Superfunk Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos 1 ster is nog te veel. Iets retour gestuurd wordt niet behandeld. Tussen persoon BOL stuurt een herinnerings betaling. Nu gaat BOL com het oppakken. Wat een flut. Helaas niet de reviews... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via Bol.com 2 GSM antennes besteld, kreeg 2 audio koppelstukjes. Retour gemeld bij Bol.com. Via retour etiket terug gestuurd naar Superfunk, is daar door Packetdienst afgeleverd, maar daarna niets mee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 nov. 2023 bestelling geplaatst. Was bedoeld voor sinterklaassurprise. Voor schut gestaan omdat bestelling niet geleverd is. Ook met Kerstmis voor schuit gestaan, nog steeds niets ontvangen. Me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 20 september video kabel besteld. En een hele verkeerde artikel. Ontvangen Retourlabel aanmaken en opgestuurd Pakket hebben hun ontvangen. En iedere keer 5 werk dag zo dat geld op mijn... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bad service

Had madr order never recieved anything trying to make contact about but no response.
There gos my money

1. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte accu ontvangen voor m,n s4 mini telefoon.

Voor m,n Samsung s4 mini een nieuwe accu besteld, helaas na 2 weken werd hij onbruikbaar, zeer snel leeg en ook weer heel snel 100%. Op m,n 3 emails geen reaktie ontvangen. Ben benieuwd of er nu wel reaktie komt.
Edit:
Ja, er is mij beloofd om een nieuwe accu te sturen!
Edit2
Nieuwe accu is aangekomen, MAAR die bleek net zo slecht te zijn. Ik heb nu de orginele oude accu er weer in en dat gaat beter.

1. juli 2023

pakket niet geleverd!!!!!!!!

Bestelling gedaan en betaald op 12 mei 23. Vandaag 2 juni nog niets ontvangen. Wil je contact met superfunk , pech gehad, een computer op automatische piloot geeft antwoord waar je niets mee kunt. Telefonisch onbereikbaar, mail onbestelbaar.

2. juni 2023

Beste A,

Ik heb op iedere mail van u gereageerd, wellicht dat de mails in de spam terecht zijn gekomen.
Door een administratieve fout zijn onze zendingen geannuleerd en worden deze geretourneerd.
Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen zullen wij deze nogmaals naar u toesturen.

Team Superfunk

Gewoon een irritant bedrijf

Gewoon een irritant bedrijf, Als er iets niet goed gaat trek je als klant aan het kortste eind. Geen zaken mee doen.

24. maj 2023

Beste Sjaak,

Wat jammer dat u er zo over denkt.
Wij hebben u nette oplossingen aangeboden, alleen wilde u niet door het retourproces heen.

Aangezien u niet wilde retourneren (gratis), konden wij u niet voorzien van een nieuw product.

Mocht u toch het retourproces willen doorlopen, dan is dat nog mogelijk.

Prima service van Superfunk

Prima service van Superfunk.
Meerdere malen iets besteld (elektronica) en volgens opgave geleverd. Nu iets fout gedaan- zelf een verkeerd artikel besteld. Maar 1x een mailtje en juiste artikelen worden opgestuurd nog voordat ze de foute levering retour hebben.
Van mij mogen meer webwinkels zo handelen.

10. marts 2023

Beste,

Bedankt voor deze positieve feedback! Wat fijn om te horen dat uw "vergissing" op de juiste manier is afgehandeld.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer terug te zien!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb 3x het bedrag betaald voor een…

Ik heb 3x het bedrag betaald voor een kabel die ik ook bij aliexpres had kunnen kopen. Versturen ging snel. Nou wil ik hey product retour, is er nergens info over te vinden....

12. februar 2023

Beste Esmee,

Bedankt voor uw bericht. Op onze website kunt u bovenaan de pagina een kopje vinden met "Retouren". U kunt ons ook altijd een mail sturen, ons emailadres is info@superfunk.eu

Loze beloftes

Ik bestel 8 februari iets om 14:00 met de belofte morgen in huis... mooi niet dus ondertussen de 11e en heb nog niks mogen ontvangen.. beetje jammer......

(EDIT) Wat een stomme reactie ik zie toch echt 8 FEB besteld 9-10 FEB in HUIS tot nog niks ontvangen ik zie dat jullie het ook pas de dag na bestellen hebben verstuurd..
volgens mij beloof je dan toch iets al dan niet volgende dag en dan vertel je mij 7 werkdagen tevens heb ik het product zelf maar in een fysieke winkel gehaald want voor een SATA kabel doen jullie er wel HÉÉL lang over...

8. februar 2023

Beste,

Wij beloven nergens dat het de dag erna in huis is. Dit kunnen wij ook niet beloven, omdat de pakketdienst er minimaal 1 a 2 werkdagen over doet om een pakket te bezorgen.
Heeft u iets besteld wat door de brievenbus past? Dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 7 werkdagen, dit omdat het dan met de gewone postbezorger mee gaat.

Als u ons uw naam en ordernummer kunt toesturen via email (info@superfunk.eu) kunnen wij kijken waar uw bestelling is.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oneerlijk bedrijf met slechte communicatie

Nu één keer wat besteld maar nooit weer! Ten eerste was het al een drama met de bezorging waarna vervolgens ook was een lamp defect die bij de bestelling hoorde. Zelfs getest met meerdere batterijen. Na overleg mocht ik het retourneren en zou ik wanneer het product echt defect was m'n retour verzendkosten terug ontvangen. Nadat ik contact had gehad met Emma was het product in goede orde ontvangen en zou ze me de retourkosten crediteren. M'n factuur was nog niet gewijzigd dus weer contact gehad dit keer met Britt. Ze had waarschijnlijk een slecht weekend gehad en ze vertelde mij dat ze de lamp ook hadden getest en het gewoon deed en wil het bedrag niet crediteren. Terwijl ik in m'n mail heb staan dat het bedrag gecrediteerd zou worden. Nu wordt het dus een zogenaamd welles nietes spelletje. Beetje kinderachtig van dit bedrijf. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar.

29. januar 2023

Beste Martijn,
Wat jammer dat u het zo heeft ervaren.
Zoals u al aangeeft zouden de retourkosten vergoed worden wanneer het product ook daadwerkelijk defect zou zijn, dit was gecommuniceerd met Britt.
Emma heeft erna uw retour verwerkt en was niet op de hoogte van deze afspraak en dacht dat er was afgesproken dat u sowieso de retourkosten vergoed zou krijgen.
Na het testen van het product, blijkt de lamp het gewoon te doen. Hierdoor gaat dus de afspraak met Britt in en ontvangt u geen vergoeding voor de retourkosten.
Onze excuses dat het niet helemaal duidelijk was binnen ons eigen team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima product en na 2 dagen binnen ! …

Ik zag alle slechte reviewes pas na het bestellen van oorbellen , ik heb de oorbellen na 2 dagen ontvangen in de brievenbus en ben juist zeer tevreden!

6. januar 2023

Beste Rosalie,

Bedankt voor deze positieve feedback.

Veel plezier met uw aankoop!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een product wat niet goed was…

Ik heb een product wat niet goed was geretourneerd en zou mijn geld terug krijgen maar na vele beloftes nog steeds niks terug betaald gekregen. Waardeloos

20. december 2022

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb van de desbetreffende afdeling te horen gekregen dat zij dit gisteren in orde hebben gemaakt. Het bedrag zou inmiddels op uw rekening moeten staan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Binnen 2 werk dagen staat er bezorgd…

Binnen 2 werk dagen staat er bezorgd thuis. Maar komt pas over 3 4 weken aan. Ze bestellen van aliexpress lijkt wel
Bestel nr is O2022-166928

Had netzo goed van ergens anders besteld had m met spoed nodig dit doen jullie vaker is al de 2 keer

5. december 2022

Bedankt voor uw bericht.

U heeft een product besteld wat wij momenteel niet op voorraad hebben. Bij producten die wij niet op voorraad hebben hanteren wij een levertijd van 10-15 werkdagen.
U kunt ons altijd een mail sturen op info@superfunk.eu mocht u vragen hebben omtrent een bestelling.

Prima zaken doen

Prima zaken doen, duurt ff voor levering maar geleverd product prima. Reageerde netjes op mijn mail (die was wel nodig naar mijn mening). Al met al, prima gekregen wat ik besteld heb en leveringsvoorwaarden netjes verzorgd.

8. november 2022

Beste Erik,

Hartelijk dank voor de positieve review.

Wanneer een levering langer duurt dan is het een product geweest wat wij niet op voorraad hadden. Wij hanteren dan een levertijd van 10-15 werkdagen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

heb telefoon cover besteld 2 weken…

heb telefoon cover besteld 2 weken geleden ,,niet op voorraad ok...betaald via i deal ,,,kreeg melding via e mail opgestuurd naar u via postal?wat is dat?en geen track en trace,,,waarom niet?btw nog niets ontvangen

2. november 2022

Beste Peter,

Wij hebben vandaag via de mail hierover contact gehad. Dit soort producten wordt via brievenbuszending verstuurd. Deze worden door de normale post bezorg. Vandaar dat de naam 'Postal' vemeldt wordt.

KOOP HIER NIETS!!

LDTR-WG0229 Universele 433 mhz elektrische poort garagedeur afstandsbediening Gekocht via beslist.nl

- geen gebruiksaanwijzing bij het product. Diegene op de website van verkoper is onduidelijk, ik krijg het niet voor elkaar. Deze klacht Kees ik meer op internet
- website niet meer bereikbaar
- telefoonnummer wat bij de bestelling stond van verkoper is onbereikbaar en geen mogelijkheid tot voicemail
- chat wordt compleet niet op gereageerd

20. oktober 2022

Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te horen dat u zo ontevreden bent.

Wij zijn inderdaad niet telefonisch bereikbaar, wel zijn wij bereikbaar via de mail. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar via info@superfunk.eu
Wanneer u een chat start moet u uw emailadres achterlaten, zodat wij kunnen reageren hierop. Wanneer er geen emailadres of ordernummer bekend is kunnen wij helaas niet reageren op een chat.
Zou u ons een mail kunnen sturen, zodat wij samen een passende oplossing kunnen zoeken?

Graag horen we van u.

Draadloze Universele afstandsbediening kopie afstandsbediening

U-vormige 433 Mhz Draadloze Universele Kopie Afstandsbediening Metalen 4 Sleutel Garagedeur Duplicator Mini Draagbare Sleutel Controller

Aangeschaft. Werkt niet op mijn elektronische poort en ook niet op de centrale deurvergrendeling van mijn auto.

Miskoop, erg jammer!

5. oktober 2022

Beste NB NB,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat het product niet lijkt te werken. Ik heb u een mail gestuurd over uw bestelling. Hopelijk kunnen wij u via de mail hiermee verder helpen.

Webwinkel is betrouwbaar

Waarschijnlijk hebben de mensen die negatieve reacties hebben achtergelaten gewoon pech gehad. Pakket (kapstok) 's avonds besteld, de ochtend daarop al verstuurd.

Kan dus zijn dat het aan het artikel ligt, maar zeker niet aan de service!

26. august 2022

Beste Ruben,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij hopen u snel weer terug te zien.

Veel plezier met uw bestelling.

Toch niet ok.

Toch niet ok.
Waarschijnlijk is dit niet direct de schuld van superfunk maar ja zij verkopen deze handel.
Ik had voor de S4 mini en voor dee S6 van samsung een nieuwe batterij besteld.
Gaan beide zeercsnel leeg.
Gebruikte meuk dus.
Enkee jaren terug met een laptop accu precies hetzejde.
Jammar.
En zonde van al het werk.

1. juli 2022

Beste Jeroen,
Wat jammer om via een review te vernemen dat beide batterijen niet correct werken.
Als u ons een mail stuurt op info@superfunk.eu kunnen wij samen kijken naar een passende oplossing.