. Adskillige dage efter, skrev de så, at figuren var solgt. Men den var vel ikke solgt 0,1 sekund efter, at jeg havde lukkede siden ned?
Så nu står jeg uden drømmefiguren.
Øv. Den slags kundeservice gør ihvertfald, at jeg ikke vil anbefale Superhelten Legetøj til familie og venner.
Opdatering:
Kort tiden efter at jeg havde skrevet denne anmeldelse, blev jeg kontaktet af Superhelten legetøj, det fortalte, at de på magisk vis havde fundet min figur alligevel! Stor glæde! Så jeg betalte ekstra for porto, så den allerede kunne leveres i dag - men hvilken skuffelse!
Figuren ankom med et afknækket hoved og gule pletter på tøjet?! I hele mit liv, har jeg aldrig været ude for lignende før. Hvordan kan man få sig selv til at sende sådan en vare afsted, når der på beskrivelsen blot stod, at kassen var beskadiget?! Jeg er mildest talt mundlam over dette! Hvis I vil have figurer der er som beskrevet, så ville jeg holde mig langt væk fra denne virksomhed.
Opdatering 2:
Ringer ind til butikken, og får nu af vide, at min attitude i denne anmeldelse gør, at de ikke lader mig beholde figuren men derimod sender en returlabel. Er stærkt utilfreds med hele forløbet. Øv. Jeg må finde andre steder at handle figurer henne fremover. Nu håber jeg bare på, at få mine penge tilbage!
Mvh. Martin Søgaard

Sikker en skuffelse
Sikker en skuffelse, da man bestiller sko i en størrelse og de kommer med helt andet, skjult under et klistermærke som viser den størrelse man har bestilt 👎🏻

Super god service!
De leverede super hurtigt, men kom til at sende en forkert vare til mig - da jeg skrev til dem, svarede de med det samme at de ville sende den rigtige og at jeg bare kunne beholde den forkerte vare. Det er altså VIRKELIG GOD SERVICE!
Superhurtig levering
Superhurtig levering, ingen problemer med varen. Vil helt klart handle her igen. Og den lille video efter man har placeret ordren, ville have været en sjete stjerne værd, hvis det var muligt.
utrolig hurtig levering og meget…
utrolig hurtig levering og meget behagelig hjemmeside at finde rundt på.
vil helt sikker til at bestille mere fra superhelten
tak for den fine hilsen i parken
Fantastisk hjemmeside
Altid god service og hurtig levering.
Har et bredt udvalg af legetøj m.m.
Superhelte betjening.
Superhelte betjening.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, nemt at bestille og få varerne hurtigt. Et personligt postkorthilsen i pakken (billige point :-)) DET VIRKER.
Ingen tvivl om at jeg har fundet mit nye sted at købe legetøj henne. Tak for god behandling.
Faaaaantastisk service
Faaaaantastisk service! Bestilte og havde mine varer 2 dage efter!
P.e.r.f.e.k.t. 😁
Hermione tryllestav knækket efter 1 min.
Vi købte en Hermione tryllestav, som fx skulle kunne tegne en "Patronus". Lykken var stor, men staven blev tabt på gulvet kort efter af min datter på knap 6 år (et fald på en halv meter cirka på 'blødt' trægulv). Staven knækkede i to ved dens mest sårbare sted (ved knappen), og så var det slut. Den kan ikke limes, så nu er den desværre smidt ud. Butikken vil ikke hjælpe. Vi mener ellers, at produktet er af åbenlys lav kvalitet, når et stykke legetøj er så skrøbeligt, at børn ikke reelt kan lege med det. Der er ingen advarsler på produktet om, at det er skrøbeligt og ikke egnet til leg hos børn.
Så vi kan ikke anbefale at købe en tryllestav. Kun hvis den er til pynt.
Det er også utilfredsstillende at butikken frasiger sig et ansvar vedr. et skrøbeligt stykke (ret dyrt) legetøj til børn.
Efterfølgende:
Butikken har nu accepteret problematikken omkring produktet, og har tilbudt at sende en ny tryllestav. Vi valgte dog en anden nogenlunde tilsvarende tryllestav, som skulle være mere robust, efter anbefaling fra butikken. Jeg retter derfor antal stjerner fra 1 til 3, da jeg er nogenlunde tilfreds nu, men syntes stadig godt at butikken kunne have håndteret det bedre fra start af.

Bedste legetøjsbutik nogensinde
Superhelten Legetøj er den bedste legetøjsbutik i København. Der er søde og kompetente medarbejdere i deres to butikker, et sjovt udvalg af ting til både små og store, og så går det simpelthen så lynhurtigt, når man bestiller noget på deres hjemmeside. Enten kan man bestille og afhente i butikken, og så ligger det klar indenfor få timer, eller også kan man (som jeg senest har gjort med to julekalendere) bestille på nettet og få det leveret til posthuset, hvor det allerede lå klar til mig under 24 timer senere. Stærkt arbejde ! Tak for det! :)