Bestilte en masse pokemon boosters. Der var en serie som ikke var på lageret. Superhelten skrev og ringede for at få en anden booster i pakken og sendt inden weekenden. Rigtig fin oplevelse.
Selvom deres hurtige levering, fortjener superhelten ikke mere end to stjerner. Bestilte to puslespil som begge kom hjem ødelagt! Kasserne var i stykker og et hul på den ene der er dækket med tape.. k... Se mere
Jeg kan egentlig godt lide Superhelten. De har fine priser og godt udvalg. Desværre er deres leveringstid for lang. Der går som regel over 24 timer før varen bare kommer ned fra hylderne og i en... Se mere
Har ikke fået min pakke endu, bestilte den for 9 dage siden. Synes det har været en virkelig dårlig oplevelse at købe fra jer, udover at jeg ikke har fået pakken, så er der også gået over 48 timer sid... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk
Ndr. Frihavnsgade 25, 2100, København Ø
- info@superhelten.dk
- superheltenlegetoej.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
5 stjerner er max
5 stjerner er max
Men de fortjener en sjette for den super vilde service og det ekstra lille skridt (eller tre) de bevidst vælger at gå!
tak for handlen
Hurtig levering, super fin indpakning og ekstraordinær god og personlig service. TAK
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Super tilfreds med butikken :D
Absolut fantastiske!
Absolut fantastiske! Via post har de nu TO gange hjulpet mig med at holde min samling af LEGO kataloger ved lige, selv om det ikke engang er nogen stor indtægt for dem. Og i telefonen kan man virkelig mærke, at de brænder for alt de arbejder med! Var der flere stjerner at give, fik de dem!!
Altid super søde i butik
Altid super søde i butik, vi er vant til at bruge den på Østerbro da jeg arbejder tæt på.
Nu handlede jeg første gang på deres hjemmeside i weekenden (søndag) og handle allerede pakken tirsdag formiddag.
Super service og hurtigt levering
Super service og hurtigt levering, dem bruger jeg helt sikkert igen og anbefaler også til andre.
Super god betjening og spændende udvalg…
Super god betjening og spændende udvalg til alle aldre af børn.
Så fin og god oplevelse at købe Pokemon…
Så fin og god oplevelse at købe Pokemon kort hos Superhelten.
Godt udvalg, hurtig levering og ekstra overraskelse. Vi køber her igen!
jeg syntes at det er service
jeg syntes at det er service. jeg bestilte nogle pokemon lommer der var gennemsigtige men de havde ikke flere men så skrev de at de ikke havde flere men at de ville sende nogle nye og så gav de mig 2 pakker og 100 lommer
Super service som altid
Super service som altid - bestil og afhent. Skøn butik der hitter hos børn. Godt udvalg. Godt koncept. Personale med ekstra overskud :)
Hurtig levering, ekstra overraskelser i pakken. Virkelig god oplevelse
Når man trimler ind som rundforvirret…
Når man trimler ind som rundforvirret jyde, bliver taget hjerteligt imod, og finder LIGE det man ved, ens unger bare bliver lykkelige for, så kan man jo ikke være andet end fuldt ud tilfreds. Og i øvrigt bare sådan en butik man husker for det “lille” ekstra touch.
Fin oplevelse
Fin oplevelse
Lidt lang leveringstid, men ellers var varen som forventet og rimelige priser
Jeg kan varmt anbefale denne butik
Jeg kan varmt anbefale denne butik. Jeg har bestilt tre gange herfra og der har været super god service, de har gide priser og man får en håndskrevet hilsen med i pakken hviket varmer en del når man åbner pakken.
5/5 stjerner herfra.
Verdensmester i personlig online service
Mange butikker vedlægger efterhånden en personlig hilsen, men den jeg modtog forleden med gaverne til min søn, er nok den mest personlige jeg nogensinde har fået. Den omhandlede, hvad de to stk. legetøj spiste. Altså har de lige taget sig tid til at forholde sig til, hvad de pakkede i min lille ordre. Verdensklasse!!!
Den største, varmeste anbefaling fra mig. Hurtig levering og fantastisk service!!!!
Superhelten med SUPER service
Superhelten med SUPER service. Hurtig levering - god pris, og et håndskrevet postkort med tak for bestillingen, og at de håber, at legetøjet bringer en masse glæde. Simpelthen så fantastisk.
Efterlader helt bestemt et positivt…
Efterlader helt bestemt et positivt indtryk.
Bestillingen er morsom
Og det bestilte kommer meget hurtigt
Et firma som helt sikkert kan anbefales
Bestilte et super hyggeligt spil
Bestilte et super hyggeligt spil, hos superhelten, og nøj hvor jeg glæder mig at til afprøve det :-), virkelig super hurtigt levering :-), og mega god hjemmeside med en masse spændende varer, slet ikke sidste gang jeg bestiller derfra!!! :-)