Waardeloos 1 ster is nog te veel. Iets retour gestuurd wordt niet behandeld. Tussen persoon BOL stuurt een herinnerings betaling. Nu gaat BOL com het oppakken. Wat een flut. Helaas niet de reviews... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Via Bol.com 2 GSM antennes besteld, kreeg 2 audio koppelstukjes. Retour gemeld bij Bol.com. Via retour etiket terug gestuurd naar Superfunk, is daar door Packetdienst afgeleverd, maar daarna niets mee... Se mere
7 nov. 2023 bestelling geplaatst. Was bedoeld voor sinterklaassurprise. Voor schut gestaan omdat bestelling niet geleverd is. Ook met Kerstmis voor schuit gestaan, nog steeds niets ontvangen. Me... Se mere
Ik heb 20 september video kabel besteld. En een hele verkeerde artikel. Ontvangen Retourlabel aanmaken en opgestuurd Pakket hebben hun ontvangen. En iedere keer 5 werk dag zo dat geld op mijn... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
verkeerd besteld.
Product was helaas niet wat ik zocht. daarom heb ik deze teruggestuurd, Probleem was wel netjes opgelost.

Besvarelse fra Superfunk
In één woord Goed produkt keurig en…
In één woord Goed produkt keurig en snel geleverd Topper

Besvarelse fra Superfunk
Wat ik ontvangen heb was correct…
Wat ik ontvangen heb was correct geleverd maar die bijgeleverde schroevendraaiers die pasten niet zodoende heb ik een band kunnen bevestigen en een niet. Jammer

Oplichtersfirma!
Oplichtersfirma!! Je verdoet je tijd als je hier besteld!! Ze leveren niet of niet op tijd!
Dikke Scam!!!! Leveren niet voor de afgesproken datum en geven dan Bol.com de schuld dat hun het hebben geannuleerd voor de leveringsdatum!! Niet hier bestellen, het is verspilling!! Snap ook niet dat ze nog op Bol.com mogen verkopen!!

Keurige afhandeling
Met complimenten aan Superfunk voor de keurige en persoonlijke afhandeling van een uitzonderlijke situatie. Zowel het systeem als de hulp biedende persoon C.

Wachten
Via bol.com besteld . Pakket zou voor 16/8 geleverd worden . Besteld op 4/8 Meerdere malen met bol.com gebeld . Op 16/8 weer gebeld. Na een uurtje kreeg ik bericht dat het zojuist aan de bezorger was meegegeven . T/m 24/8 gewacht . Niks ontvangen . Weer gebeld op 24-8 Uiteindelijk respons ontvangen van Superfunk Het antwoord was vertraging bij post NL . Dat ik T na het versturen binnen 5 dagen zou ontvangen (dus de 5 dagen waren allang voorbij )Bol.com gaat mijn geld retourneren Op de 17e heb ik het zelfde product ergens anders besteld . Na 2 dagen had ik al ontvangen . Lijkt me sterk dat de fout bij post nl ligt. Zeer slechte verkoper, geen tracking No . Reageerde ook niet op mijn mailtjes . .Hier niet bestellen scheelt je een hoop ergernis
Kapot artikel ontvangen
Kapot artikel ontvangen. Retour aangevraagd. Vanwege defect product kon dat gratis. Uitstekend! Het duurde echter nog een maand voordat ik geld terugkreeg. Weliswaar het volledige bedrag.

Wachten
Ik had een artikel besteld via bol.com en de leverancier was superfunk. Bijna twee weken gewacht niets ontvangen. Ik kreeg een mail dat de post een grote achterstand had, wat bij navraag niet klopte. Bol.com gebeld en die hebben geprobeerd superfunk te bellen maar ook dit lukte niet. Dus de zaak geannuleerd en bij een andere opnieuw besteld en de volgende dag werd het per post geleverd, dus zo'n grote achterstand was er niet. Ik bestel dus nooit meer iets bij deze leverancier en als ik bol.com was gooide ik ze uit het assortiment.
Geen communicatie en levering
Slechte communicatie, levering laat wel erg lang op zich wachten en dus een soort bemiddelaar. Onbegrijpelijk dat Bol.com zich hiermee inlaat. Eerst wordt het verzonden en vervolgens moet het nog uitgezocht worden??? Niet voor herhaling vatbaar.
Ik had iets besteld wat gister had…
Ik had iets besteld wat gister had moeten komen maar ja niks binnen....gaat om dashboard verlichting ik kan ze nergens bereiken graag zou ik willen weten waar het blijft
Snelle online levering
Het was slechts een kleine aanschaf: een Nokia batterij voor een klein radiootje.
De bestelling was snel en correct geleverd.
Een webwinkel om goed zaken mee te doen
Review
Prima kwaliteit. Mooi dat je alleen horlogebandje kunt bestellen. Lange levertijd.
zeer snel geleverd!
Snelle levering en behulpzame mensen!
Geen communicatie late levering
Geen communicatie en veel later geleverd dan aangegeven