Superfunk Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos 1 ster is nog te veel. Iets retour gestuurd wordt niet behandeld. Tussen persoon BOL stuurt een herinnerings betaling. Nu gaat BOL com het oppakken. Wat een flut. Helaas niet de reviews... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via Bol.com 2 GSM antennes besteld, kreeg 2 audio koppelstukjes. Retour gemeld bij Bol.com. Via retour etiket terug gestuurd naar Superfunk, is daar door Packetdienst afgeleverd, maar daarna niets mee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 nov. 2023 bestelling geplaatst. Was bedoeld voor sinterklaassurprise. Voor schut gestaan omdat bestelling niet geleverd is. Ook met Kerstmis voor schuit gestaan, nog steeds niets ontvangen. Me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 20 september video kabel besteld. En een hele verkeerde artikel. Ontvangen Retourlabel aanmaken en opgestuurd Pakket hebben hun ontvangen. En iedere keer 5 werk dag zo dat geld op mijn... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb bijna 3 maanden gewacht op mijn…

Ik heb bijna 3 maanden gewacht op mijn product voordat het was aangekomen.
En het product doet het niet eens.
Ik ben dus geld kwijt

5. november 2021

Beste Waqas,

Wat vervelend om te horen dat u zolang heeft moeten wachten op uw bestelling. Dit is geen normale orde voor ons. Normaal duurt het 8-10 werkdagen voor u uw bestelling ontvangt als wij het product niet op voorraad hebben. Ik denk dat dit een fout vanuit onze leverancier is geweest, dit kan ik helaas niet terug zien.

Ik vind het nog vervelender dat u een product hebt ontvangen wat niet in orde is. Ik kan geen contactmomenten vinden met u. Wij waren dus niet op de hoogte dat u een niet werkend product heeft binnen gekregen.

Graag zou ik het nog met u een passende oplossing willen vinden. U kunt ons bereiken via info@superfunk.eu. Graag in de mail uw naam en bestellingsnummer noteren, zodat wij snel tot een oplossing kunnen komen samen.

Smart Speaker

Het is een handig kleine speaker met prima geluid. Ik heb een micro card geformatteerd naar tf en er kan heel erg veel muziek op.

5. november 2021

Besvarelse fra Superfunk

Bedankt voor de positieve feedback. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lage prijs

Lage prijs, maar product ook lage kwaliteit

1. november 2021

Beste Hein,

Bedankt voor uw feedback.
Mag ik u vragen om welk product het gaat wat u van mindere kwaliteit vindt? Naar mijn weten zijn het goede producten die u besteld heeft. Wellicht is er een fabricagefout, waardoor de kwaliteit minder is.

Mocht u een passende oplossing willen vinden samen, kunt u ons bereiken via info@superfunk.eu. Graag uw naam en bestelnummer noteren in de mail, zodat wij zo snel mogelijk een oplossing kunnen aanbieden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk, overzichtelijk en snelle verzending

Website is duidelijk en overzichtelijk. Het is makkelijk zoeken.
Snelle verzending. En de prijs valt ook reuze mee.

Voor de rest heb ik niets hoeven te retourneren of nog geen klachten gehad, dus daar kan ik geen oordeel over vellen.

1. november 2021

wat een kansloze service

wat een kansloze service. zojuist 2 weken geleden een product besteld staat er voor 23:59 besteld volgende dag in huis… blijkt achteraf heel dat product niet op voorraad te zijn en opgegeven datum dat het op voorraad zou zijn is ook al 3 dagen verder echt hopeloos. Pakket nu te laat binnen waarvoor ik het nodig had

27. oktober 2021

Beste Stijn,

Wat vervelend dat u zolang heeft moeten wachten op uw bestelling.
Er was een bizar drukke periode bij onze leverancier. Hierdoor waren enkele fouten gemaakt, waaronder met uw product. Wij vinden het zelf ook geen correcte manier van handelen. Onze excuses voor het ongemak.

Hopelijk kunnen wij u alsnog terug zien in de toekomst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

UV filters in een kartonnen doosje zonder bescherming

Bij deze firma twee UV filters besteld. Dat zijn hele kwetsbare producten, want het zijn letterlijk glazen schijfjes in een plastic rand om op de lens van een camera te schroeven.
Superfunk presteert het om deze twee UV filters in een kartonnen doosje te stoppen, waarin de filters nog kunnen bewegen. Dat alleen al kan voor beschadigingen zorgen. Nu was er met het doosje iets gebeurd, wat overduidelijk zichtbaar was, tijdens het transport waardoor in elk geval een van de filters volledig aan gruzelementen was. De ander ziet er nog wel goed uit, maar die heeft dezelfde impact meegemaakt. Ik wil die dus niet meer gebruiken, omdat het dus een uitermate kwetsbaar product is.
Nu wil Superfunk de filters niet vervangen voordat ik de beide retour heb gestuurd. Dat doe ik uiteraard niet, want dan krijg op zeker dezelfde UV filter retour. Deze UV filter moet gewoon niet meer in de verkoop komen.
Geen service dus van Superfunk. Ook BOL.com neemt hun verantwoording niet. Ook ik begrijp niet dat BOL.com nog altijd een platform biedt aan Superfunk.
Nooit meer zaken met Superfunk dus.

N.a.v. de reactie van Superfunk op 12-10-2021, nog even het volgende: zoals geschreven zijn UV filters hele kwetsbare producten. Die wil je niet een impact laten hebben zoals deze beide hebben gehad. Dat één van de filters nog intact lijkt te zijn (met nadruk op lijkt) neemt niet weg dat ook deze filter een flinke optater heeft gehad. Die wil ik gewoonweg niet meer op mijn lens plaatsen. Vandaar dat ik het verzoek aan Superfunk heb gedaan om beide filters kosteloos te vervangen. Daarbij heb ik aangegeven dat ik de beide filters netjes retour mee zou geven aan de koerier die de nieuwe UV filters zou komen afleveren. Superfunk wilde die service niet leveren, waarop ik inderdaad gezegd heb dat de koop hiermee ongedaan is gemaakt.
Dat de beide UV filters verpakt zouden zijn in een stevig brievenbusdoosje met bubbeltjesfolie, staat erg leuk in de reactie. De praktijk is echter anders. Het doosje zou stevig kunnen zijn, maar de bubbeltjesfolie is helaas niet gebruikt bij het inpakken van de filters. Er zit een heel klein velletje schuim van nog geen 3 mm dikte om de beide filters heen, die op zichzelf alleen maar in een plastic folietje verpakt zijn. Zoals geschreven konden de beide filters los door het doosje bewegen en zouden dus zonder de impact van buitenaf al beschadigd kunnen raken.
Mooie reactie van Superfunk, alleen klopt deze inhoudelijk dus op het belangrijkste punt, namelijk de wijze van verpakken, al niet.
Mijn review blijft dus staan, evenals het advies om geen zaken met Superfunk te doen.

11. oktober 2021

Beste Dirk,

bedankt voor uw review.

Ik heb uw mailcontact via Bol er even bij genomen.
Ik zie dat uit foto bewijs bleek dat een exemplaar kapot geleverd was, doordat er bij de post waarschijnlijk grote impact op de verpakking geweest is. We verkopen dit product zeer vaak, en het was verpakt in bubbelfolie in een stevig brievenbusdoosje. Dat dit nu mis gegaan is betreuren we zeer, echter is dit een zeer uitzonderlijk voorval dat zeker bij de bezorgdienst opgepakt zal worden.

Mijn collega gaf aan dat we het kapotte exemplaar kosteloos zouden vervangen. Dit was echter niet naar wens; u wilde twee nieuwe exemplaren ontvangen. Mijn collega gaf toen aan dat we de gehele bestelling wel kunnen vervangen en we deze nog extra goed zouden verpakken, maar dat u dan de oorspronkelijke bestelling retour dient te sturen. Dit kan via Bol kosteloos, en is ook een standaard procedure bij een omruiling.

Hierop gaf u aan geen vervanging meer te wensen, maar u de koop wilde ontbinden. Ook dit was voor ons geen probleem, echter dient u dan alsnog de bestelling kosteloos retour te sturen voor we het hele aankoopbedrag kunnen crediteren.

We betreuren het zeer dat u zich genoodzaakt voelde om deze review te plaatsen, maar we zullen uw aankoopbedrag uiteraard volledig crediteren als de producten, zoals in uw laatste mail gezegd, wanneer u tijd heeft uit beleefdheid in dezelfde verpakking die wij ook hebben gebruikt hebben, retour zijn gestuurd.

Keurige service.

Keurige service.

Via bol.com iets besteld, wat uiteindelijk retour gestuurd is. Retour helaas tijdens versturen kwijt geraakt, maar Superfunk stort toch mijn geld geheel terug.

TOP SERVICE!!!

11. oktober 2021

Geweldige klantgerichtheid!

Het product is zoals afgesproken op tijd bezorg. Jammer genoeg voldeed het niet aan mijn wensen. Zonder problemen kon het artikel retour gezonden worden, zeer positief. ik zou een volgende keer weer met Superfunk in zee gaan.

8. oktober 2021

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak geleverd.
Het was bekend dat er een wachttijd op zat.
Bij navraag waar ik de voortgang kon volgen (email naar de helpdesk toe) correct antwoord met een link naar de juiste plaats.
Binnen de verwachte levertijd ontvangen.
Geen minpunten dus 5 sterren.

8. oktober 2021

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi telefoonhoesje

Mooi telefoonhoesje. Aan de bovenkant iets te ruim helaas. Verder heel tevreden.

1. oktober 2021

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb lang op mijn bestelling moeten…

Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten.
Na 10 dagen kwam mijn bestelling en was ook nog stuk.
Ik heb vaker gebeld maar het nummer werkt niet.
Helaas

1. oktober 2021

Beste Marcel,

Wanneer wij een product niet op voorraad hebben hanteren wij een levertijd van 8-10 werkdagen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het product defect bij u aankomt.
Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, maar gelukkig zijn wij via de mail nog tot een oplossing gekomen.

Hopelijk kunnen wij u in de toekomst terug verwachten.

Sleutel Landcruiser

Prima contact met klantenservice nadat bestelling niet was aangekomen. Direct nieuwe gekregen en afgeleverd. Na drie weken kwam eerste bestelling alsnog binnen. Fout van de post en niet van Superfunk. Prettig contact met mensen van Superfunk.

21. september 2021

Bad experience!

We have a bad experience with Superfunk. We ordered a cover for a tablet. It was a special one because it is for a child not exactly cheap. First of all it was a delay (we already payed) so our grandson did not get the cover for his birthday and could not safely use the tablet that he got. Delivery was expected 10 september now. Than I emailed Superfunk if he knew if it was really arrive then because it is sad for my grandson cannot use his present. No answer for several days . This morning september 13th only a automatic message that the delivery was cancelled .. It was a protected order so my money will be back but it is a strange way to behave. Only one way communication and not try to deliver the order. So it is not Superfunk but Superf*ck to me!

13. september 2021

Beste Laura,

Wat vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent over onze service.
Wij hebben op 10-09 een email gestuurd dat er een vertraging was met de levering en uw bestelling de dag erop automatisch zou komen te vervallen als wij deze niet op verzonden zouden zetten. Op 11-09 hebben wij een email van u ontvangen dat uw bestelling geannuleerd is geworden. Op 13-09 heeft een collega van mij gereageerd op uw email.

Doordat wij geen reactie hadden ontvangen op onze mail over de vertraging konden wij uw bestelling niet al reeds op verzonden zetten. Hierdoor is uw bestelling automatisch komen te vervallen door Bol.

Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we u alsnog terug zien in de toekomst.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.