Super service - Klar ved ankomst - klar ved afgang - klar til tiden - endda før aftalte tidspunkt … Brugt mange gange før på tidligere rejser i andre lande … Kan klart anbefales :-)
Vores fly var forsinket i 45 minutter ved ankomst, så vores bus, som var bestilt til 18 personer var ikke klar som ventet da vi ankom. Vi fik kun lidt info, og måtte vente i knap 75 minutter til k... Se mere
Chaufføren stod med et skilt med vort navn på i Chania lufthavn, ved afrejse blev vi ringet op 1/2 time før afhentning, for at aftale mødested (kunne ikke køre ned til hotellet).
Vi blev afhentet ved lufthavnen som aftalt og chaufføren stod klar med et skilt med vores navn på. Super god service. Vi blev også afhentet på hotellet som aftalt, men det er super irriterende at ch... Se mere
Millions of customers will experience our great value service this year and their complete satisfaction remains our highest priority. Much of our success over the years has been down to having a great team who are dedicated to providing our customers with great value airport transfers combined with unbeatable customer service.
Best Price Guarantee
We make sure we offer you the best prices and will beat any comparable offer
Crta. de l'Estartit, 143 - 145, 17257, Torroella de Montgri, Spanien
- +34 930 46 73 98
- info@suntransfers.com
- suntransfers.com
De var der til tiden og alt var fint
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Godt & skidt
Jeg vil dele vores oplevelse op i 2 dele
Fra lufthavnen i Chania: vi ventede 25 min. på chaufføren kom og blev kørt i en slidt og gammel bil der lugtede af cigaretter.☹️
Fra hotellet: vi blev ringet op af chaufføren der fortalte han blev 5 min. Forsinket 👍 vi blev hentet i en lækker bil med store bløde sæder og dejlig comfort. 😍

Ikke sat af rette sted
På turen d 9 september bliv vi sat af for enden af en stejl bakke og måtte selv gå ret langt i silende regn . Vi fortalte chaufføren at han skulle køre os til porten hvor hus indgangen var , det ville han ikke , han sagde han ikke kunne køre derop,
Men da vi skulle hentes samme sted d 13 september holdt chaufføren ved porten helt perfekt.

Fremragende service
Nem hjemmeside at bestille bil dejlig…
Nem hjemmeside at bestille bil dejlig oplevelse gode biler og chauffører de unge chauffører forstår lidet bedre engelsk så man kan kommunikere men ellers overskuelig at finde i lufthavnen og kommer til tiden og henter en på hotellet når man skal hjem stor ros til jer
Chaufføren var meget punktlig og var en…
Chaufføren var meget punktlig og var en virkelig behagelig mand. Så alt var perfekt. Så valget af transfer firma bliver ikke svært næste gang. Her vælger vi selvfølgelig suntransfers igen.
Super lufthavnstransport
Alt kørte som det skulle, og en dejlig stor bil hentede os i lufthavnen
Transport Tyrkiet
Da vi ankom til Tyrkiet, var chaufføren ikke i lufthavnen, men ankom først ca 25 min efter vi var kommet ud af lufthavnen.
Da vi skulle retur til lufthavnen kom chaufføren ikke - det viste sig så 15 min for sent, at han lå og sov i en bil, som faktisk holdt ved hotellet. Derefter kørte han fuldstændig vanvittigt til lufthavnen. Kørte enormt aggressivt. Kørte helt op bagi den forankørende bil og blinkede med lygterne og skiftede voldsomt vejbane. Skændtes med andre trafikanter, som var utilfreds med han kørsel. En meget utryg tur.

Besvarelse fra Suntransfers.com
Der gik over 45 min fra vi kom ud af…
Der gik over 45 min fra vi kom ud af lufthavnen i Dalaman i Tyrkiet før vores chauffør kom.

Jeg er ked af det
Jeg er ked af det, men jeg må sige sandheden. Jeg har booket en biltransport til Fra lufthaven og hjem flere gange. Den kom aldrig til tiden. Den her blev jeg meget vred og ked af det, at de glemte mig. Jeg var nødt til at tage en taxa for at komme til mit fly, hvilket var ekstremt uudholdeligt og meget stressende. Deres arbejde var overhovedet uacceptabelt. Det var meget slemt og forfærdeligt.

Besvarelse fra Suntransfers.com
Suntransfer.com er super hurtigt og…
Suntransfer.com er super hurtigt og nemt at booke. Professionel og god service. Erfarne serviceminded chaufføre. Det bliver ik sidste gang jeg bruger dem. 😉
Opgradering større Taxa
Transporten kom som aftalt med venlig…
Transporten kom som aftalt med venlig chauffør der kørte behageligt.
Har brugt Suntransfers i flere lande og altid været tilfredse med deres service.
Bestilte luksus bil afhentning og der…
Bestilte luksus bil afhentning og der kom en ford focus i lufthavnen,
Retur turen kom der det der skulle.
Derfor kun 3 stjerner

Alt var perfekt🤩
Alt var perfekt🤩
Taxi var klar i lufthavnen da vi landede👍 og var på på hotellet igen til tiden da vi skulle hjem igen😎 søde og venlige…. Og dejlige at han lige skrev til os inden ankomst til hotellet🥰
Nemt at rigtig godfinde personale fra…
Nemt at finde personale fra suntransfers og hurtig betjening. Venlig og hjælpsom chauffør.