2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,1

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ik had een mooi tas besteld bij haar

Ik had een mooi tas besteld bij haar, Ik krijg m snel opgestuurd. Maar de tas die stonk zo erg dus ik stuur haar een berichtje op insta regeert ze met je moet een e-mail sturen ik dacht Jaa daag daar ga ik niet op wachten ze was live op TikTok dus ik zei salam jou tas die stikt zo erg het was echt te erg. Ik krijg natuurlijk geen antwoord van haar de volgen dag ging ik na Instagram zag ik dat ze mij had verwijderd en ook op TikTok had ik haar gemail zegt Jaa om dat je 2 keer om Instagram een bericht had gestuurd 2 keer wauw gewoon. op de live zei dat de tas stikte had ze m verwijderd. Ik dacht wauw dit is zo onprofessioneel.

1. april 2025

Vertrouwde website

Ik heb laatst handschoenen gekocht en kwamen netjes binnen het tijdsbestek aan van 7-15 werkdagen, zoals het vermeld staat op de website. Mijn track en trace werkte niet dus had ik een email gestuurd en kreeg netjes antwoord met een duidelijk stappenplan. het was mijn eigen fout want ik moest mijn bestelnummer invoeren ipv de track en trace. dus netjes opgelost door SWC.

5. februar 2021

Bedrijf hierachter is S.W.C

Bedrijf hierachter is S.W.C. home&Fashion: LET OP: ze leveren niet, geven de schuld aan corona en dat de koerier de tracering niet bijwerkt. Blijf weg bij dit bedrijf: ze leveren niet. Overigens de handschoenen welke ik besteld had met tijdelijk voordeel (van 45,- naar 19,99) kosten bij lightinthebox gewoon 7,95......Bestel ze daar, dit bedrijf is wel betrouwbaar, al jaren......

31. januar 2021

Fijne website

Ik had handschoenen en een muts besteld. Ik heb deze netjes ontvangen! Ze reageren ook snel, erg fijn.
Door de corona duurde het iets langer dat ik mijn pakketje kreeg maar ik ben er super blij mee !

27. januar 2021

Pure fraude

Pure fraude. Had winterhandschoenen voor op de fiets gekocht zoals het op facebook werd voorgesteld. Ik krijg een link dat ze zouden verzonden zijn maar na weken geen beweging en geen enkele reactie op mails. Weg geld.

25. januar 2021

Muts besteld

Muts besteld, maar nooit ontvangen. Link naar track en trace geeft error en op mijn mail krijg ik geen reactie

19. januar 2021

Sunwearcollection

Mijn bestelling voor handschoenen is 4 weken geleden geplaatst en betaald. Ik ontvang niets. Kan ook geen contact leggen. Online vragenformulier en mails geven geen reactie. Fraude dus. Voortaan eerst maar even checken of de site een teLefoonnummer geeft en dit checken. Ook altijd eerst recensies lezen.
Ger

10. januar 2021

teleurgesteld

ik had via reclame op facebook, hele leuke handschoenen voor mijn dochter besteld. je moet gelijk betalen dus dat had ik ook gedaan, op 2 december jongstleden (twee weken na mijn bestelling) kreeg ik een mail met bestelnummer dat mijn bestelling onderweg was. het track en trace nummer kon de zending niet vinden en mijn mails blijven onbeantwoord. ik vind dit zeer slecht en voel me ook echt bedonderd (weg geld)

15. december 2020

Er dette din virksomhed?