Super service - Klar ved ankomst - klar ved afgang - klar til tiden - endda før aftalte tidspunkt … Brugt mange gange før på tidligere rejser i andre lande … Kan klart anbefales :-)
Se, hvad kunderne siger
Vores fly var forsinket i 45 minutter ved ankomst, så vores bus, som var bestilt til 18 personer var ikke klar som ventet da vi ankom. Vi fik kun lidt info, og måtte vente i knap 75 minutter til k... Se mere
Virksomheden har svaret
Chaufføren stod med et skilt med vort navn på i Chania lufthavn, ved afrejse blev vi ringet op 1/2 time før afhentning, for at aftale mødested (kunne ikke køre ned til hotellet).
Vi blev afhentet ved lufthavnen som aftalt og chaufføren stod klar med et skilt med vores navn på. Super god service. Vi blev også afhentet på hotellet som aftalt, men det er super irriterende at ch... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Millions of customers will experience our great value service this year and their complete satisfaction remains our highest priority. Much of our success over the years has been down to having a great team who are dedicated to providing our customers with great value airport transfers combined with unbeatable customer service.
Best Price Guarantee
We make sure we offer you the best prices and will beat any comparable offer
Kontaktoplysninger
Crta. de l'Estartit, 143 - 145, 17257, Torroella de Montgri, Spanien
- +34 930 46 73 98
- info@suntransfers.com
- suntransfers.com
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Selskabet bestod af 13 personer hvoraf…
Selskabet bestod af 13 personer hvoraf tre manglede kufferten i ankomst lufthavnen, chaufføren ventede 1 1/2 time på os. Afhentning på hotellet kommer chaufføren 15 min før tid, med godt humør og go tid til at "læsse" os alle + plus en kørestol. Flot.
God service
Kom til tiden
God kommunikation med chauffør på WhatsApp
Ren bil
Imødekommenhed
Alt virkede som det skulle
Alt virkede som det skulle, dog kunne det være rart, hvis chaufføren kan tale engelsk
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ikke super tilfredsstillende :(
Vi havde bestilt transport fra lufthavnen i Sharm el Sheik til hotel og tilbage igen.
Turen fra lufthavnen startede med, at chaufføren kom for sent. Normalt står de og venter udenfor ankomsthallen, men vi måtte pænt vente til chaufføren dukkede op små 10 minutter efter vi var kommet ud af lufthavnen. Bilen var ok.
På tilbageturen kom chaufføren lige på klokkeslæt, men her var bilen i en stand man måske ikke forventer en taxi skal være i - godt beskidt og helt uden aircondition. Når der er ml 32-35 gr er det bare ikke fedt at skulle køre med nedrullede vinduer !
Vi bestiller altid transport via Suntransfers, men måske vi skal se os om efter en anden udbyder….

Besvarelse fra Suntransfers.com
Chaufføren på udturen var ikke…
Chaufføren på udturen var ikke behagelig at køre med. Bilen var gammel og slidt og lugtede røg og jeg kunne dårligt komme ind i den da trinet var højt og taget lavt. Jeg er 76, så jeg har ikke så mange ben kræfter, så jeg kan træde så højt op. Han kørte alt for stærkt og talte i sin mobiltelefon flere gange undervejs, selvom vi bad ham om at lade være. Desuden stoppede han ved en cafe han kendte midt ude på landet og holdt pause i cirka et kvarter. Endvidere var han så fræk at bede om tips da vi stod af, og jeg ærgrer mig over at vi gav ham 400 tyrkiske lire, han skulle overhovedet ikke have haft nogen.
Hjemturen gik meget bedre, det var en ældre chauffør og en bil jeg kunne komme ind i og han kørte pænt.

Alt klappede perfekt
Alt klappede perfekt. Var der til tiden. Venlige chauffører. Pæn kørsel.
En behagelig oplevelse.
Nemt at bestille. Tydelig skiltning ved mødested ved ankomst i lufthavn. Afhentning til tiden ved hjemrejse. Venlige og hjælpsomme chauffører.
Vores Fly var forsinket
Vores Fly var forsinket, men Chaufføren stod og ventet os lige ved udgangen fra ankomsthallen!
På vej til Hotellet, stoppede han ved seværdighed, så vi kunne stå ud og tage billeder, inden vi kørte videre!
Blev hentet til hjemturen af samme mand, som var meget serviceorienteret 👍😎
Kommer som aftalt 👍🤗
Fra Pafos Lufthavn til Coral Beach Hotel, Cypern
Mødestedet var rigtig let fundet, da vi i forvejen havde et billede af skranken, vi skulle møde vore chauffør. Han stod der allerede og kørte os til hotellet.
På hotellet kontaktede vi Suntransfers, da en af rejsedeltagerne havde mistet sin tegnebog undervejs fra Århus Lufthavn. Desværre uden held.
En uge senere blev vi hentet på hotellet præcist af en venlig chauffør, som også ihærdigt forsøgte at finde den forsvundne tegnebog gennem sine kontakter.
I lufthavnen fandt vi ud af, tegnebogen var fundet i flyet og overdraget til politiet, hvor den blev udleveret.
Vi har brugt Suntransfers flere gange, og altid har vi fået en super behandling. Kan anbefales til andre, som rejser mange sammen.
Vi blev rigtig fint bragt og hentet af…
Vi blev rigtig fint bragt og hentet af kvalificerede chauffører - på den måde , den vigtigste, er alt godt🙂👍
Dog fik vi igen ingen SMS - selv om det er bestilt. Og det er 2. gang - hvor det ikke fungerer med SMS. Jeg vil sætte pris på, at der findes ud af årsagen og naturligvis refusion …
Men som tidligere skrevet kørslen og præcision var helt perfekt…
God service
Lige nu faktisk 0
Lige nu faktisk 0, i har opkrævet dobbelt!
Jeg har skrevet til jer, men hører intet
Jeg skal bede om €35 retur tak

Besvarelse fra Suntransfers.com
Super service er der altid til tiden/…
Super service er der altid til tiden/ gode og rene biler.
Alt fungerede fint
Alt fungerede fint . Fandt skranken som der var oplyst nemt. Den der stod der kunne ikke lige finde os på listen , en ny kom til og fandt os .
Retur rejsen fik vi tidspunkt ca 36 timer før. Så alt i alt perfekt . Begge veje var det en minibus
Vi blev ikke afhentet som aftalt
Vi blev ikke afhentet som aftalt
Så vi måtte selv tage en taxa fra lufthavnen til hotellet til 52 eur.
Det på trods af vi tidligere på året
Havde betalt til suntransfer, så det blev en dyr transfer.

Besvarelse fra Suntransfers.com
Vi ventede lidt, men ikke længe
Vi ventede lidt, men ikke længe. Der var trafikpropper denne fredag aften i Barcelona.
Chauffør kunne ikke finde adresse
Chauffør kunne ikke finde adresse. Ligeledes var han kørsel meget uforudsigelig og usikker.

Besvarelse fra Suntransfers.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.